Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımda hiç Fallout oynamadım ve şimdi başlıyorum ama...

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

10+ kere bitirdim heralde fallout 2'yi.

CHA + INT diplomat karakterle minimum kill ile bitirme denemem var, kaçabildiğimden kaçtım, konuşabildiğimi ikna etmeye çalıştım, 20 kadar kille bitti oyun yanlış hatırlamıyorsam. onların da yarısı gerizekalı Vic ve Sulik'in critleri sayesinde. Restoration Project patchiyle denemedim gerçi bunu hiç.Deneseydim daha da az bi sayı elde edbilirmişim gibi geliyor.

3 int karakterle sırf diyaloglar için bitirdim, dibim çıktı xp ve Guns'n Ammo grindlayacam diye :)

full melee +stealth karakter yaptım, sniper + Red Ryder LE BBgun karakter yaptım, akla gelebilecek neredeyse tüm varyasyonlarla oyunu bitirdim sanırım :)

gene mi kursam acaba, bi rock thrower yapasım var heheu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
shady sand midir nedir öyle bir kasabaya geldim, vault 13 ve 15 arasındakine, içeriye girdim, mercenary aldım bi tane, Ian adı, sonra sıka sıka ilerlemeye başladım, herkesi öldürdüm, dışarıya çıktım, "aaaa burada ne varmış" falan diye yürüyorum, dört tane insan azmanı önümü kesip etrafımı çevirdi, "çocuk öldürenlerin kafalarına 1500 kapak ödül koyuluyor, haberin yok mu?" diye giriştiler ve ggnormk oldum
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu ihanete uğrayacakmışım gibi oynuyorum zaten, Ian'ın beni arkamdan vurması pek koymaz, "hadi koçum benim, git çipi bul getir" falan diye dışarıya saldılar ama bence o ağır giriş kapılarının orada olmasının bir sebebi var, çipi geri getirsem bile beni içeriye almayacaklar bence
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

oyunu ihanete uğrayacakmışım gibi oynuyorum zaten, Ian'ın beni arkamdan vurması pek koymaz, "hadi koçum benim, git çipi bul getir" falan diye dışarıya saldılar ama bence o ağır giriş kapılarının orada olmasının bir sebebi var, çipi geri getirsem bile beni içeriye almayacaklar bence

şuna komikli bi şey yazıcam da çok zor tutuyorum kendimi spo olmasın diye.

neyse konu dağılmasın, ben bu aralar rpg oynayamıyorum ya. yazın yeni bilgisayar aldım 10 yıldan sonra falan, dolayısıyla oyun piyasasına baya uzak kalmıştım. dragonaj origins'i eski bilgisayarda 30- fps ile oynamıştım. yeni bilgisayar gazıyla witcher 1-2, wasteland 2, divinity original sin falan aldım ama hepsinde 10-15 saat sonra içim geçti yahu. noluyor lan uyuz oluyorum kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

Wiçır serisi rpg olarak gayet iyi bir seri. Özellikle 2yi beğenmediysen oyun zevklerin değişmiş olabilir. Veya eski nostaljisiyle oynamak istemişsindir ama izometrik olmadıklarından soğumuşsundur. Wasteland 2 saf rpgden ziyade takım savaşı bazlı bence. Fallout tacticse fallouttan daha yakın.

İlla izometrik oynamak istiyorsan numenera ve pillars gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

benim biladere bugune kadar yaptığım en büyük iyilik galiba F2 nun cd sini eve getirmemdir.adam 5 yaşında ingilizceyi çözdü lan.dialogları konusunu anlamak için.hızını alamadı ingilizce mütercim tercumanlık okudu..

şimdi bakıyorumda 5 yaşındaki çocuğa f2 oynatmışım.ayrı psikopat olduğumu kabul etmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

sen oyunu bitirmiş olmayasın daha önce asd
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Wiçır serisi rpg olarak gayet iyi bir seri. Özellikle 2yi beğenmediysen oyun zevklerin değişmiş olabilir. Veya eski nostaljisiyle oynamak istemişsindir ama izometrik olmadıklarından soğumuşsundur. Wasteland 2 saf rpgden ziyade takım savaşı bazlı bence. Fallout tacticse fallouttan daha yakın.

İlla izometrik oynamak istiyorsan numenera ve pillars gelecek.

izometrik tercihim tabi ama şart değil. witcher 2'ye daha başlamadım 1'i bitirmediğim için. ama ilkinin combatını hiç sevmiyorum berbat bence yahu, en çok o yüzden soğudum. ama zevkim yine de değişmiş olabilir tabi. quest kovalmak yoruyor biraz. hele yeni şehre falan geldiğimde ohoo herkes bir şey istiyor kim kimdi karıştırıyorum, görevi yapıp questi tamamlamak için şehrin taaa öbür ucuna gidiyorum 2 saat falan offf. aşağılık bethesda rahata alıştırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

izometrik tercihim tabi ama şart değil. witcher 2'ye daha başlamadım 1'i bitirmediğim için. ama ilkinin combatını hiç sevmiyorum berbat bence yahu, en çok o yüzden soğudum. ama zevkim yine de değişmiş olabilir tabi. quest kovalmak yoruyor biraz. hele yeni şehre falan geldiğimde ohoo herkes bir şey istiyor kim kimdi karıştırıyorum, görevi yapıp questi tamamlamak için şehrin taaa öbür ucuna gidiyorum 2 saat falan offf. aşağılık bethesda rahata alıştırdı.

Wiçır 1'in en kötü tarafı dövüşleri. Bunun dışında dialoglarda verdiğin cevaplarla adamların dedikleri arasında kopukluk hissedebiliyorsun. Dövüşler özellikle zorda oynamazsan(kılıç sallamaktan fazlasını yapma ihtiyacı duymazsan) çok sıkıyor.

2'de tamamen yeni bir dövüş sistemi var. Gerçek zamanlı saldırıyorsun, blokluyorsun, dodgeluyorsun, bıçak ve bomba atıyorsun. Çok daha iyi. Dialoglarda daha iyi. 1'i bir kere bitirmem gayet yeterli gelmişti ama zamanım olursa 2yi tekrar tekrar oynayabilirim. Öyle fark var.

Questlerin bir kısmı hala üzerine düşünmeni istiyor tabi. Etrafta araştırma yaptığın görevler de var, haritanın diğer tarafına gitmeni gerektiren de. Ama bu olay iyi bütün rpglerde olan bir şey. Yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Kostok said:

sen oyunu bitirmiş olmayasın daha önce asd

ehehe o ilk cutseneden ve overseerın konuşmasından belli bir orostopolluk olduğu işin içinde. ulan belki düzgün insanlardır, diye düşünerek geri gittim vault 13'e, elimde SMG vardı 15'ten aldığım, en aşağıya overseer'ın yanına indim, adama ateş açtım, adam iki tane minigun çıkardı yanlardan, gebertti attı, geri gelip öldürmeye çalışacam sonradan
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
sene oldu 2016, ben başlığı 2010'da açmışım. son 2 haftamı fallout 1-2 bitirmeye harcadım. FO1 güzel bitti de, 2 nedense çok baydı, kastı. aşırı zor olmuş herhalde 15-20 yıl sonra hayatımda ilk defa bir oyunda hile yaptım ve character editor kullandım. "süzerler böyle aşkın ızdırabını" dedirtti oyun. .allskills 200.0 şeklinde bitiriverdim. Şimdi de FO3 oynuyorum. O da bitince New Vegas'ı tekrar bi oynarım.

Bütün dünya FO4 oynasın ben 1-2-3 oynıcam. Anarchy in the uk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...