Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight Rises (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

ulan oturdum kaç sayfa gerisine kadar okudum. ya kardeşim cannes da gösterilen iki lezbiyenin umarsızca aşk yaşayıpta her bar köşesinde itişe kakışa sevişmesinin konu alındığı filmleri izleyip MAGNİFİKO ÜBERİFİKO 10/10 çekiyosunuzda koskocaman batman'e pff tırt. pff ıyk diyosunuz ya gülmekten kendimi alamıyorum :) batman abi bu. ağzına ağzına vurucak dayak yicek yapma reis dicez kas çalışıp gelicek herkesi dövücek sonunda batman ler ölmez vatan bölünmez diyip sinema kapısında istiklal marşı okuyacaz bu yani. nedir bu her filmden bir amelie beklentisi çözemedimki.

edit : bak o akdar yazmışım şu bold olması gereken yeri boldlamamışım ayıp bana. bi sn hemen halledim. Batman kardeşim bu. borumu?

Bukadar güzel anlatılabilirdi hahah +99999
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Fransuxa said:

ulan oturdum kaç sayfa gerisine kadar okudum. ya kardeşim cannes da gösterilen iki lezbiyenin umarsızca aşk yaşayıpta her bar köşesinde itişe kakışa sevişmesinin konu alındığı filmleri izleyip MAGNİFİKO ÜBERİFİKO 10/10 çekiyosunuzda koskocaman batman'e pff tırt. pff ıyk diyosunuz ya gülmekten kendimi alamıyorum :) batman abi bu. ağzına ağzına vurucak dayak yicek yapma reis dicez kas çalışıp gelicek herkesi dövücek sonunda batman ler ölmez vatan bölünmez diyip sinema kapısında istiklal marşı okuyacaz bu yani. nedir bu her filmden bir amelie beklentisi çözemedimki.

edit : bak o akdar yazmışım şu bold olması gereken yeri boldlamamışım ayıp bana. bi sn hemen halledim. Batman kardeşim bu. borumu?

şu bar köşesiyle alaklaı olan film hangisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

Fransuxa said:

sen asıl neye sinirlendin? kişisele bir başlık açıp o konuyu anlat bence.

yok abi benim bişeye sinirlendiğim falan. bunca yıllık batman'i yerden yere vuruyolar ona bozuluyorum ben. herif ağzıyla kuş tutsa beğendiremiyo. çekemiyo pati halkı herifi. bi bruce wayne i iki tony stark'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

+1
Sosyal ağlarda paylaş

dark nayttan sonra nolana yakıştıramadıgım sahneler vardı ya

özellikle aksiyon sahnelerinde.elinde machine gun varken ateş etmeyip silahla vurmaya calısanlar filan sdf

iyi bir finaldi.bir dark nayt değildi.

keşke bane herkesi yenseydi sevdim ben oadamı
Sosyal ağlarda paylaş

abi film kendi içinde çok tırt lan.
hakikaten öle.

ok batman sakatlandı, yaşlandı göstericeksin de bunu cartilage yok diye gösterdikten sonra knee brace ile gösterme bari.
ondan sonra kırılan adam, -hadi sırtı iyileşti diyelim- knee bracesiz de koşuyor bilmem ne.

o robotik knee brace'den yapın lan götler!

benim bayağı ihtiyacım var ona T__T
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

ana karakterin karşısına kotduğun kötü ama kendi sebepleri olan adamı level 99 friendzone yaparsan kimse sevmez.

seyirci çok çabuk kopar karakterlerden.

bi friendzone yok ya
ayrıca tamam kendi sebepleri de var eyvallah ama

spoiler

ama bane neden küçük bi kız çocuğu için kendini böyle tehlikeye atıyor? biraz detaya girselermiş keşke. hadi onu geçtim, neden bane hariç herkes kızı öldürmek istiyor? o taraflar biraz "yaptım oldu" olmuş sanki

ve bane league of shadows'dan atılmadı mı gerçekten? atıldıysa neden league of shadows'un son amacını gerçekleştirmekle uğraşıyor, niye gotham'a takmış kafayı? ya da yok atılmadıysa daha önce neredeydi?

film gayet güzel, ama böyle şeyler kafama takılıyor biraz o kötü oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Genwa said:

Ölümü net değil. Nolan öldü ölmedi milletin kafası karışsın diye sahneler eklemiş. Alfred'in filmin sonunda gördüğünün hayal olduğu falan varsayılabilir ama Selina da oradaydı.

Okuduğum en komik yorum da şu oldu:

"Superman saved him"

Lakin ölsün/ölmesin devamı gelmez serinin.

devamı niye gelmesin
robin/nightwing gelir yardım eder emeklimi olacak batman bide lol

batman beyond geldi aklıma. ne de güzeldi ya izlesem mi yine acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni izleyebildim, beğendim. Ama hikaye de kopukluklar ve eksiklikler vardı o sebepten bir Batman Begins ya da The Dark Knight etkisi yapmadı ben de.

Bir de Miranda / Bane ilişkisini anlayamadım, az orijin işleselermiş villain'lerle ilgili daha iyi olurmuş.

Sonraa The Dark Knight Rises: Part I, The Dark Knights Rises: Part II diye bölüp iki film yapsaydı keşke Nolan. Sonra da Robin'le falan devam ederdi işte mis gibin ...

Bi de Batman öldü mü ? Onu anlayamadım. Alfred ağlarken de çok duygulandım asfd

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...