goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 fazlasıyla antipatik bir film (most anticipated) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bane, batmanin belini kirsin da isterse 3 cm olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bencede çok antipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu iyi http://www.youtube.com/watch?v=FXVefbs2ScY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Seele said: sinema elestirmenleri. adamlar profi. onlar bile bi oturup izliyor. aciyin abi adamlara emek veriyorlar. ha simdiden begenmedin mi. tamam cik git. gelme topige. izleme bu filmi gercekten. catwoman'ı ve bane'i berbat bulduğumu belirtiyorum, kostümlerini ve seçilen aktörleri beğenmediğimi söylüyorum, "emeğe saygı pls" boyutuna çekiyorsun. ha bi de kostümü beğenmedik diye filmi de beğenmemek zorunda değili,z "izleme bu filmi gerçekten" diyerek neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 LathspeLL said: Film gösterime girecek, Dark Knight'ta joker'e laf edenler gibi herkes pıssssss olacak. Hadi bakalım. Yok Bane bane değilmişmiş, kedi kadın olmamışmış. Bırakın bu ayakları. bu arada bunu paticikte 50. kere söylemişimdir herhalde: the dark knight çıkmadan önce joker için seçilen kişinin jack nicholson'a benzemiyor olmasından dolayı eleştirenlerin karşısında olmuştum, ekranda güzel durabileceğini ve çizgi roman hissini yansıtabileceğini düşündüğümü belirtmiştim. filmi izleyince de bu dediklerimi aynen yaşadım. öte yandan bane kostümünün hiç alakası yok, catwoman saçma durmuş, bunun karşılığında da nolan fanı olmaya çalışanların bu değişimi şu iki şeyle savunuyor dönüp dolaşıp: 1- nolan gerçekçi bir adam, önceki filmler hiç gerçekçi değildi, bu tamamen gerçekçi, ben çok seviyorum, gerçekçi olmak için bu değişimi yapmış. 2- siz zaten joker'i de sevmemiştiniz, eleştirmiştiniz, sonra gelip beğendiniz. yani demek istediğim, ikisi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 lan tvspotta da deli gibi spoiler veriyo itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Nolan'dan robin çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.superherohype.com/images/stories/2012/June/bats001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 LathspeLL said: Nolan'dan robin çıksa yerim. eğer şöyle bişi yaparsa ben de yerim: http://i.imgur.com/OZsoD.jpg ama yok, "gerçekçi olsun" diye şöyle bişi koyarsa, hiç karışmam dalarım: http://i.imgur.com/8C6nN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 JUSTİN ADAMIN HASI YEAA.Hasretle Nolan filmlerinde başrol bekliyoruz kendisinden ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bedmen Yarasa Adam izleyin abi siz. çok sadık kalmışlar çizgi romanlara. Gotham kerhanesinde geçiyordu hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Nolan çoşmuş!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 OY OY OY OY.Efsane geliyo Efsane.Müzikte süper olmuş fragmana.bütün dünyanın bildiği fakat bu forumda hala bazılarının farkında olmadığı bir gerçek var. ''NOLAN DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU''.Şu adama Oscar nasıl vermiyolar deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sen merak etme bundan daha kötülerini yapmaya başlayınca verecekler genelde öyle oluyor ama siz bu "HAYATIMIN FİLMİ ABİ !!!1" gazıyla ilk ay imdb'de 10.0 ortalama verir birbirinize gösterirsiniz, bu da size yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 fragmanları izledim, böyle bone mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 cat icin kostümleri kötü diyenler agizlarinin suyu aka aka gelecekler sinemanin önüne. Nolan allahi gibi valla öyle bi film cekiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Belini kırmalı yapmışlar harbi. Çok iyi trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 No Man's Land + Knightfall yapmışlar gibi duruyor. Biletler ne zaman satışa çıkıcak var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Daha 1 ay var gösterime, 2 hafta evvelden satışa başlanır en erken. Londra'da ki BFI IMAX'i yenilemişler, orda izlemek vardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fragman müziği gerçekten muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Oski said: fragmanları izledim, böyle bone mu olur? bane o bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çıksada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar