roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ekran çözünüürlüğü çok düşük ya, 2005 malı SonyEr. W910'umun çözünürlüğü aynı be. Ekran önemli benim için onçün dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 xperia x10 929 lira.. son 30 kusur adet. ko$un lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 CyanogenMod'a geçtim bu gün. Telefon gözle görülür bir şekilde hızlandı. Ayarlar kat kat genişledi. HTC'nin romlardan daha iyiymiş bu. Dönmem geri. Ara yüz de epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 729 lira yapmış teknosa wildfire ı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dün baktım teknosada 689 du ya. 700 lira o telefona verilmez. teknosa da ayakta düdükleyo milleti ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 peşin 689 taksitle 729 yapmışlar ilk satış fiyatı taksitle 649 du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 - izmirdeyken bir arkadaşım aralık ayında official android 2.2'nin türkiye'ye geleceğini söylemişti. unofficial rom yapmak istemiyorum, telefonun tüm temasını ayarlarını felan değiştirebiliyor onlar. htc wildfire şeklinde kullanmak istiyorum ama 2.2. gelmedi mi halen 2.2 sürümü? - markete ulaşamıyorum, application yükleme imkanı olmuyor o yüzden. unofficial olarak programları indirebileceğim site var mı? (torrent?) - kıbrısa gittiğimde cep telefonumun pili 3-4 gün rahat idare etti. ama türkiyedeyken 5-6 saatte tükeniyor. sürekli internete bağlandığından kaynaklı sanırım bu. interneti kapatıp sadece ben komut verdiğimde (internet sitesine bağlan, hava durumu güncelle... gibi) internetten veri transferi yapmasını nasıl sağlayabilirim? sadece pile değil faturaya da etki ediyor sanırım bu. - cep telefonu 3g destekliyor olması lazım, vodafone hattımda da 3g açık. ama telefonda 3g gözükmüyor, hep H bağlantı görüyorum. internet siteleri, youtube vs de çok yavaş çalışıyor. bu neden olabilir? hani vodafone'a e-mail atmıştım ama doğru düzgün cevap vermemişlerdi, "bölgeye göre hat kalitesi değişebilir" demişlerdi. ankara'nın bir çok semtinde, antakyada, izmirde, bodrumda, antalyada denedim bu telefonla, hiç bir yerde 3g göremedim. sadece istanbulda çekmiyor di mi 3g? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 3G için telefonda sim ayarları var dual mode, gprs, umts diye (nokia da böyle) ordan dual mode seçmen lazım. ondan kaynaklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 wcdma, gsm, wcdma/gsm otomatik seçeneği değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet o seçenek olmazı lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 otomatik çalışıyor bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 BONE abi 3G bağlanabildin mi sen ben kıllandım artık, telefonu aldığımdan beri her yerde E (edge bu heralde) ne bileyim etilerde baktım taksimde baktım şirinevler ataköyde baktım, halkalıda oturuyorum falan hiç bi yerde mi çekmez abi avea 3G yoksa hakikaten bişeyi mi bilemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi allah aveanın bin belasını versin, biraz da benim versin. ben aylardır aldığım internet paketini kullanıyorum mal mal meğer ayrıca bir de "3g" yazıp başka bi yere göndermek lazımmış abi şoktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bone said: - cep telefonu 3g destekliyor olması lazım, vodafone hattımda da 3g açık. ama telefonda 3g gözükmüyor, hep H bağlantı görüyorum. internet siteleri, youtube vs de çok yavaş çalışıyor. bu neden olabilir? hani vodafone'a e-mail atmıştım ama doğru düzgün cevap vermemişlerdi, "bölgeye göre hat kalitesi değişebilir" demişlerdi. ankara'nın bir çok semtinde, antakyada, izmirde, bodrumda, antalyada denedim bu telefonla, hiç bir yerde 3g göremedim. sadece istanbulda çekmiyor di mi 3g? H dediği HSPDA. 3G şebeke üzerinden data iletişimi sağlayan protokol, 3G'den bağlısın sen yani. Noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi ben bunu yaptım gene olmadı bide üstüne 7 tl ayrı bir paket daha çekti abi tam yolunacak cahil müşteriyim galiba ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 telefon ayarlarında "wcdma only" dediğimde senin dediğin H olayı bağlandı. speedtest 2mbit diyor demekki 3g dedim. sonra acaba gene Edge mi düşecek deyip, wcdma / gsm oto seçtim tekrar. bu sefer H de kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 "roket adam" said: H dediği HSPDA. 3G şebeke üzerinden data iletişimi sağlayan protokol, 3G'den bağlısın sen yani. Noob. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Telefonda hangi harf gorunuyor bilmiyorum ama İstanbul'da cogu yerde 3G alman mumkun yalnız oyle 5Mbit/s hız bekleme. 2-2,5 falan gorursen cevrende 3G'si olan bir baz istasyonu var demektir. Biz santralde bile 5,5 falan görüyoruz. Ama çanaklar binanın tepesindeki kulede olduğundan indoor'a iyi sinyal basamıyor, bunun da faktörü var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dün teslim aldım telefonumu, güzel aletmiş ehüh. Bir sorum var, wildfire ile ad hoc ağlara bağlanamıyor muyuz? Tam olarak kişiselleştirme hedelerini yapmak için gmail hesabımı bağlamam lazım ve bulunduğum yerde wifi yok. Laptop üzerinden ad hoc ağ kuruyorum ama bağlanmıyor telefon. Problem nedir officerlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 :( Android'in adhoc desteği yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Of çok kötü oldu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dur bir deneyim, 2.3.3 var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Olmadı, gördü ama bağlanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 2.3.3 nasıl var yea 2.2 yok mu en son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.cyanogenmod.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar