KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mutlaka izleyin bu diziyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gözüme takılıp duruyor, 2 bölümü var sanırım şimdilik. Nasıl bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 jim carey tipli salak bir adamın hikayesi babannesinden ev kalıyor işinden atılıyor başarısız bir tip. çok makara bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şey olayı çok güzel oluyor dizi içinde alternatif konuşma şeklinde geri sayıyor veya hem olumlu hem olumsuz yönde konuşuyor :D duruma göre akıyor kendine bir yer edineceği kesin. webden izlemek isteyene: http://diziport.com/how_not_to_live_your_life_1_sezon-izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3. sezonu 8 kasımda başlıyacak sanırım. 6 bölümlük 2 sezon var şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim bildigim 1 sezon ve 3 bölüm var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 19 bölümmüş. 19 bölüm izleyemem hiç. Belki yaza. Konuyu yer imlerimin dizi klasörüne atıyorum ben yaza bak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 illa çıkar vur masaya diyorsunuz :> http://www.imdb.com/title/tt1270367/episodes 20-25 dakikalık 13 bölüm var şu ana kadar. klasik ingiliz usulü 1 pilot + 6 x 2sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Wiki'ye baktım ben. Hem 13'de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 5-6 saat eder yahu nasıl çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dün ders çalışmaktan 5'te yatıp 7'de kalktım. belki dönem arasında. boş vakitlerimi kitap okumaya ayırıyorum, yeni Dresden de çıktı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3. sezon iki hatun birden olursa güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Pati gazıyla ilk sezonu indirdim. Arada açıp izliyorum. Öyle harika bir komedi değil bence. Çıtır çerezlik bakmak için olabilir diyorum, ilk 4-5 bölümden edindiğim bilgi ve tadla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ilk bolumu izledikten sonra daha fazlasi icimden glemedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Çok beğendim ben bu diziyi. Birinci sezonu bir çırpıda bitirdim. (6 bölüm yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oturup 1 sezonu (6*20) peşpeşe çerezlik olarak izleyebilirsiniz. ama sezon aralarında fln aramazsınız başlasa diye. ama farklı bir tarzı olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 2. sezon ilkinden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bende izliyorum İngiliz komedileri çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 1. sezon pek iyi değil ama 2. ve 3. sezon çok güzel bu dizinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Dan Clark'ın yazıp,oynadığı absürd komedi dizisi.İngiliz dizilerini pek sevmesem de, The It Crowd ve Extras(diziden sayarsanız) ile birlikte ingiliz dizilerine karşı duyduğum önyargıyı azaltmada etkili olmuştur. Boş vakti olana tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 arkadaş önerdi kesin izle diye , ingiliz dizilerinden cacık olmaz dedim ama değişik güzel diziymiş harbi.dizi yokluğunda oldukça gideri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Liebe said: ingiliz dizilerinden cacık olmaz dedim çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çok iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar