derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 spiderman seviyorum deme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. http://www.zaytung.com/fotos/almanci_moda3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yok ama Electro ve Dr Octopus iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 derFremdeSohn said: Ilk film joker yüzünden begenildi. Ikinci film kesin basarisiz olucak. derFremdeSohn said: Ben overall degilim. Bence degildi. Heath Ledger'in performansi filme apayri bi tat katmisti. Bunun disinda filmde övülecek hicbir sey bulazsin, ki yok zaten. derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. http://i303.photobucket.com/albums/nn159/Captain802_Second/obvious_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. batman marvel deil, dc comics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 umarim daha iyi olur bu filmde arişıve sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mamothus said: derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. batman marvel deil, dc comics OHA ABI NASIL DA ACIGIMI YAKALDIN OMG! . . Orda zaten "misal" demistim. Marvel'in filmlerini begendigimi ima ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sparkcaster said: catwoman ı oynayacak biri varsa o da ellen page dir sevgilim falan ama ellenım pek gitmez gibi o role ya aman görmesin bunu yazdığımı çok kızar hihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kedi kız mı dedi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Memesi küçük bunun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 michelle rodrigez kedi kiz olursa keserim o kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 megan fox oynasin illa da meme sorun ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kim kardeşler oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kedi kadın olmak yönetmenlerin yatağından geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aquila said: michelle rodrigez kedi kiz olursa keserim o kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kadında kedilik yok ki, kısraklık var. bir de boob diye diye megan fox diyen zevksiz karacahilleri buradan kınım kınım kınıyorum. plastik çin malı oyuncak gibi implantlı kadınları beğeniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Anelor said: Sparkcaster said: catwoman ı oynayacak biri varsa o da ellen page dir sevgilim falan ama ellenım pek gitmez gibi o role ya aman görmesin bunu yazdığımı çok kızar hihihih ellen page denmiş geldim şu çirkin karıya rol veriyosunuz ya yazıklar olsun.hannah montana filan kaldırır onun tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mişel rodrigüyez'e laf yok. phear her l33t skillz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 emily blunt kapar o rolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi Michelle Rodriguez olursa bi daha da gelmem Gotham'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kesinlikle gemma yengeniz olmalı kedi karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 olaya bobiş acısından yaklasmslar rodrigez'den sonra bnde megan'ı örnek veriyim dedim :D diger parcalari umrumda olmadi o an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar