Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ya arkadaşlar bizim üstte bikaç hayvan oturuyo aile halinde. Şimdi bunlar sonuna kadar müzik açıyolar bizde kapıcıyı yolladık sustursun diye ordan oğlanları (benden 1-2 yaş küçük) çıkıp demezmi "sıkıyosa gelsin seni yollamasınlar buraya gelsin sıkıyosa!". Ya şimdi ben siamonla gidip bunun ağzını burnunun kırarım orda ama annem acayip korkak bi insan bağarıyo ediyo falan yollamıyo beni. Şimdi biz siamonla bunlara gece 4-5 sularında kapılarına bi pislik yapalım diyoruz,ne yapılabilir?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 chemi'ye sormak lazım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 siamonla gidip döüvn,o akdar,ben olsam korkumuyorum aha burdayım,söle bakalım suratıma ne diyeceksen derdim.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Cheminin bi fikri vardı böle kapı önüne konan bir torba basınca patlıyor falan bi sormak lazım..[signature][hline]Madcat..
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: DoGMeaT, 20 Ağustos 2004 18:10 tarihinde demiş ki: siamonla gidip döüvn,o akdar,ben olsam korkumuyorum aha burdayım,söle bakalım suratıma ne diyeceksen derdim. Abi annem yaygara yapsa anında gidecez zaten :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 dayı bi dk. ev adresi ver ben füze talimatını yolluorum... hyr sesli müzik dinlemesi komşumun beni rahatsız etmez aslında ama .m.n. k.d.....m.n hayvan eti yemişleri böle sinir harbi yapıp da gelsin ulen fln demio mu... dayı sigara almaya gidiorum die çık indir beynine iki tane...çocuk mocuk dinlemicen böle durumlarda...[signature][hline] Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Müslüm baba falan aç sonuna kadar..[signature][hline]Madcat..
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-kapının önüne ölü bi hayvan cesedi koyun:-P gidin bi hayvan satan dukkana alın bi akvaryumda yasayan yılan öldürüp koyun kapıyo ya da kapının acık oldugu bi an eve salın:) 2- kapıcı sabahları ihtiyaca cıkıyor mu? yani genelde aksamdan kapıyo poset asılır ne bilim ekmek felan bırakır kapıcı eger öle bi olay varsa kapıcı posete ekmegi bıraktıktan sora posetin icine taratula koyun mümkünse canlı:) yılan buyuk gelir dikkat ceker dısardan 3- eger sabah kaıpyı ilk kadın acıyosa fare lesi de cok iş gorur[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya bizim üstümüzde de war bunlardan bikaç tane yaaa :([signature][hline]The Untouchable
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Horace söylesin formülünü :P Etkili olur mu bilmem ama çok eğlenirsin uygularken..
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sigortalarını açıp kapayın, tesisatları yansın, gürültüden kurtulun :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Horace'in söylediğini ben aktarıym :horace: Bi kese kağıdı alıyosunuz. İçine sıçıyosunuz. Ondan sonra onu kapıya koyup ucunu tutuşturup zili çalıyorsunuz. Kapıyı açan şahıs söndürmek için üstüne basıyor ve mutlu son.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 iyi fikir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 annen günün her saati evde mi? hani evde olmadığı bi an çıkıp yukarı takırtakır harcasan diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 2 kı$ısınız ve hala beklıyorsunuz? ayıp cıkın yukarı gösterın cocuga nası ses acılıyormu$ :)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ha onu horace mi söylediydi ben kemi diye hatırlıyorum. Doğru ya... budur işte taktik.[signature][hline]Madcat..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 apartman girişinde sigortalarını indir elektrikler gitti sanıp bi müddet beklerler birdaha yaparsın sonra senin yaptıgını anlayıp kapına gelirlerse misafir edersin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 istanbulda oturuyorsan yeri söyle pmden geliyim yüzünün coğrafyasını değiştiriyim herifin kıl olurum böyle tiplere :hrr:[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 önerim telefon kabloları evin dışına olur,küçücük bi makalada kesilebilir.kes.ben kesti,gıcıklık olsun.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 valla bence korkutmaya değil tiksindirmeye yönelik uygulamalar yapın... mesela köpeği olan bi arkadayınızın köpeğini paspaslarına pislettirin :) hihi ya da çamur yapın buz yapın kapının kilidini eritin kapıyı kızıyın... ya ben piskopatmıyım ya... neler diyorum! Çok ayıp hiç bişi yapmayın![signature][hline]W.M.
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 İnsan gibi not yazın. Olmadı yöneticiye şikayet edin Polis çağırın? :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yok abi bence de bok olayı 1 numara dövmekten beter eder.... hatta sabahları eer ekmekleri kapıdan alıolarsa ekmein içine bi iki tane müshil sıkıştırın katı katı yeşinler:)[signature][hline] Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bizde amca yadigarı çifte var, bir günlüğüne ödünç verebilirim istersen :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yanlız aynı şeyi ben de yaparım(ses açma) ama o hıyarlığı yapmam..ve öyle öegh dedirtcek kadar da abnartmam aslında..anca yan komşu belki o da :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bak yukardakini bi sekilde asırı tahrik edin ve kapınıza gelmesini saglayın o esnada iceri cekip harcayın. sonra polise savunma: haneye tecavuz:) böle bi olay ben istte örenciyken basıma gelmisti 3 kisiydik evde allaki yarma adam yukarı cıkıp kapımızı tekmeledi falan. bizde pasa pasa gidip polise sikayet ettik o arada komser bize" e eve cekip dövseydiniz bisi olmazdı haneye tecavuz sayılırdı" dedi:9 komserin karsısında azımız acık kaldık hehe polisin verdigi fikir bu:P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay
Öne çıkan mesajlar