Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 dasaaa said: malatyalıyım.. pötürge UAHGDUAHDUAHDUHAUHDA ince vurmuşun helel teem (tu)
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fede said: Ladytron said: ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D bu ne şimdi. onun açıklamasını yapmıştım zaten anlıcakmışsınız gibi :P
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 @HA? yanlış topik uykuluyum da biraz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arabistan'da bildiğin alkolsüz efes vardı marketlerde. hatta normal içeceklerden çok efes satılıyor orada.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :(
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( isteyen istediğini desin nolucak ki
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( asıl uzucu olan icki oyununda meme yok. valla cok uzucu ya
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 barbu said: Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :( asıl uzucu olan icki oyununda meme yok. valla cok uzucu ya alla alla git google'a meme yaz
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dartanian said: Güzelim adı iç içir olan oyun içmeler vermeler oldu :(kabul et bu haliyle daha erotik bir çağrışım yapıyor oyun.
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben bunu içmecesine-içirmecesine olarak biliyodum tabi benimle oynayan apaçiler sarhoş edicem diye yüklenince şişenin yarısını ben içmiştim.. "arkadaşlar gülüyoz eğleniyoz ama biraz da siz için" dedim dinletemedim mauhaauh sonuç : onlar beni sarhoş ettiklerini sandı.. ben ise cingar cıkarmadan, maksimum içkiyi onların rızasıyla içmiş oldum ahaha (hiçbişey olmadı)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 oyunun asli, "icen icirir". Burda anlattigi oyunda uydurma sanirim
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Yok bu oyunun adı iç içir http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=i%C3%A7%20i%C3%A7ir
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Penthesilea said: BIZ OROSPU COCUGUYDUK yürü be.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mizah unsuru var banlamayin beni =(
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 direk karikatürü koymak lazımdı aslında anlıyan var anlamıyan var.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konsepti tam kavrayamamissiniz. Sizin icmeyip hatunlara icirmeniz lazim. Hatunlarda buyuk ihtimal icmeyeceginden. Olayi tek oyunla degil tum geceye yaymaniz lazim. Misal: -Hos geldiniz bugun benim dugun gunum Fransadan sampanya getirdim. Icmeyeni dovuyorlar. -Salim gecen hafta da senin dogum gunun degil miyidi? ...................... Masaya tuzlu, kuru ne bulunabilirse dayanir. Evde kesinlikle su bulundurulmaz!!!!!!!!!!!!!!! Su YOK. Dili damagania yapisan saraba dayanir. Super bir oyun biliyorum. Diye bu oyunu oynattiniz mi, bir iki firtta sarhos olunur. Ben eglence amacli yazdim. Evde denemeyin.
Öne çıkan mesajlar