Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi karsisina oturmamissin 3d televizyonun sen belli, ben 1 dakka dayanabildim kusucaktim. onun haricinde, hardcore hardcore diye kastettiginiz, veya konsol casual yeaaa ben super oyuncuyum dediginiz olay nedir biri aciklasin yahu. controller'in yetemedigi tek oyun turu RPG su an, Bethesda tarzi RPGler mukemmel oturuyorken klasik tarzdakiler olmuyor hala ne yazik ki, Dragon Age oynamak zevkli degildi mesela bence. Bunun haricindeki oyun turlerinde nasil bir "casualliga" sebep oluyor konsol? goren 13 yasinda cocuklara kizilay xbox dagitiyor sanicak. hepsinin evinde bilgisayar da var sonucta, ben kucukken vardi evde bilgisayarim, bilgisayar oyunlari benim yuzumden casuallasmadi da simdiki cocuklar yuzunden mi casuallasiyor? bir de, her zaman casual oyun yapan firmalar vardi, sayilari artmissa oyun piyasasi buyudugu ve firsatlar arttigi icin artmistir, daha cok casual oyuncu oldugundan da daha cok kar yapiyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 PC GAMING ÖLMEZ EN İYİ GRAFİK BİZDE 1920*1200 16x AA MASTER RACE DAHA TESELLEŞIN GELİCEK DÜŞMANLARIN BURUN KILLARINI GÖRÜCEZ BİZDEKİ MOD SEÇENEKLERİ HİÇBİR PLATFORMDA YOK. BEĞENMEZSEN DEĞİŞTİR. FULL OVERHAUL FAK YE EN İYİ ÇOKLU OYUNCU TECRÜBESİ PCDE DEDICATED SERVERS OH WAIT http://gamrfeed.vgchartz.com/story/82519/fallout-new-vegas-week-one-sales-in/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lan japon cocugu iyi okudun mu haberi 850,000 units were on Xbox360, 460,000 on PS3 safdsafdsafsafdsafdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 amerikada hangi multiplat oyun satışı xboxda az satmış ahah yok haberin bomba kısmı 1.5m satmış onca zamandır beklenen, modsuz bişeye benzemeyen bir oyunun pcde 90000 satması blizzard olmasa ne yapıcaz pc oyuncuları olarak en ufak bi fikrim yok ahah pc + ps3 master race reporting in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi sadece PC oyunculuğu mu ölüyor sanki? Bence E3 2010'un ilk gecesi, oyun dünyasının artık batmaya yöneldiğini gösterdi. Ha PC oyunları korsan yüzünden az satar şudur budur, doğru. Sanki korsan çalıştıran konsollarda durum farklı mı? Bence Xbox'da Wii'de orjinal oyun alan anca ya PC'de olduğu gibi parası olan abiler ya da FW midir neyse ondan haberi olmayan kişiler. Neyse geçelim burayı. Önceden az da olsa aklıma gelirdi düşünürdüm bir cihaz olcak ben hareket edicem bu oyunda işlenecek. Şimdi bu yapıldı. Uzun yıllardır büyük abartılan sonucunda mide bulantısı, baş ağrısı veren 3D de oyunlara yansıtıldı. Peki artık yeni olarak neler yapılabilir? Ben biraz düşündüm ama aklıma gelmedi. Bu arada benzer bir yazıya şuradan da ulaşabilirsiniz; http://www.cracked.com/article_18608_the-day-gaming-industry-died-impressions-from-e3-2010.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 3d nasıl mide bulantısı yaptı? onu anlamadım. oyunları mı yoksa 3d tvlerde izlediğiniz filmler de mi yaptı bu baş ağrısı + bulantıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kane & lynch dog days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 zaten gözlükle olmaz o iş. sony de gözlüksüz 3d patenti almış diyolardı geçenlerde. gözlüksüz teknolojiyi bastılar mı efsane olacak. her oyunun 3d remake'i çıkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Şimdi "PC oyunculuğu ölüyor" derken neyin kastedildiğine bakmak lazım. Eğer kastedilen şey PC'lere artık oyun yapılmayacak ise, bu imkansız çünkü PC hazır bir platform. Elinizde multi-platform bir oyun varsa bunu PC'ye uyarlamamak kerizlik çünkü işin en kolay kısmı o. Multi-platform oyunların PC'deki exclusive'lere göre ille de kötü olacağını söylemek de biraz saçma. Evet çoğu developer beceremiyor bu işi, ya konsolda ya da PC'de kötü oluyor oyun; ama adamlar multi-platform yaptıkça da tecrübe kazanıyorlar. Eski çıkan multi-platform oyunlara göre günümüzde çıkanlar (Assassin's Creed 2, New Vegas gibi) hem konsol hem PC'de rahatlıkla oynanıyor. Ben beş yıl sonra çıkan oyunlarda multi-platform olayının daha iyi oturacağını düşünüyorum. Eğer ki olay hardcore vs. casual ise, o zaman hardcore oyunlar olarak nelerin kastediliği net açıklanmalı. 90'ların sonundaki 2000'lerin başındaki o dönemde bile hardcore oyun yapan firmaların çoğu battı ya da IP'lerini batırdı. Nedeni basit çünkü oyunları alan insanların ciddi bir miktarını oluşturduğu 20-30 yaş kitle işten evine geldiğinde min-max yapmak yerine koltugun oturup 2 saat kafa dagıtmak istiyor. Bu insanlar için paradan çok vakit daha değerli, günde 2 saat oyun oynayacaksa ve bir oyun 20 değil de 200 saat vaktini alacaksa bu adam 10 oyun alacagına 1 oyun satın alır. 14 yaşındaki velet olayını yapmayalım lütfen, harçlığından kaç tane oyun alıyordur acaba yılda. Ha bu demek değil mi herkes casual istiyor. Değil tabii ki, hardcore oyun isteyenler oldukça ve buna insanlar para verdikçe bu oyunlar yapılır ve de satar. Yılda 1-2 kere de popüler bir oyun formülü düzgün yapıp da hardcore oyunculara da hitap ederse zaten yetiyor. Ayrıca ben de Sam'e katılıyorum, PC oyunlarına esas casuallıgı ve rutinligi MMO'lar getirdi. Taa Ultima Online'dan, Everquest'ten başlayarak WoW'a kadar gelen süreçte insanlar oyun oynamak isteyince MMO'lara login olmaya başladılar. Çok ciddi bir casual kitle var MMO'larda ve yine yukarıdaki zaman probleminden dolayı bu adamlar diger PC oyunları ile ilgilenmez oldular. MMO'yu bırakınca da cogu "lanet olsun" şeklinde ayrıldıklarından PC'den iyice sogudular. Tabi kısa vadede daha çok insanı PC oyunları tabanında tutsa da, uzun vadede MMO'ların PC oyun satışlarına verdigi zarar tartışılamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Penthesilea said: lan japon cocugu iyi okudun mu haberi 850,000 units were on Xbox360, 460,000 on PS3 safdsafdsafsafdsafdsaf yananların yerine yenisini yapıyosunuz ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahaha senin devrelerin yerine de yenisi lazim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: 3d nasıl mide bulantısı yaptı? onu anlamadım. oyunları mı yoksa 3d tvlerde izlediğiniz filmler de mi yaptı bu baş ağrısı + bulantıyı? hem sony showroom'da, hem de 3d sinema önündeki deneme tv'lerinde denedim. oyun da denedim film de, rahatsız etti. o süper hızlı shutter olayını da gözüm hissetti, sanki dönen ince kanatlı bir pervanenin arkasından seyrediyormuşum gibi hissettim. rahat edemedim, herhalde uzun süre seyretmeye çalışsam rahatsız da edecekti. bunun için öyle gidip tonla para bayılmazdım yani şu anda kesinlikle. ama 3d sinema hiç rahatsız etmedi mesela, güneş gözlüğü gibi gözlük verdiler. 1,5 saat filmi hiç rahatsız olmadan seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bi daha düşündüm de olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bir çok kişi güzel şeyler söylemiş de, 3dtv de midem bulanıyor dediğiniz şu normal gözlükle izlenen 3d mi, yoksa gözlüksüz 3d teknolocisi yarattık diyen tvler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gözlüksüzler yapıyor. gözlüklüde bile 15-20 dk sonra beyin çakıyor olayı, hiç öyle gerçekçilik hissi kalmıyor ben izlerken. faydalı bir eser gözüyle bakamıyorum 3d tvlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 shutter gözlüklü denedim, otostereoskopik göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fizban said: bir çok kişi güzel şeyler söylemiş de, 3dtv de midem bulanıyor dediğiniz şu normal gözlükle izlenen 3d mi, yoksa gözlüksüz 3d teknolocisi yarattık diyen tvler mi ? Bence bu mide bulanma olayı kişiden kişiye çok değişen bir olay ben mediamarkt'te 15-20 dk 3dtv de dünya kupası maçı seyrettim.Hiçbir bulanma yada baş ağrısı sorunu yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gozluklu de bas agriyior, filmlerde son sahneleri zor getiriyorum ben. arada zaten bi 5dakka gozlugu cikarip baska yere fln bakiyorum. gozluksuzu daha fenaymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 samsung 3d sini denedim bende, gozluklu 5 para etmez acikcasi, hic bisi anlasilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aman ölsün zaten gençliğe zararlı bişey, gebersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben shutter gozluklu izledim sony'de, baya rahatsizlik verdi. da isin altindaki teknoloji cok iyi aslinda, umarim biraz daha dogal olur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kişiden kişiye değişiyor o zaman o tecrübe. ben rahatsız olmuyorum mesela. ha haz aldığım bir teknoloci de değil, enteresan birşey olduğu da zaten su götürmez bir gerçek. ölü bir yatırım olduğunu falan söylemek çok saçma bence, sadece henüz çok erken safhalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Penthesilea said: ahaha senin devrelerin yerine de yenisi lazim abi penth ama valla taktir edilsei adamsın bi insan çalıştığı firmayı bu kadar mı çok sever iyi ikramiye veriolar mı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar