siddharta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 böyle onları indirecek sıcak içecek falan var mıdır ne bileyim, çay vs işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ballı tarçınlı sıcak süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 işe yarar mı diyorsun? tarçın bulamam da bal vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 öyle dene rahatlatır en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyh kiyamam sana =/ bol bol ihlamur, nanelimon, balli malli sicak seyler ic. bi de pastil al. merak ettim, baktim böle diyo google; said: - 1 bardak kaynatılmış soğutulmuş suyun içersine 1tatlı kaşığı karbonatı ve 10 damla tentirdiyotu atın ve karıştırdıktan sonra gargara yapın çok faydasını göreceksiniz. Yutmanızda hiçbir sakınca yoktur her yaştaki çocuğunuza yapabilirsiniz. - Kulak çöpünün pamuklu kısmına tentirdiyota batırın ve şişen bademciklerinizin üzerine sürün. - Adaçayını demleyin ve gargara yapın. Çayınıda günde 1 bardak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 her 2 saatte 1 ılık tuzlu suyla gargara yap. sıcak hiçbirşey içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vaniLLe said: oyh kiyamam sana =/ bol bol ihlamur, nanelimon, balli malli sicak seyler ic. bi de pastil al. merak ettim, baktim böle diyo google; çok sagol abla^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 olm sıcak şeyler içme, sıcak bademciklerideki bakterilerin ürememesini istiyosan sıcak içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kestir at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 geçer zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 viks sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tröl yapmayın olm, en doğru tavsiye benim olm uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çay bardağına yarımdan biraz fazla su koyup içine yarım çay kaşığı tuz ve yarım çay kaşığı cep sodası. sonra gargara. çok kez işe yaramışlığı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 qıyamam cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Toz zerdeçal ve bal mix. Hem öksürüğe hem de bademcik şişmesine 1e1. Tüm aktarlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 shot bardagina vodka koy, ustune fazlaca bol karabiber ekle, sonra shotla. sonra gel bana tesekkur et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi bademcikleri baya hassas oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Geçmiş olsun. Kestir at, en iyisi. Bademcikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Red said: abi bademcikleri baya hassas oluyorlar. evet, mesela maklube yerken falan acı çekmiyorum ama hele elime spaghetti alayım, agrımaya başlıyor abi bademcikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 siddharta said: Red said: abi bademcikleri baya hassas oluyorlar. evet, mesela maklube yerken falan acı çekmiyorum ama hele elime spaghetti alayım, agrımaya başlıyor abi bademcikleri. Sushi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bone said: Geçmiş olsun. Kestir at, en iyisi. Bademcikleri. Artık çok gerekli olmadıkça almıyorlar bademcikleri. Hormonal sistemin canına okuyor bademcik almak. Yumuşatırsın adamı. Aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tylolhot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 herkes fenalarda bu aralar, benim de dün akşam şişmişti, bugün geçti. bir de annem süt, bal, karabiber bi iki birşey daha karıştır iç diyordu, belki işe yarar. başkaları da aynı tarifle tarçın demiş yalnız, kendi seçtiğin bir baharatı at gitsin, pek farketmiyor heralde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar