hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 2.yarı benimde içim geçti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu aralar içim dışım batman oldu ya. ilk 2 filmi indirdim hd. arkham aslyum bitiyor şimdi üstüne arkham city'de bitirip filme gideyim bari. ön hazırlığı yeterince yapmış oluyorum heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://i.qkme.me/7g9z.jpg to be the sad man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kedi kadın ne seksiydi lan o kalça için bir daha izlerim o motor sürüş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 beyler anne dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hadibey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 DarKRideR said: izledim bende bugün, yani diyecek pek birşey yok çok konuşulmuş. Diyeceğim tek şey şu ki 2-1-3'tür seri kalitesi. Bane mükemmeldi ama ne Ra gibi ne de Joker gibi has bir villain etkisi yaratmadı. Gerçi bunun geniş bir hikayenin kısa sürede anlatılması yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sanki iki film olarak yapılsa bu herşeyiyle kusursuz olacakmış gibi geliyor ama olmaz artık. Ne 1. filmdeki ne de 2. filmdeki kadar etkileyebildi bu film beni, en az ikisi kadar kaliteli ama eksik birşeyler vardı yani seriyi komple izleyen herkes bunu hissetmiştir. bunun sebebi adamın bize en iyi daha önce sunması olabilir mi? Yani bu ilk film olsaydı? Filmlerin çıkışının bile insan algısında etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bence filmin süresi yetmedi herşeyi anlatmaya, daha derine inmeye. 2 film olsaymış baya iyi olurmuş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ilk filmden iyi bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 beğenmedim 6.5- 7/10 bunun üstü bariz fanboyluktur. çok kopuktu, cat woman ı zorla sokmuşlar gibi. ayrıca o çukurda ki self tedavi neydi ya, ulan yemeden içmeden doğru düzgün, mekikle, şınavla töbe töbe. görünce gülüyor insan, hah süper kahraman uyandı havası. bane dediğiniz adamın suratına yumrukluk işi varmış lan, nerde zırh parçalayan, kolon yıkan bane, nerde 2 dakka da vurulup bir daha gözükmeyen bane. crane mahkemede çok güzel olmuş ama :) yakışmadı bir joker den sonra, 2. filmden sonra, söz verdik bari 3. filmi de çekelim havasında yapmış. ayrıca nolan ın her filme şu gordon levitt i sokması da olmuyor artık, harbi sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hayır değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kedi kadini pek bir aktif goremedik tabi ama o kiyafet icindeki pozlarida yurek hoplatmadi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 mono said: BoBone said: adamın bi punisher filmi çekmesini isterim. çok zevkli olabilirdi. ya da orjinal nick fury. Terazine abandim bone..ayni dusunuyorum...hatta tekrardan cyberpunk bir buyuk film bile cekebilecek gucte..ne bilim deus ex e hayir demezdim sahsen.. şu sıralar punisher çizgi romanları okuyorum tekrardan da, dark knight rises filminden sahneler geçiyor gözümün önünden resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kedi kadın niye vardı abi filmde? ne origini anlatıldı ne bi gücü vs varsa anlatıldı ne neden kostüm giydiği anlatıldı ne nasıl o şekilde hırsızlık yaptığı vs yetenekleri anlatıldı. amaç neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 meme popo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Herkes biliyor ki orijinini , çerez olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Fly said: meme popo B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 -Dark_Angel- said: Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. ahah helal sinemadan hayattan anlayıp iradeli ve dürüst olabilmek böyle bir şey ben o kadar iradeli değilim mesela batman'in beynime pompaladığı ihtişamı falan hoşuma gidiyor severek izliyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 6/10 nolan siparişle çekmiş bunu galiba. subliminal ve alt tonlar yordu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 İzledim ve sevdim ben. Konular guzel bağlanmış da nedir bu insanların bu sehirle alıp veremedigi hep o havada kalıyor. Kötüler evet ama nihai amaçları saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bane'in geçmişiyle ilgili çekip de filmden kestikleri sahneler varmış. Costume Designer'ı bi röportajda anlatmış birazını. röportaj GQ: On a recent interview, you said you couldn't elaborate on the prison scenes, because the film wasn't out yet. What can you tell us about them now? Lindy Hemming: I don't think they know where the prison is, but it doesn't really matter...it could be in Northern India or it could be in Afghanistan or it could be in Northern Pakistan, but it's in the roof of the world. GQ: And Bane has on these... Lindy Hemming: Rags. [laughs] We made them first and then ruined them, obviously. There were two things about his clothes. The first thing is that they should be pretty undefined in date and where they came from, other than perhaps north of Asia. The other thing is that during the sequence when...do you know I haven't seen the film finished? GQ: What!? You haven't seen the movie yet? Lindy Hemming: It's not out in England yet, but the other thing that you should have seen during that sequence is him being injured in his youth. So one of the fundamental things about his costume is that he has this scar from the back injury. Even if he hasn't got the bulletproof vest on, he still has to wear the waist belt and the braces. In that scene in the prison, where he's learning to fight the same way Batman learned to fight, he's wearing an early version of his waist belt. It's showing support, but it's not the finished one he eventually wears. He's also wearing an early version of his gas mask, all glued together. GQ: I remember one scene where we see his face covered in bandages, is this what you're referring to? Lindy Hemming: Well, if you look at the film, unless they've cut it—and I'm sure they haven't—there's a whole early section for Tom Hardy where he's fighting and being taunted by people. He's got chains on him, and he's standing on a wooden thing while people are attacking him. And in that scene, he's wearing a much more ragged, primitive version of the mask. GQ: I think that Bane scene must've been cut... Lindy Hemming: Well that's an awful shame, but I suppose you have to cut things. I won't elaborate on it too much, because it isn't in the film, but there was another section that showed you why he had the mask and where it came from. Spider Man'de de vardı böyle bir sürü çekilip de sonradan filmden kesilen sahneler. İki filminde extended editionları çıksa hoş olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abi diyoruz işte, bu hikaye 2 film çekilecekti herşey anlatılacaktı. O zaman tamamiyle kusursuz bir film izlemiş olurduk o kadar net, teknik olarak her şekilde ilk iki filmden daha üstündü müziğine kadar ama hikaye o kadar kopuktu ki ilk iki filmin etkisini kesinlikle yaratamadı. Bu arada http://www.youtube.com/watch?v=lNjZLOWlStk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ses çok iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hafif sarhoş bi adamı kötü mikrofonla kaydetmişler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar