ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 arda bey odama gelir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Güzel bir şey mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Facebook ta resmi varda ofiste engellediler giremiyorum yoka çoktan atardım resmini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bizde engelli değil facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 isim ver bulalım biz atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Yasak isim vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nomsaR said: bizde engelli değil facebook. ahmedinejad said: isim ver bulalım biz atarız Beyler oha ya :) Bu arada aklıma geldi daha demin olurda bişeyler olursa aramızda paticiğe üye yapıp bu topici okutucam ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sen iyi gaza geldin ha. çocuklarınızla gelirsiniz artık bi gün patiye. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi 3 sayfada nefretten "bizimkisi bir aşk hikayesi"ne döndüm adam. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LucifeL said: Bu arada aklıma geldi daha demin olurda bişeyler olursa aramızda paticiğe üye yapıp bu topici okutucam ona :) LucifeL said: Eğer bişiler olursa çatır çatır parasını yerim ben onun zaten neyse yarın büyük ihtimal resmini falan koyarım ya da akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gaza geldiğim yok makarasındayım işin hemde iyi bir ayrılık sebebi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sorun sende değil, paticikte. dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 DeadSkinMask said: abi 3 sayfada nefretten "bizimkisi bir aşk hikayesi"ne döndüm adam. lolyok be abi ne aşk hikayesi yahu benim asıl öğrenmek istediğim bu kadar ters yapıpta şimdi neden benle akşam dıarı çıkıyor onu öğrenmek ayrıca aşk hikayesinden ziyade ihtimaller üzerinde konusuyoruz olacak diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 onun tersliklerini küçük forehandlerle karşıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Olm sizin şu açtığınız topicler yüzünden günün birinde patron olursam kimseye kötü davranamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o zaman da "patronum bana çok iyi davranıyo, du bakalım bu akşam bişeyler olacak" diye topic açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ılk sayfayı okudum ve yetti. Kadın resmen erkek arıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bide bizim ofis tam bir abaza ordusu şefler dahil 6 kız var bizim bölümde kalanı hep erkek toplam 24 erkek var eskiden yarı yarıyaydı bayağı kızı işten çıkardılar bazı sebeblerden dolayı o yüzden böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sesu said: Olm sizin şu açtığınız topicler yüzünden günün birinde patron olursam kimseye kötü davranamayacağım. mission accomplished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Pek değil zira ben patron olmam/olamam zaten dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu gece iyi stres atarsın sen. ptesi işe kuş gibi gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Masquerade said: naughty girl having fun with office mate nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tam "arda bey???" lik topik olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fantazi sahibi insanmışsın takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi bende ofis şefi istiyorum o zaman, önce azarlıyor sonra gönlünü alıyor ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar