Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımın ilk 100'ünü aldım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

dasaaa said:

100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika..

eski manyak hocalardan işte..
allahin 99 ismi var, allah kusurlu mu simdi??????

ahahahaha
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çan eğrisi hiç aklıma gelmemişti. Hayattım boyunca hep çan eğrisinin içine edenlere kızmıştım.

şaçı dökülen alıntı

http://i4.photobucket.com/albums/y143/jksterup/Sandman04-22.jpg

Mesaj tarihi:
107 almayi becermistim, sinavin sonunda 10 puan makeup bonus vardi , finalde millet kalmasin diye. benim ortalama riskli diye yanimda yusuf esliginde bonus monus ne varsa yapmistim.

sonuc olarak 100 almayi da beceremedim.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ayar verdiğim butthurt insanlar kuyrugu 5-6 bölüm asagıda.

Vermediysem haters gonna hate.

6 bölüm aşağıda 2. el olması çok komik geldi bana ama sevimli bi adam olduğun için kontekst e sokmayacağım <3
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İkinci 100'ümü aldım. 90 üstü de var 3 tane.

Çözdüm ben bu olayı, nasıl en tembel öğrencilerden biri olan ve sürekli dersten kalan benim böyle notlar alabildiğimi. Devlet üniversitesini bırakıp Bilkent'e para vermeye başlayınca vicdanım fazla mesai yapmaya başladı, hayatımda ilk kez adam gibi ders çalışmaya başladım.

3. rastlantı değildir derler. 3. 100'ümde son kez güncelleyeceğim bu konuyu alabilirsem eğer.
Mesaj tarihi:
bende geçen 80 almısım ortalaması 28 olan java sınavında. mutlu oldum baya. bi de geçen sene 97 almıstım ama ortalama 70 olunca pek değeri kalmadı tabi :/ 100 alamadım ama hiç :D
Mesaj tarihi:
ben nelerden 100 aldiydim ya
hah

tarih1 tarih2 bu ikisinin finalinin birinde 98 almistim, digerleri hep 100du

bide ekoniminin ilkeleri dersini 100 ortalama ile bitirdim sanirim

operating system dersini de 98 ortalama ile gectiydim, boyle yukseti o da. midterm galiba 95 idi, final 100.
  • Yeni Oluştur...