Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Bursaspor - Fenerbahçe 29.10.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

adam kadroya almıyor, bursalılar ayaklanıyor. Kadroya alıyor, kendi ayaklanıyor kaçan gollerden sonra,

Sercan böyle böyle Bursalıların gözündeki kredisini tüketirse eminim Ertuğrul Sağlam'da onu kesecektir. Gerçi her ne kadar maloz bir adam da olsa rakip defansı iyi yıpratıyor. Aslında tam çift santraforun ikinci adamı da, neyse
Sosyal ağlarda paylaş

adamın olayı tamamen hızlı ve tekniginin fena olmaması yoksa bitiricilik kavramını açıklamamış kimse kendisine hani hızlısın zaten bugün volkanı milyon kere geçebilirdin neden saçmaladın die sormak gerekiyorda kafasındaki çoraba bakınca bugün sormazdım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Finishing gelişir abi,çalışması yeterli...Ronaldo bile defalarca söylüyordu ilk zamanlarımda gol atamazdım,çalıştım bitiriciliğimi diye...Herşey çalışmayla alakalı futbolda,yoksa yetenekliymişin filan bunlar belli seviyeden sonra çok farkettirmiyor,senin gibi yetenekli adam çok...O yüzden çalışmak önemli....
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo dediğin gerçek ronaldoysa adam 17 18 yaşında da deli gibi gol atıyodu, kendini küçümsemiş :) cristianoysa bilemem o zamanlar bi tek fm'den takip ediyodum hehe.

Ama finishing falan evet gelişir, sonuçta yetenekten çok tecrübeyle ve soğukkanlılıkla (ikisi de çalışmayla gelişecek şeyler) alakalı. Ha her topu gelişine 90'a atan adam olamazsın, onda yetenek lazım tabii de karşıkarşıyayken kalecinin tersine falan atmakta "yetenek" olarak çok bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rew,dediğim Cristiano'ydu ama haklısın Ronaldo=şişko ronaldo olmalı,benim hatam:)...
Cronaldo filan yazmak gerek...
Dediğim gibi herşey çalışma..Çünkü zaten belli bir noktaya gelenler yetenekliler oluyor...Yetenek farkı alt yaşlarda belli olurken,bir yerden sonra o fark yerini çalışmaya bırakıyor...Nihat'ın da Beşiktaş'ta iken genç yıllarında,çok çalıştığını,şutunu vs çok geliştirdiğini duymuştum yakın birinden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...