Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aldigim 100 leri toplasam 100 eder rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 al ikinci yuzu de benden. 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Benim lisans sürecinde rahat 10dan fazla 100'üm vardır ama ortalamam 2.5 . Krediler öyle çılgındı bizde. (Çan eğrisi de yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 mat 2 finalinde koymustum cocugu bir de ing 2 den almistim bir de galiba almanca IV den almistim ne gunlerdi be ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 millet 100falan alıyor yau. yine de hayatınızın ilk 05'ini aldığınız zamanki duygu yoğunluğu ile (abs var tabi ki bu iki farklı duygu yoğunluğu karşılaştırmasında) karşılaştırılamaz bence. ha bi de tüm sınıfın notu berbat ise ve sizin ilk 05'iniz değilse o da çok komik geliyor herkese. bu duyguyu bilenler için sölüyorum -kaç aldın sen? +abi 1 -mauhauhau 5kat iyiyim olm *benimki 8 küfürlü iyelik eki. gözüm, canım, ciğerim gibi bişi. -mauahuah 8kat geçirmiş lan küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ilköğretimde çok aldım da lisede nadiren aldım. universitede 1 kere aldım galiba. bi tane de A dersim var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hukuk matematiği nispeten kolaydır diye tahmin ediyorum ama siyaset matematiği biraz daha soyut matematik. orda zorlanabilirsin gergeciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kaldı mı dohuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bütün ilk ve ortaokul hayatım 100lerle geçti. lisede sıçtım ama gene 100ler aldım. üniversitede 100 göremedim daha 98 aldım max. :( ama gel gör ki okul uzuyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 üniversitede tek 100'ü muhasebe finalinden aldım. çünkü ilk sınavdan OTUZİKİ almıştım. mali müşavir babam keserdi bilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: Devlet üniversitesini bırakıp Bilkent'e para vermeye başlayınca vicdanım fazla mesai yapmaya başladı, hayatımda ilk kez adam gibi ders çalışmaya başladım. jaguar alınca goruselım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ehliyet almam lazım önce. Hem Jaguar da alırım ne var yani: Korkunç pahalı bu Jaguar, Sabancı'nın torunuyum zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu bir başarı hikayesidir. 2007-2008 G: Girmedi oluyor. 2008-2009 2009-2010 2010-2011 gerçi daha finali var bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 meh jaguar deyince bisey sandım 27bin ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ilkokulda enbirinciydim. ortaokulda matematik ve ingilizceden 100 alabildim. lisede de matematik fizik ve geometriden 100lerim oldu. üniye geldim bikaç AA bolcana BA,BB en çok da DZ (devamzorunluluğundanFF)lerim oldu. şimdi tembelliğim yüzünden bir dönem kaybetmek üzereyim fffffffffuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sen mezun olcan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu arada banın açılmış hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evet malesef bu sene oluyorum :( eyw cano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 malesef dersin tabi. eskişehir ne de olsa. hem negzel izmire gitçeksin yine ne diye üzülürsünüz anlamam ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 işsizlik ve askerlik :D neyse olumsuz dusunmeyim dua et master a kabul olayım yurtdısında toefl kasıyom bu ara alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 stay cool bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 muuuğlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar