Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu MobA oyunları arkadaş arasında olmayınca sık sık çekilmez insanlarla doluyor. Bağır çağır burada diyorum ben de. Başlıyorum: LoL'da solo bir oyun oynarken şimdi kimse tank şeçmediğinden oyuna Shen ile girmek zorunda kaldım. Tanklığa başladım, arkamda 4 adam ilerliyorum oyunun son evresinde. Ama ne zaman taunt etsem kaçıyor arkamdakiler ölüyorum. 5-6 kere oldu bu, noob küfürleri yemeye başladım takımımdan; ben batırıyormuşum onları. Ben de gittim oyun bitene kadar creep kestim. Ne biçim insanlar var ya, masaya yumruklar atmaya başlamıştım 5. seferden sonra. Kaybettik tabii. Kimse de tank şeçmiyor zaten. Artık her oyunda bekliyorum, tank şeçen yoksa hiç lafa girmeden ben şeçiyorum. Bu sadece kaç oyun kazandım bilmem. HoN'da da mı böyle? LoL'un oyun sistemini daha çok seviyorum - özellikle AP olayının büyüleri oyun sonunda da işe yarar yapmasını, HoN birebir DotA ise yok bu? - ama HoN'da nasıl oyuncular var merak ettim şimdi.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 pub oyunlar her yerde öyle malesef. hangi oyun olursa olsun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Rynza said: gel hon'a HoN ve LoL tamamen farklı oyunlar. HoN aynen DotA, LoL farklı. Daha iyi bence ve. Stats yok, AP var, eşyalar çok daha önemli, her karakter hep aynı eşyaları kullanmıyor. AP tek başına yeter aslında. DotA'da oyun sonunda büyüler pek bir işe yaramıyor bir crowd control olayı dışında, LoL'da AP ile büyüleri de güçlendirebiliyorsun. 100 AP veren bir eşya alırsan büyün karaktere göre 100 civarı daha fazla HP götürebilir. Oyun başında 500 HP götüren büyi oyun sonunda iyi bir oyuncunun elinde 1000 HP götürür.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 LoL'da öyle. Eşya'dan kastım şu: Gangplank denen bir karakterimiz var, sevdiğim bir karakter benim de. Eşyalarla iki farklı şekilde oynanabilir: bir carry ya da tank. Ama ikisini de takımın seni desteklemezse zor becerir. Ashe diye bir karakterimiz var, eşyalarla ya uzaktan 3 vuruşun ikisinde 1000 crit vuran ama yanına biri gelirse üç darbede inen biri olacak ya da crit vurmayan, pek ölmeyen, sadece takıma auralarla destek verecek bir karakter. Shen var, benim kullandığım tank. Bunun mesela başka iş yapma ihtimali yok. Ne alırsan al. Şu var bir de, eşyaların ikisini karakterinin rolüne göre alıyorsan, ikisini de düşmana göre alıyorsun. Karakterler genelde iki role uygun oluyorlar yetenekleriyle. Eşyalarla hangisine yöneleceğini şeçiyorsun. Sadece tek role giden karakterlerde var tabii Shen gibi. Aynı oyunda iki takımda da olan aynı karakterin bir takımda DPS bir takımda tank olarak dolaştığını gördüm yani çok. Zaten oyunun forumlarında konuşurken karakterin adı değilde o oyundaki hali + adı söyleniyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4 tuşa basarak oynuyosunuz yani lolu anladığım kadarıyla. Büyü güçlendirmeler falan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4 tuş derken? Anlayamadım... Oyun tarzı neredeyse DotA işte. Karakter gelişimi farklı sadece.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Hon dediğin dotanın tuşları azaltılmışı hotkeyleri arttırılmışı
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 honda her karakterin skilleri ayni tuslarda, dotada sacma sapan hepsinin kendi shortcuti var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bu sefer oyunda başka bir tank vardı ama adam koridorlarda dolaşma evresi bitince oyundan çıktı, kaybettik tabii.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bu gün oynadığım oyunda 12. dakikada 1v5 kaldım. 3 zaferin ardından geldiği için çok sıkmadı ama yine kötüydü yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Master Yi vardı şimdi, çıldırttı. Kazandık kazanmasına ama adam bir başkaydı. Asla cevap vermez, tüm takım kavgalarında 4v5 bırakır (4v5 alırız - 13 kill, 10 assist yaptım Sivir ile), 50 HP'si kalmış inhibitor'e vurmaz yanındaki minionları kesip gider (bu çıldırttı en çok). Ne biçim bir adamdı ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ya karşı takım aşırı noobdu. İlk minionlar geldiğinde 4-bar hp ile mid'de Annie daldı bana doğrudan. Buraya kadar iyi ama bende 8-bar HP vardı :) Sen ne akla hizmet yaparsın böyle bir şey. First blood tabi. son 5 oyundur 4-1 yaptım, iyi gidiyor :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İki oyundur hiçbir teamfightda bizim takımdan iki kişiden fazlası olmadı düşmanın beşine karşı. yazıyorum, gelin beraber gidelim, tek başınıza gezmeyin diye, bir cevap bile yok.
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 topiğin adı gerge'nin lol günlüğü olsa daha uygun olurmuş :P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dün sabah 108 victory, 103 defeat idim. Şu anda 108 victory, 111 defeat. Ya, benden başka bir şey yazacak yok mu buraya?
Öne çıkan mesajlar