Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

FDA tarafindan erkek tipi sac dokulmesine etkisi onaylanmis Minoxidil ve Propecia var sadece. Ikincisinin uzucu yan etkileri var ama bayagi etkili bir ilac - erkek tipi sac dokulmesine hormonal olarak etkiliyor. Hap olarak alindigi icin karacigeri zorlayacaktir uzun sureli kullanimda. Birincisi yan etkisiz ama sac derisindeki kan akisini hizlandirma turu bir etkisi var, sorunun kokune inmiyor yani. Digeri kadar etkili degil. Ikisinin de ortak yani ilaci kesince saclariniz eski haline kesinlikle donecektir.

Deneyecekseniz bunlar harici bosu bosuna kozmetik urunler felan almayin veya kocakari ilacina basvurmayin hic bir olayi yok - eger sorununuz kesinlikle erkek tipi sac dokulmesi ise. Bunun harici kremli sampuan kesinlikle kullanmayin, Otaci'nin bitki ozlu sampuanlari var onlari kullanin veya eczanelerde sac dokulmesini onleyici sampuanlardan alin. Sacinizi olabildigince az siklikta sampuanlayin ve sampuanlarken masaj yapin sac derinize.

Kalici tek cozum sac ektirme maalesef. Ben de Minoxil kullaniyorum ve sac ektirene kadar kullanacagim sanirim. Lokal uygulandigi icin sagliga herhangi bir zarari yok. Kesinlikle ise yaradigini soyleyebilirim, en azindan saclarin dokulmesini durduruyor bende. Ufak ufak sac da cikariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Olan saçlarını kaybetmek istemiyorsan Telovium veya Pantogar kullanabilirsin. Hap bu dediklerim, sabah akşam alıyosun. Saç dökülmesini azaltıyo baya. Bi de şampuanlar çok büyük yalan.
YILAN YAĞI SÜR Bİ DE, SAÇ ÇIKARIYOMUŞ DEDİLERDİ.

Haplar yalan, yan etkileri olanlari var. Bide saclari ciddi dokuyolar, yenisini cikarip veya olani guclendirmiyolar. Hap alcam illa diyosaniz vitamin haplari kullanin. B miydi D miydi ne o vitamin eksikliginden saclara etki ediyo diye bisey vardi.

Yilan yagi yalan, test ettim onayladim, ayrica igrenc bisey lan. Minoxidil etkili cozum (TU)

Law said:

3-4 ay sabredin kendimi denek hayvanı olarak kullanıyorum neticelerini yazarım, zaten 2-3 sayfa ötede sonuç veren ürünlerden bahsedilmiş.

Aga sabirli bi sekilde duzenli olarak kullan. Ilk basta saclarini biraz dökebilir, panik yapma ve kullanmaya devam et. Cok etkili, ve yan etkisi falan yok. Dedigim gibi, buda test edildi ve onaylandi. Okadar duzenli olarak kullanmamama ragmen cok etki etti 1.5 ayda falan gordum etkisini. Kafayi sifira vurup kullanmaya basladim, ilk once cikmadi hafiften, millet kel olmusun laaaaa falan dedi, sonra bi costu, siklasmaya basladi falan saclarim, inanamadi millet. Minoxidil etkili cozum, bulabilirseniz yada getirtebilirseniz rogaine kullanin. Ben rogaine kullaniyorum, oda icinde minoxidil olan bi sprey turu iste. Kopugude var.
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

bendeki saç somalili 2 aileyi doyurur cinstendi, uzattım saçları 3 yıl kadar sonra hergün yıkamama rağmen avuç avuç döküldü..

korktum kestirdim 1 yıldır kısa toparladı yine eski halimdeyim..

çok gür saç da kötü ya. .

Iyide saci hergun yikamakta saglikli bisey degil. 2 gunde bir bitkisel sampuanla yikamak lazim. Veyahut haftada 2 gun yikayanlar var, cok yikamak saglikli degil diye, ama ozamanda kokarak gezebilirsin. Sahsen ben 2 gun yikamadan edemiom.

napae said:

Bu hapların içinde vitamin falan var zaten C,E,B5,B6,B2,H. Demir, magnezyum vs. Bunların karışımı olan bi hap. Hiç bir yan etkisini de görmedim ben. Saç çıkarmıyo bi de, olanların dökülmesini engelliyo.

Vitamin haplari ise tamam, ama ne idugu belirsiz "sac dokulmesini sip diye engelleyecek! C+B+D ve X354, KL46JY maddeleri var! diyosa siseyi firlatip yere yat.
Sosyal ağlarda paylaş

Her gün yıkamak duruma göre, sağlıklı ya da değil denemez. yağlı saçınız varsa her gün yıkamak iyidir mesela. Normal saçlar 2 günde bir ideal.

Kelliğe karşı benim bildiğim "etkili olabilen", gerçekten işe yarayan tek ilaç propecia. Ama onun da potansyel yan etkileri var, bir araştır derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Başladım minoxidile an itibari ile 18 ocak saat 21.00. Ara ara girer günceller sizi bilgilendiririm. 25 dakika sonunda, alerjik reaksiyon yok, seyrelen kısımlarda herhangi bir değişiklik yok :P. 1 ay sonra güncelerim 18 şubat akşamı.

Gidip yarın saçları bir kısaltayım iyice.

benim 1.5 ay oldu başlayalı 3e vurdurup da başlamıştım. bariz kalınlaştı saçlar, tepeden hafif açılmaya başlamıştı işte, uzunken belli olmuyor hiç de kısaltınca belli oldu tabi sfdg. küçük küçük saçlar falan çıkmaya başladı orda burda ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaltım iyice saçları öyle kullanıyorum ben sıfıra vurdrumak veya 3 numaraya vurdurmak isterdim saçları, yakışmıyor bana maymuna dönüyorum açıkcası o zaman :).

Sıkıp iyice kafa derisine yedirmeye çalışıyorum, bakalım artık etki ettiği kadar. Herhangi bir yan etkiside olmadı 4 gün oldu kullanalı. Baş ağrısı, kafa derisinde yanma, kaşıntı gibi yan etkileride görmedim kısaca devam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...