Raze Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 goldbären said: göz zevki için quote, bi de dogru dis iz teh cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kostumun ilginc yeri ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bu seferki doğru sanırım imdb'de de yerini almış (humored) takısı ile. Villain Dr. Hugo STRANGE - Tom Hardy canlandırıyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Strange http://dc.wikia.com/wiki/Hugo_Strange_(New_Earth) http://www.imdb.com/title/tt1345836/combined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ntv tom hardy ile roportajı yayınladı biraz önce, ekipde olduğunu doğruladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ekipte olduğu çoktan doğrulandıda rolünü doğruladı mı o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu adamda ilginç bir oyuncu tipi var, yadırgayamıyorum yani. başarılı olur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hrmm yeni oyunda da strange var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bane yok mu bane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 daha clayface felan yok bane niye olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 nolan batmanleri dandik başyapıt değil bence, 1'er kere izledim yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dandik desen de seviyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dandik ağır oldu çizdim onu zaten de Dark Knight milenyum filmi, 100 kere izledim doyamadım falan bunları anlayamadım belki de sinema zevkim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 batmanden basyapit mi olur lan, iyiler de basyapit abarti. tekrar tekrar da izlenir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 çok iyi film, tekrar izlenir. başyapıt değil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dark Knight cidden bir başyapıt, yani sinematografik olarak son yıllarda bu kadar başarılı bir film pek izlemedim. Hani Nolan'ın sonraki filmi Inception'dan bile daha başarılı planlar, geçişler ve hikaye kurgusu, Başyapıt ünvanı sadece bir film üst üste birkaç izlenebiliyorsa alınmaz. Başka etkenlerde vardır ki Dark Knight bunu fazlasıyla sağlıyordu. Bir çizgi roman uyarlaması olması ise bu başarının daha göze batmasını sağlıyor sadece, yani şu filmin ana karakteri Batman değil, Osuruk Adam falan olsaydı bu kadar piyasa yapmazdı belki ama birebir çekimde aynı teknik başarıyı yakalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bırağh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 DarKRideR said: Bir çizgi roman uyarlaması olması ise bu başarının daha göze batmasını sağlıyor sadece, yani şu filmin ana karakteri Batman değil, Osuruk Adam falan olsaydı bu kadar piyasa yapmazdı belki ama birebir çekimde aynı teknik başarıyı yakalardı. Nolan meydan okumanı duymuş, sırada osuruk adam üçlemesi varmış... http://www.fotokomik.com/albums/userpics/rocketman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 herkesin başyağıtı aynı olacak diye bir şey yok. dark knight benim için değil. içinde tırıçka süper kahraman olan hiç bir filmin felsefesi işlemiyor bana nabim. ha filme 8 verdim, ama bir alex değil benim gözümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Eva Green ve Naomi Watts filme dahil olmuş,hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 muziklerini Hans oglan yapsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o yapıcaktır zaten alternatif yok steve jablonsky var piyasada ama ona ekmek cıkmaz nolandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: villain palpatine.. -dark knigt/er +yes master -riseeeeeeeeeeeeee dark knight rises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://img8.imageshack.us/img8/7686/tdkrposter.jpg Aşırı iyi bir fan made poster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Darko2 said: Eva Green ve Naomi Watts filme dahil olmuş,hayırlısı :PUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 niye rise ediyor yahu, işi gücü yok mu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar