ana karakterin karşısına kotduğun kötü ama kendi sebepleri olan adamı level 99 friendzone yaparsan kimse sevmez.
seyirci çok çabuk kopar karakterlerden.
bi friendzone yok ya
ayrıca tamam kendi sebepleri de var eyvallah ama
spoiler
ama bane neden küçük bi kız çocuğu için kendini böyle tehlikeye atıyor? biraz detaya girselermiş keşke. hadi onu geçtim, neden bane hariç herkes kızı öldürmek istiyor? o taraflar biraz "yaptım oldu" olmuş sanki
ve bane league of shadows'dan atılmadı mı gerçekten? atıldıysa neden league of shadows'un son amacını gerçekleştirmekle uğraşıyor, niye gotham'a takmış kafayı? ya da yok atılmadıysa daha önce neredeydi?
film gayet güzel, ama böyle şeyler kafama takılıyor biraz o kötü oluyor
Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı.
Okuduğum en komik yorum da şu oldu:
"Superman saved him"
Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin.
devamı niye gelmesin
robin/nightwing gelir yardım eder emeklimi olacak batman bide lol
batman beyond geldi aklıma. ne de güzeldi ya izlesem mi yine acaba
valla superman'in kurtarması gayet mümkün her ne kadar filmde göstermese de çizgi romanda öyle bir şey olsa gayet gelip kurtarabilir herhalde? :d kankalar sonuçta.
Sonunda izledim de 2 gün önce, film hoşuma gitti ama bane'in hortumlarından biri kesildikten sonra hızlandığı bir bölüm hariç dövüşmeler sokaktaki tinercinin hem batman'i hem bane'i inderebileceği izlenimi bıraktı.
Yeni izleyebildim, beğendim. Ama hikaye de kopukluklar ve eksiklikler vardı o sebepten bir Batman Begins ya da The Dark Knight etkisi yapmadı ben de.
Bir de Miranda / Bane ilişkisini anlayamadım, az orijin işleselermiş villain'lerle ilgili daha iyi olurmuş.
Sonraa The Dark Knight Rises: Part I, The Dark Knights Rises: Part II diye bölüp iki film yapsaydı keşke Nolan. Sonra da Robin'le falan devam ederdi işte mis gibin ...
Bi de Batman öldü mü ? Onu anlayamadım. Alfred ağlarken de çok duygulandım asfd
Öne çıkan mesajlar
Saeros
bi friendzone yok ya
ayrıca tamam kendi sebepleri de var eyvallah ama
ama bane neden küçük bi kız çocuğu için kendini böyle tehlikeye atıyor? biraz detaya girselermiş keşke. hadi onu geçtim, neden bane hariç herkes kızı öldürmek istiyor? o taraflar biraz "yaptım oldu" olmuş sanki
ve bane league of shadows'dan atılmadı mı gerçekten? atıldıysa neden league of shadows'un son amacını gerçekleştirmekle uğraşıyor, niye gotham'a takmış kafayı? ya da yok atılmadıysa daha önce neredeydi?
film gayet güzel, ama böyle şeyler kafama takılıyor biraz o kötü oluyor
Sosyal ağlarda paylaş
Cokomantis
batman beyond geldi aklıma. ne de güzeldi ya izlesem mi yine acaba
Sosyal ağlarda paylaş
Milamber
valla superman'in kurtarması gayet mümkün her ne kadar filmde göstermese de çizgi romanda öyle bir şey olsa gayet gelip kurtarabilir herhalde? :d kankalar sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş
Deathblade
Sonunda izledim de 2 gün önce, film hoşuma gitti ama bane'in hortumlarından biri kesildikten sonra hızlandığı bir bölüm hariç dövüşmeler sokaktaki tinercinin hem batman'i hem bane'i inderebileceği izlenimi bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş
Marv
Bir de Miranda / Bane ilişkisini anlayamadım, az orijin işleselermiş villain'lerle ilgili daha iyi olurmuş.
Sonraa The Dark Knight Rises: Part I, The Dark Knights Rises: Part II diye bölüp iki film yapsaydı keşke Nolan. Sonra da Robin'le falan devam ederdi işte mis gibin ...
Bi de Batman öldü mü ? Onu anlayamadım. Alfred ağlarken de çok duygulandım asfd
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş