Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya bi 15dk daha olsaydı izlenirdi maç keyifli :) volkan maçı aldı tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 2-1 mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yani aldı derken maçı kurtardı 1-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sercan ya sercan neleri harcadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam ölmüş ama kafa göz patlak ondan kaçırmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bunada şükür,enazından liderle puan farkı açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sercan+volkan sagolsun son dakkalar yiyoduk yoksa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sercan guizadan beter ya, adamın atamayacağı o kadar belli ki ben defans olsam takmazdım geçmiş geçmemiş. nunez'i 5 dakika önce almayı akıl etse büyük ihtimalle maçı kazanmıştı bursaspor, ki 75te falan alması lazımdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 O 2. %1500'lük gol pozisyonunda öyle vuramadı ki volkan kurtarmasa arkadan gelen defans o topa yetişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sercanla semih sağolsun 2 sinde de bitiricilik 0 stoch'u çıkarmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla cok keyifliydi mac. 2. devre dustuk oyundan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cacik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 maçın hakkı 1-1 değildi ya.. neler neler kaçtı iki taraftan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3-3 olsaydı mutlu olur muydun,? dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 10. hafta adamlar namaglup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sercan dan santrafor olmaz anlamadı bunu ertuğrul SS lan işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam kadroya almıyor, bursalılar ayaklanıyor. Kadroya alıyor, kendi ayaklanıyor kaçan gollerden sonra, Sercan böyle böyle Bursalıların gözündeki kredisini tüketirse eminim Ertuğrul Sağlam'da onu kesecektir. Gerçi her ne kadar maloz bir adam da olsa rakip defansı iyi yıpratıyor. Aslında tam çift santraforun ikinci adamı da, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ertuğrul Sağlam: said: Bireyleri konuşmak istemem ama Sercan çok iyi oynadı özellikle onu kutlamak istiyorum. sarcasm mı yapmış lan, yolcu o zaman Sercan şu lafın üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adamın olayı tamamen hızlı ve tekniginin fena olmaması yoksa bitiricilik kavramını açıklamamış kimse kendisine hani hızlısın zaten bugün volkanı milyon kere geçebilirdin neden saçmaladın die sormak gerekiyorda kafasındaki çoraba bakınca bugün sormazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Finishing gelişir abi,çalışması yeterli...Ronaldo bile defalarca söylüyordu ilk zamanlarımda gol atamazdım,çalıştım bitiriciliğimi diye...Herşey çalışmayla alakalı futbolda,yoksa yetenekliymişin filan bunlar belli seviyeden sonra çok farkettirmiyor,senin gibi yetenekli adam çok...O yüzden çalışmak önemli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fener taraftarı 1 puana sevindi yine. o değil de fenerbahçe bu sene orta seviye bir takımı falan yenebildi mi? büyük takımları yenemediğini biliyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ronaldo dediğin gerçek ronaldoysa adam 17 18 yaşında da deli gibi gol atıyodu, kendini küçümsemiş :) cristianoysa bilemem o zamanlar bi tek fm'den takip ediyodum hehe. Ama finishing falan evet gelişir, sonuçta yetenekten çok tecrübeyle ve soğukkanlılıkla (ikisi de çalışmayla gelişecek şeyler) alakalı. Ha her topu gelişine 90'a atan adam olamazsın, onda yetenek lazım tabii de karşıkarşıyayken kalecinin tersine falan atmakta "yetenek" olarak çok bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla fener yenebildimi falan deniyorda şu anda derbi fatihi sadece trabzon var feneri ve bjk yi yendi. Ha fenerbahçe'nin durumuda kötü kasımpaşa falan aldatıcı oldu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Llama said: beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Rew,dediğim Cristiano'ydu ama haklısın Ronaldo=şişko ronaldo olmalı,benim hatam:)... Cronaldo filan yazmak gerek... Dediğim gibi herşey çalışma..Çünkü zaten belli bir noktaya gelenler yetenekliler oluyor...Yetenek farkı alt yaşlarda belli olurken,bir yerden sonra o fark yerini çalışmaya bırakıyor...Nihat'ın da Beşiktaş'ta iken genç yıllarında,çok çalıştığını,şutunu vs çok geliştirdiğini duymuştum yakın birinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar