dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hep yabış yabış oldu buralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kavrulmuş mısır dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nomsaR said: kaju bi süre sonra bayıyo, antep fıstığı da öyle. kabak çekirdeği zor yendiğinden hızdan kaybediyo. en mantıklısı çiğdem. +1 anket yenilenmeden evvel oyum beyaz leblebiden yana idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çiğdem ne abi? çiğdem bu çekirdek sizin dediğiniz ayrıca bira-yerfıstığı yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bi oturuşta en az 5 70'lik içiyosan bu 3 kilo yer fıstığı demek. öeh izmirli olmanın kattığı sevimliliktir çiğdem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju hakkaten bi süre sonra çok bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kaju direk sevmiyorum ben, antep fıstığı çok başarılı, ondan sonra da tuzlu fıstık ve kavrulmuş mısır gelir. Ama genellikle neyle beraber yediğim de önem kazanıyor. Ha bir de kombom var; bu kombo antep fıstığını döver direk; sarı leblebi + kuru üzüm... Dedem getirirdi küçükken her bize geldiklerinde, çikolatadan dağ olsa yiyen ben dedemin getirdiği kuru üzüm leblebiyi görünce yumulurdum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 antep ile yer fıstığı yarışır ama antep burun farkıyla alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju hakikaten ne alaka anlamıyorum. cam macunu gibi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dolmalık biber fıstığı esas çok gözell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 huun said: var. baklava cevizli olur. allah critical sekilde carpar, aman dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Antep fistigi dedinmi, Taze olanini yiceksin. http://blogcuanne.files.wordpress.com/2010/08/tazefistikwm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gene izmirliler gelmiş çiğdem diye ya. vazgeçmedi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oce4n said: antep tabiki. varmı hiç başka baklavada ezici üstünlüğü olan bişi? http://www.damlabaklava.com/images/baklava-start.jpg bu nasıl bi afrodur allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/df3/733/abd/d9a/25d/29d/b63/087/241/e29/db_450xNULL.jpg su yukardaki fistikli sarmadan hic durmadan patlayana kadar yiyebilirim, su ana kadar karsima hep insan porsiyonu seklinde cikti ondan bisi olmadi :D heralde oteki tarafa gitmenin en zevkli yoludur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fıstıklı sarma güzel ama yanındakileri yiyemiyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1. badem 2. kaju 3. antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 reyou said: http://forum.paticik.com/thumbnails/df3/733/abd/d9a/25d/29d/b63/087/241/e29/db_450xNULL.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi şöbiyeti de çok seviyorum ben,onun içine ne koyuyolar anlamadım kaymak gibi bişey ama çok tatlı oluyor gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Çiğdem fazla yenildiği takdirde zehirli değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyle bisi olsa turk irki silinirdi dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 neden ki? çiçek mi yiyoruz biz? çekirdek yiyoruz. çiçek yiyenler de silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tuzlu fıstık şahane gerçekten ellerinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ha okumadiydim arka sayfayi simdi baktim. cigdem cicek olarak zehirlidir belki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar