Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 stimpak said: centilmenlerin içki oyunu da var bu inanılmazmış yalnız, yaptırılacaklar diye bir liste açıp başına koydum bunu. bardağa isim yazan yerler yapar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 satrancla kim ugrascak yeaa, vur shotlari iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 centilmen adam içkisi ile oynamaz. içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 13 erkek turk sanat muzıgı esliginde 3 tane 100luk 1 tane 70lik içtik ve 5 aydır ıcmıyorum ondan oncede 1-2 ay ıcmemıstım yani içilcegi zaman ortam gercekten cok onemlı alkolden haz almıyan ben bıle 6-7 bardak ıctım ve hıc kımse ortamda sarhos degıldı malum 13 kısı oldugumuzdan herkes ortalama 5-6 bardak ıctı kımse sarhos olmadı. Sımdı abazan bır ortam dıyenler olabilir ama 13 erkegın 7-8inin kız arkadası vardı benımde var ve o an buyuk ıhtımalle bız sevgılımız var dıye ıcıyoduk :D kafamızı dınledık harbı guzel bır geceydı ve hatun sıfır oldugu ıcın sarhos olmadan sıf erkeklere yavsamayı kabullenebılecek dereceye getırebılmek ıcın bır yudum alıp hemen ayy canıımmm yoktu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aquila said: satrancla kim ugrascak yeaa, vur shotlari iste.olm içtikçe kafan güzelleşecek, hatalı hamle yapma şansı artacak falan. hem dayanıklılık, hem zeka, hem dikkat savaşı. inanılmaz bir rekabet ortamı. anlatırken bile pantolonum ıslandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ikinci shottan sonra yikarim ben masayi satranc oynarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla o saydıklarını biz 5 kisi goturuyoz be balık sofrasında. hani ovulunecek bi yanı yok tabi bunun da, gidiyo yani. ama dedigin gibi bazen ictikce iciyosun bisey olmuyo, bazen de ilk bardakta kusasın geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 satrançta bir sonraki shot gelene kadar alkolü çoktan vücuttan atmış olursun. sıkıyosa tavla versiyonunu yapsınlar bakalım, şans faktörü iyice aza indirgenir hem kimse açık vermek istemez, veren de destekli verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 alkolü damardan alırken gerçek tüfenklerle paintball oynar delikanlı adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 biz çok eğleniyoruz, geçen okuldaki partiden caps mekan tınaztepe evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vermeler kısmı tamamen farklıymıs hayal ettigimden ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bize yüzü dönük takımı satın almak için ne kadar para lazım. birinci yapıcam dünyada o klubü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1 damacana raki ictim geldim 19.5lt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi o damacanaya cukumu sokmustum ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 DoruK said: biz çok eğleniyoruz, geçen okuldaki partiden caps mekan tınaztepe evet kızlar çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çirkin değil mundar diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kızlar gayet süper. kazanıyolar da oyunu. winner direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://cache.gawkerassets.com/assets/images/11/2008/10/340x_huge-bud-light-fan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: i never mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hemen düzelteyim resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 trainer'ı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ladytron said: ahaha niye ya (:P) paticikten farklı olmam nedeniyle ölümüne nefret edilişim çok komik bi hal aldı artık :D bu ne şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 farklıyım ben havaları. ya liseli ya da lise hayatını yaşayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 size su haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar