Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 dasaaa said: malatyalıyım.. pötürge UAHGDUAHDUAHDUHAUHDA ince vurmuşun helel teem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fede said: Ladytron said: ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D bu ne şimdi. onun açıklamasını yapmıştım zaten anlıcakmışsınız gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 @HA? yanlış topik uykuluyum da biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 topic karıştı sanıyorum asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arabistan'da bildiğin alkolsüz efes vardı marketlerde. hatta normal içeceklerden çok efes satılıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( isteyen istediğini desin nolucak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 içmelerde inecek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( asıl uzucu olan icki oyununda meme yok. valla cok uzucu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 barbu said: Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( asıl uzucu olan icki oyununda meme yok. valla cok uzucu ya alla alla git google'a meme yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :(kabul et bu haliyle daha erotik bir çağrışım yapıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben bunu içmecesine-içirmecesine olarak biliyodum tabi benimle oynayan apaçiler sarhoş edicem diye yüklenince şişenin yarısını ben içmiştim.. "arkadaşlar gülüyoz eğleniyoz ama biraz da siz için" dedim dinletemedim mauhaauh sonuç : onlar beni sarhoş ettiklerini sandı.. ben ise cingar cıkarmadan, maksimum içkiyi onların rızasıyla içmiş oldum ahaha (hiçbişey olmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 BIZ OROSPU COCUGUYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 oyunun asli, "icen icirir". Burda anlattigi oyunda uydurma sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Yok bu oyunun adı iç içir http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=i%C3%A7%20i%C3%A7ir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Penthesilea said: BIZ OROSPU COCUGUYDUK yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Biz demedik yigit dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mizah unsuru var banlamayin beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 direk karikatürü koymak lazımdı aslında anlıyan var anlamıyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 zahuhasfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konsepti tam kavrayamamissiniz. Sizin icmeyip hatunlara icirmeniz lazim. Hatunlarda buyuk ihtimal icmeyeceginden. Olayi tek oyunla degil tum geceye yaymaniz lazim. Misal: -Hos geldiniz bugun benim dugun gunum Fransadan sampanya getirdim. Icmeyeni dovuyorlar. -Salim gecen hafta da senin dogum gunun degil miyidi? ...................... Masaya tuzlu, kuru ne bulunabilirse dayanir. Evde kesinlikle su bulundurulmaz!!!!!!!!!!!!!!! Su YOK. Dili damagania yapisan saraba dayanir. Super bir oyun biliyorum. Diye bu oyunu oynattiniz mi, bir iki firtta sarhos olunur. Ben eglence amacli yazdim. Evde denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar