Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TK; Beşiktaş J.K - Mersin İdman Yurdu | 28 Ekim | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

BulletRide said:

Zaten tek maç bari seri başı olan takım deplasmanda oynasa, geçen sene misal biz Buca'yı zar zor geçmiştik İzmir'de olsa patlayabilirdik bile.

bu sistem direk büyük takımları korumak, kollamak için var. bunu anlamışsındır zaten :)

avrupada nasıl play offlar
Sosyal ağlarda paylaş

Normali o zaten. UEFA'nın titreşimli toplarla kurraları önceden planlandığı gibi çektiği dahi söyleniyor. Tabiki dedikodu kanıtlanmış birşey yok ama

Porto - Monaco Şampiyonlar ligi finali oynadı .
Real Madrid - Bayer Leverkusen aynı şekilde final oynadı.

Dünyadaki genel Televizyon ve Reklam gelirini UEFA'nın final Sponsorlarna dair herşeyi etkiliyor ve UEFA da doğal olarak

Geçmişin Real Madrid - Juventus finalleri varken
Şimdinin Barcelona - Chelsea , Barcelona - Real Madrid (yöresel rekabet olarak değil futbol zevki olarak) finalleri olabilecekken

Schalke - Benfica finalini tercih edemez ve bunun içinde zaten Zayıf takımların Torba muhabbetiyle elenmesi, O olmadı 2. turda 1. lerle 2. lerin maç yapmasıyla hedeflenmektedir.

Şu an bir Şampiyonlar ligi grubunda düşünsenize Real Madrid - Chelsea - Inter ve Lyon yer alıyor (farklı ülkelerden takımlar belirttim özellikle)
Tartışmasız bir çok Yarı Final , Çeyrek Final maçından fazla ilgi görecektir buda UEFA'ya zarar vermektedir.

Bu yuzden çeyref final kurralarında her hangi bir Torba hesabı yapılmadığı için Titreşimli Toplar kullanıldığı dedikodusu var

Düz mantıkta burdaki herkes Monaco - Porto finali yerine Barcelona - Chelsea finalini tercih eder ki UEFA'da bunu tercih ediyor.

Aynı mantık türkiyedede mevcut. Yarı Finale kalmış bir Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş - Trabzon 4 lüsünün son yıllarda prestijinde düşüş olan Türkiye Kupasına hareket getireceği ve zaman zaman Superligin bile üstünde ilgi alabileceği aşikardır.

O yuzden destekliyorum ben sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...