Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nomsaR said: kaju bi süre sonra bayıyo, antep fıstığı da öyle. kabak çekirdeği zor yendiğinden hızdan kaybediyo. en mantıklısı çiğdem. +1 anket yenilenmeden evvel oyum beyaz leblebiden yana idi.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çiğdem ne abi? çiğdem bu çekirdek sizin dediğiniz ayrıca bira-yerfıstığı yönetir
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bi oturuşta en az 5 70'lik içiyosan bu 3 kilo yer fıstığı demek. öeh izmirli olmanın kattığı sevimliliktir çiğdem ^^
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kaju direk sevmiyorum ben, antep fıstığı çok başarılı, ondan sonra da tuzlu fıstık ve kavrulmuş mısır gelir. Ama genellikle neyle beraber yediğim de önem kazanıyor. Ha bir de kombom var; bu kombo antep fıstığını döver direk; sarı leblebi + kuru üzüm... Dedem getirirdi küçükken her bize geldiklerinde, çikolatadan dağ olsa yiyen ben dedemin getirdiği kuru üzüm leblebiyi görünce yumulurdum direk.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 antep ile yer fıstığı yarışır ama antep burun farkıyla alır.
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju hakikaten ne alaka anlamıyorum. cam macunu gibi tadı var.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dolmalık biber fıstığı esas çok gözell
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 huun said: var. baklava cevizli olur. allah critical sekilde carpar, aman dikkatli ol.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Antep fistigi dedinmi, Taze olanini yiceksin. http://blogcuanne.files.wordpress.com/2010/08/tazefistikwm.jpg
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gene izmirliler gelmiş çiğdem diye ya. vazgeçmedi adamlar
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oce4n said: antep tabiki. varmı hiç başka baklavada ezici üstünlüğü olan bişi? http://www.damlabaklava.com/images/baklava-start.jpg bu nasıl bi afrodur allahım
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/df3/733/abd/d9a/25d/29d/b63/087/241/e29/db_450xNULL.jpg su yukardaki fistikli sarmadan hic durmadan patlayana kadar yiyebilirim, su ana kadar karsima hep insan porsiyonu seklinde cikti ondan bisi olmadi :D heralde oteki tarafa gitmenin en zevkli yoludur lan.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fıstıklı sarma güzel ama yanındakileri yiyemiyorum ben ya.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 reyou said: http://forum.paticik.com/thumbnails/df3/733/abd/d9a/25d/29d/b63/087/241/e29/db_450xNULL.jpg :(
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi şöbiyeti de çok seviyorum ben,onun içine ne koyuyolar anlamadım kaymak gibi bişey ama çok tatlı oluyor gerçekten...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Çiğdem fazla yenildiği takdirde zehirli değil miydi?
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyle bisi olsa turk irki silinirdi dostum.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 neden ki? çiçek mi yiyoruz biz? çekirdek yiyoruz. çiçek yiyenler de silinebilir.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tuzlu fıstık şahane gerçekten ellerinize sağlık.
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ha okumadiydim arka sayfayi simdi baktim. cigdem cicek olarak zehirlidir belki bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar