Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 azmış lan zuckerbörg 40 kere batman olur demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 zaten malikaneyi çıkarınca bişi kalmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 AY HEYECAN YAPTIM, GİDENLER ÇOK GÜZEL DEEEYORR. Akşam 21:45'te istinye park'ta görüşmek üzere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 batman ölmüyor, john blake en sonda batmanin tüm mirası alıyor yani robin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu ne amaçsız bir spoiler lan ahaha. bir de şimdi bu arabayı helikopteri alfred seagların dükkandan boru alıp vidalamıyor ya. gırla mühendis vs falan çalışıyor, yok maskeyi yaptırırken yok arabayı toplatırken falan. arkadaşım bunu yapan mühendisler falan kafasına dank etmiyor mu arabayı batmanin altında görünce anaa bizim patron bu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 uçtuğuna inanıyorsun da adamların farkına varmayacağına mı inanmıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yapıldıktan sonra alfred hepsini öldürüyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 21 e aldık akşam fakat dublajlı. koca samsunda orj/altyazılı salon/seans yok. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 goldbären said: bu ne amaçsız bir spoiler lan ahaha. bir de şimdi bu arabayı helikopteri alfred seagların dükkandan boru alıp vidalamıyor ya. gırla mühendis vs falan çalışıyor, yok maskeyi yaptırırken yok arabayı toplatırken falan. arkadaşım bunu yapan mühendisler falan kafasına dank etmiyor mu arabayı batmanin altında görünce anaa bizim patron bu diye? patron batmanin finansoru de olabilirdi hm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 LathspeLL said: AY HEYECAN YAPTIM, GİDENLER ÇOK GÜZEL DEEEYORR. Akşam 21:45'te istinye park'ta görüşmek üzere! Aynı seans, kırmızı gülü taktım bekliyorum sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bir Dark Knight kadar iyi değildi, Bane'de bir Joker değildi ama her türlü hayvan gibi iyi filmdi. Avengers'dan daha çok beğendim hatta. IMAX'de cidden çok başarılıydı film. Bane'in belini kırmasını yapmazlar fln diyorduk çatırt diye kırdı valla sevindim bildiin görünce o sahneyi. Ondan önce de Batman'in azını yüzünü kırması fln çok iyiydi. Hani superhero filmi diye gittik baya savaş filmi seyrettik. Hatta Batman filminden çok Bruce Wayne filmi olmuş. Sonda John Blake direk Robin olması gereksizdi bence. Bir dahaki filme direk onun üzerinden gitmezler heralde basarlar bir reboot. Bruce'un ölmediği ve Talia hakkında spoiler yemiştim önceden o yüzden onlar çok etkilemedi de, Alfred'in ben gidiyorum dediği sahne baya duygulandırdı böyle. Sonuçta güzel bir sondu baya başarılı bir seriye. Umarım serinin başına gelecek bir daha ki yönetmen bok etmez seriyi yeniden. edit: Hans Zimmer da yine yardırmıştı soundtrackte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Görüntü 10/10 Müzik 10/10 Kurgu ve senaryo fanboyluktan 8.5/10 Fanboy olmasam 5-6 filan verirdim ama kurguya Biraz başarisiz kalmis digerlerine gore ama yine de mukemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bi de lutfen kafalarina gore senaryo yazmasinlar Two face Talia Robin filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Joker olmadımı tadı olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 HarveyQuinn said: batman ölmüyor, john blake en sonda batmanin tüm mirası alıyor yani robin. hacı sen niye hep böyle spoilerlar yazıyosun hayattaki amacın bu galiba :D film mükemmel bu arada 10 üstünden binbeşyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 beni biraz da olsa hayalkırıklıgına ugrattı ya beklentilerim çok çok çok daha fazlaydı çünkü Bİ DE O KOSTÜM RESMEN TİKSİNÇ filmin başıyla ilgili soru neden topallıyo bruce wayne? son filmde kaçırdıgım bişey mi oldu gayet de rahat koşturuyodu dent öldükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yine çok iyiydi lakin bane bi joker değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mulgear6 said: filmin başıyla ilgili soru neden topallıyo bruce wayne? son filmde kaçırdıgım bişey mi oldu gayet de rahat koşturuyodu dent öldükten sonra cevap DK in sonunda harvey yazi tura atarken batman harvey i ittirip cocugu kurtariyordu. Fakat sonra kendisi de asagi dusuyordu. Filmin sonunda mekandan kacarken topallayarak kostugu goruluyordu. Bu filmde de kikirdak dokunun yok oldugundan bahsettiler, kikirdak doku yok olmasi ve agrili eklem sebebi de trauma ve repetitive trauma diyebiliriz. yuruyebilmesi de eklemlerin birbirine yuklenmesini onlemek amacli taktigini gordugumuz protezle oldu sanirim. Ardindan cizgiromanda bahsedilen lazarus pit in iyilestirme gucunun etkisi var mi filmin sonunda bilmiyorum. Ne bane in venom u ne de ordaki doktorlarin efsanesi ustunde cok durulmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Abi film inanilmaz iyi, The Dark Knight'i geride birakiyor kesinlikle. "bane iyi ama bi joker değil" gibi aptal aptal yorumlar yapmayin bu arada. Bane de çok iyiydi. Yani oyunculuğu o kadar kisitlayan bir karakterde herif harikalar yaratmis, her vucut hareketi, her bakisi anlam ifade ediyordu adamin. Catwoman da harika, "anne hataway olur mu yaaa" diyenlere tokat gibi cevap vermis yine nolan. Bir kere IMAX'ten midir nedir filmin scale'i inanilmaz derecede buyuk. Olay orgusu, hikaye, kahramanlik falan o kadar iyi islenmis ki, olustrdugu derinligin icinde kayboluyorsunuz. Film anlatmak istedigi konulari hem en cekirdek katmanda hemde en genis yuzeyde basariyla anlatiyor, cekirdek bruce wayne'in yolculugunu alfred uzerinden islerken, isyan temasinida en genis katmanindan anlatiyor, ve hepsi ahenk icinde. 2. Filmi gecebilecek mi derken, daha vizyona girmeden soundtracki ile aldigim basari hissi filme tastiklendi. Resmen efsane bir ucleme olarak tarihte ki yerini aldi Nolan'in Batman'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bi dark knight olmasada cok güzel filmdi ya. hani piyasadaki filmleri ele alırsak gayet yeterli bi finaldi. beğenmediğim tarafları bane in filme muhteşem giriş yapıp, o karizmayla, o ses tonuyla, batman le topla oynar gibi dalga geçmesiyle başlayıp, karakter arka planını filmin sonuna doğru fazla geliştirmeden bi anda Talia nın yancısına çevirmesi hoşuma gitmedi. senaryoda üstünde biraz daha durulsaymış, venom olayı biraz açılsaymış falan jokere baya yaklaşabilecek kalitede potansiyel vardı adamda.tamam jokerin de karakter arkaplanı yoktu ama adamın olayı zaten saykotik kaos manyağı bi adam olmasıydı. bane in motive leri falan biraz eksik kalmış. ancak o boyda bane mi olur diye ağlıyordu millet, film boyunca gayet heybetli görünüyordu bane, gram rahatsız etmedi. arnoldlu filmdeki bane olacağına yüz kere bu bane olsun izlenir. ikinci olarak batmanin beli kırılınca, adeta cıkan omuz takılırcasına bi müdaheleyle iyileşip, 3 haftada turp gibi çıkıp bane i dövmesi. yani... gene de kusursuz film yoktur diyorum, bi daha da gider izlerim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Beklentilerimi pek karşılamadı. Artık asıl adamın 4-5 kişi arasına dalıp teker teker kötü adamları döverken diğerlerinin seyretmesi, uzun kovalama sahneleri, bitmeyen 9 dakikalar ve "süpriz kötü kötü kadın bendim" çok rahatsız ediyor. yine de 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Asıl yorumu birazdan yazacağım da, çizgi romanın storyline'ına falan bakmam lazım. Öte yandan, storyline'ı bir kenara bıraktığımızda bildiğin epik bir film var ortada; şaheser direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ya filmi beğendim aslında fakat Yani koskoca Bane i o kadar güzel o kadar karizmatik yaptıktan sonra Talia aşkından tüm bunları yaptı diyip Bane in maymun edilmesi beni uyuz etti. Yani Bane gibi önemli bir karakteri o kadar yükseltip tak diye yere düşürmesi sinir bozucu birşey. bu ve bundan daha ufak bir kaç mantık hatası dışında film iyiydi. Çoğu şeyi tahmin ettim yalnız kendime uyuz oldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Onun neresi mantik hatasi ya? Titreyin kendinize gelin cidden. O bilgi Bane'in amacinda veya hikayeainde bir degisiklik yapmiyor. Kaldi ki yanlis hatirlamiyorsam Bane'in bi "leash" olayi vardi bazi cizgi romanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar