Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bilader imkanı yok sıcak suda yıkanamıyorum. Varmı bunun bi çözümü. Yıkana yıkana alışır mı beden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oroin iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 İçmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hamama git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dennis said: oroin iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 clearın bi şampuanı var böle naneli gibi bi kullan belki yardımcı olur buz gibi oluyor her yerin bazı bölgelerde pek kötü etki yaratıyor ama yaz aylarında keyif vericiydi kışın çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu iyi bişey değil mi? Benim bildiğim soğuk suda yıkanmak cilt için ideal olan. Derinin gergin olmasını falan sağlıyormuş diye duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sıcak duş keyfim yok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bende sıcak bişi yiyip içemiyorum, direk dilim yanıyor pütür pütürmüş gibi olayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 soğuk suda yıkanabiliyosan neden sıcak suda yıkanmak istiyosun ki? soğuk su candır. dinç tutar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben yazın bile baya sıcak suda yıkanıyorum.ayıp olmasın diye finalde bi soguk yapıyorum suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 aynen ben de sıcak suya alışkınım maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Senin çok sorunun var dostum.Sen psikologa git.Sakallarını da sorarsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 psikoloğa para verilir mi delirdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben duşta genelde gün içinde yapıcaklarımı düşünürüm plan program yaparım.geçmişe falan giderim.soguk su konsantremi bozuyor.sıcak suyu açıyorum böyle kaynar.gözleri kapayıp transa geçiyorum o yuzden genellikle duşlarım yarım saatten fazla sürer :) su parasıda çok gelmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ilık ayarlayın bilaer sıcak su iyi değil sağlık için soğuk su da deriyi kurutur, çatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi yemin ederim bi tane düzgün adam yok şu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Pickles said: psikoloğa para verilir mi delirdin mi E simdi kusura bakma da bu kadar osuruktan dert uyduran icin hepsi mustehak. =) Psikologa para vermek de dahil ki en normali hizmet aldigin kisiye parasini vermektir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dert deil ya acaba bi şekilde vücuda ayar çekebilirmiyim keyfi olarak diye merak ettim. yoksa ha sıcak ha soğuk farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Soğuk suyla bırak duş almayı, yazın hariç içemiyorum bile lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ilik en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sıcak su süper lan hamam stayla oluyo arada erkekler hamamına gidiyorum zaten o havuz kavuruyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahaha valla bende arada hamama saunaya falan akıyorum insan kendine geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ılık suyla syıkanıp, dıştan çıkmadan önce bir 5 saniye falan soğuk suya maruz bırakıcaksın bünyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kışın ne yapıyorsun yıkanmıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar