Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 burhan00112233 said: olayı size iyice aktarabilmek için saçmalamışım. ama önemli olan bu değil asıl benim dediğimi anlayamadıysanız sizin kafanızda peynir kadar heralde.ben ne diyorum siz ne yazıyonuz ! MANYAK LAF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 burhan00112233 said: olayı size iyice aktarabilmek için saçmalamışım. ama önemli olan bu değil asıl benim dediğimi anlayamadıysanız sizin kafanızda peynir kadar heralde.ben ne diyorum siz ne yazıyonuz ! Ya saçma saçma konuşma arkadaşım saçmaladıkça saçmalıyorsun hem katakulli yapmanın peşindesin hemde hede hödö diyorsun ne alakası var o zaman antalya dışında bi yerde oku hem suç unusuru oluşturma hemde açık alanda saçmalama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu dede Burduk, Bucak'da mı; yoksa İzmir Buca'da mı? Oraya gideceksin, dedemin yanına taşındım diyeceksin, ikamet alacaksın. Ama aileden izin olmadan olmaz. Türk Medeni Kanunu'nun 339. maddesine göre "Çocuk, ana ve babasının rızası dışında evi terkedemez ve yasal sebep olmaksızın onlardan alınamaz". Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi fake iste kendisiyle liseli diye dalga gecilmesini istiyor paticigin yeni liselisi olmak istiyor!! lan paticigin tek ruhani liselisi vardir oda gecko dur!! gecko goreveeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 elindeki peyniri yavaşça yere koy ve muhtarla konuş. derdini anlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mr_Hand said: abisi nickini yazdıktan sonra "tab"a bas ya da şifre kutucuğunun içine tıkla bi dahaki sefere. denedim ben onu, başka bişey şifresi. ya da benden önce başkası denedi ve değiştirdi şifreyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burhan00112233 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ulan bana katamatakulimuli den bahsetme astislik yapcaksan git faceye ilişkisi var yaz yap astisliğini.sen ve senin gibiler böyle şeylere bayılır.şurda adam gibi sorunumu anlatmaya çalışıyom sende meyhane orospusu gibi söyleniyon adam ol.....git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bi de düzgün yazsan neler anlatacaksın var ya küçük burhan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burhan00112233 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ulan dürdü siktirip gitsene.mübarek cuma günü ağzımı bozdurma.pislik mahluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahahah cocugun kimyasi degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 burhan00112233 said: ulan bana katamatakulimuli den bahsetme astislik yapcaksan git faceye ilişkisi var yaz yap astisliğini.sen ve senin gibiler böyle şeylere bayılır.şurda adam gibi sorunumu anlatmaya çalışıyom sende meyhane orospusu gibi söyleniyon adam ol.....git sakin ol şampiyon. lan muhtara sorsana. nüfus müdürü müyüz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar