Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu komşuya ne yapmalı!? (yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar bizim üstte bikaç hayvan oturuyo aile halinde. Şimdi bunlar sonuna kadar müzik açıyolar bizde kapıcıyı yolladık sustursun diye ordan oğlanları (benden 1-2 yaş küçük) çıkıp demezmi "sıkıyosa gelsin seni yollamasınlar buraya gelsin sıkıyosa!". Ya şimdi ben siamonla gidip bunun ağzını burnunun kırarım orda ama annem acayip korkak bi insan bağarıyo ediyo falan yollamıyo beni. Şimdi biz siamonla bunlara gece 4-5 sularında kapılarına bi pislik yapalım diyoruz,ne yapılabilir?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
siamonla gidip döüvn,o akdar,ben olsam korkumuyorum aha burdayım,söle bakalım suratıma ne diyeceksen derdim.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
dayı bi dk. ev adresi ver ben füze talimatını yolluorum...
hyr sesli müzik dinlemesi komşumun beni rahatsız etmez aslında ama .m.n. k.d.....m.n hayvan eti yemişleri böle sinir harbi yapıp da gelsin ulen fln demio mu... dayı sigara almaya gidiorum die çık indir beynine iki tane...çocuk mocuk dinlemicen böle durumlarda...[signature][hline]
Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Mesaj tarihi:
1-kapının önüne ölü bi hayvan cesedi koyun:-P gidin bi hayvan satan dukkana alın bi akvaryumda yasayan yılan öldürüp koyun kapıyo ya da kapının acık oldugu bi an eve salın:)
2- kapıcı sabahları ihtiyaca cıkıyor mu? yani genelde aksamdan kapıyo poset asılır ne bilim ekmek felan bırakır kapıcı eger öle bi olay varsa kapıcı posete ekmegi bıraktıktan sora posetin icine taratula koyun mümkünse canlı:) yılan buyuk gelir dikkat ceker dısardan
3- eger sabah kaıpyı ilk kadın acıyosa fare lesi de cok iş gorur[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
Horace'in söylediğini ben aktarıym :horace:
Bi kese kağıdı alıyosunuz. İçine sıçıyosunuz. Ondan sonra onu kapıya koyup ucunu tutuşturup zili çalıyorsunuz. Kapıyı açan şahıs söndürmek için üstüne basıyor ve mutlu son.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
annen günün her saati evde mi? hani evde olmadığı bi an çıkıp yukarı takırtakır harcasan diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
2 kı$ısınız ve hala beklıyorsunuz? ayıp cıkın yukarı gösterın cocuga nası ses acılıyormu$ :)[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
önerim telefon kabloları evin dışına olur,küçücük bi makalada kesilebilir.kes.ben kesti,gıcıklık olsun.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
valla bence korkutmaya değil tiksindirmeye yönelik uygulamalar yapın... mesela köpeği olan bi arkadayınızın köpeğini paspaslarına pislettirin :) hihi ya da çamur yapın buz yapın kapının kilidini eritin kapıyı kızıyın...
ya ben piskopatmıyım ya... neler diyorum! Çok ayıp hiç bişi yapmayın![signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
İnsan gibi not yazın.
Olmadı yöneticiye şikayet edin

Polis çağırın? :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Mesaj tarihi:
yok abi bence de bok olayı 1 numara dövmekten beter eder....
hatta sabahları eer ekmekleri kapıdan alıolarsa ekmein içine bi iki tane müshil sıkıştırın katı katı yeşinler:)[signature][hline]
Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Mesaj tarihi:
bak yukardakini bi sekilde asırı tahrik edin ve kapınıza gelmesini saglayın o esnada iceri cekip harcayın. sonra polise savunma: haneye tecavuz:) böle bi olay ben istte örenciyken basıma gelmisti 3 kisiydik evde allaki yarma adam yukarı cıkıp kapımızı tekmeledi falan. bizde pasa pasa gidip polise sikayet ettik o arada komser bize" e eve cekip dövseydiniz bisi olmazdı haneye tecavuz sayılırdı" dedi:9 komserin karsısında azımız acık kaldık hehe polisin verdigi fikir bu:P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

• Yeni Oluştur...