Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

htc wildfire ile ilgili birkac soru

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
- izmirdeyken bir arkadaşım aralık ayında official android 2.2'nin türkiye'ye geleceğini söylemişti.
unofficial rom yapmak istemiyorum, telefonun tüm temasını ayarlarını felan değiştirebiliyor onlar. htc wildfire şeklinde kullanmak istiyorum ama 2.2. gelmedi mi halen 2.2 sürümü?
- markete ulaşamıyorum, application yükleme imkanı olmuyor o yüzden. unofficial olarak programları indirebileceğim site var mı? (torrent?)
- kıbrısa gittiğimde cep telefonumun pili 3-4 gün rahat idare etti. ama türkiyedeyken 5-6 saatte tükeniyor. sürekli internete bağlandığından kaynaklı sanırım bu. interneti kapatıp sadece ben komut verdiğimde (internet sitesine bağlan, hava durumu güncelle... gibi) internetten veri transferi yapmasını nasıl sağlayabilirim? sadece pile değil faturaya da etki ediyor sanırım bu.
- cep telefonu 3g destekliyor olması lazım, vodafone hattımda da 3g açık. ama telefonda 3g gözükmüyor, hep H bağlantı görüyorum. internet siteleri, youtube vs de çok yavaş çalışıyor. bu neden olabilir? hani vodafone'a e-mail atmıştım ama doğru düzgün cevap vermemişlerdi, "bölgeye göre hat kalitesi değişebilir" demişlerdi. ankara'nın bir çok semtinde, antakyada, izmirde, bodrumda, antalyada denedim bu telefonla, hiç bir yerde 3g göremedim. sadece istanbulda çekmiyor di mi 3g?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Bone said:
- cep telefonu 3g destekliyor olması lazım, vodafone hattımda da 3g açık. ama telefonda 3g gözükmüyor, hep H bağlantı görüyorum. internet siteleri, youtube vs de çok yavaş çalışıyor. bu neden olabilir? hani vodafone'a e-mail atmıştım ama doğru düzgün cevap vermemişlerdi, "bölgeye göre hat kalitesi değişebilir" demişlerdi. ankara'nın bir çok semtinde, antakyada, izmirde, bodrumda, antalyada denedim bu telefonla, hiç bir yerde 3g göremedim. sadece istanbulda çekmiyor di mi 3g?

H dediği HSPDA. 3G şebeke üzerinden data iletişimi sağlayan protokol, 3G'den bağlısın sen yani. Noob.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonda hangi harf gorunuyor bilmiyorum ama İstanbul'da cogu yerde 3G alman mumkun yalnız oyle 5Mbit/s hız bekleme. 2-2,5 falan gorursen cevrende 3G'si olan bir baz istasyonu var demektir.

Biz santralde bile 5,5 falan görüyoruz. Ama çanaklar binanın tepesindeki kulede olduğundan indoor'a iyi sinyal basamıyor, bunun da faktörü var tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Dün teslim aldım telefonumu, güzel aletmiş ehüh.

Bir sorum var,

wildfire ile ad hoc ağlara bağlanamıyor muyuz? Tam olarak kişiselleştirme hedelerini yapmak için gmail hesabımı bağlamam lazım ve bulunduğum yerde wifi yok. Laptop üzerinden ad hoc ağ kuruyorum ama bağlanmıyor telefon. Problem nedir officerlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...