Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bugüne kadar 1 kere bile yapıp yemedim. İnternette bir şeyler buldum da siz neler koymayı seviyorsunuz içine, nasıl yapıyorsunuz?
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben direk tuz bile koymayı sevmem ton balığı-ekmek yeterli bence
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ton balığı, 1-2 dilim ekmeğin boyutuna göre düzenlenmiş marul yeterli bence. ton balığının yağını iyice süz, daha sonra ekmeğe düzgün bir şekilde yay. marulları ekle. o kadar mayonez ve domates ekleyenler de var, ama ikisini aynı anda koyma. domates sulu mayonez iğrenç bişey. domates ekleyeceksen marulların üstüne, mayonez ekleyeceksen de ton balığının üstüne ekle derim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Cons said: ton marul mayonez mısır zeytin
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 garnitur ile tonu karistir. misir ekmegi arasina koy ye.
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben ton balıklı sandviçi sucukla yapıyorum çok güzel oluyo. ton balığı koymuyorum ama içine
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 balık marul tuz limon domates 10 lira yıl 2010 10+20+10=40.mhp
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 domatesi de devlet bahçeliye mi atıyoruz?
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kojiroh said: Cons said: ton marul mayonez mısır zeytin
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 öncelikle soğandan normalde nefret ettiğimi belirterek giriym konuya. soğanları iyice kıyıyosun küçük parçalar halinde, mayonez ve ton balığı ile karıştırıyorsun ve isteğe göre üstüne biraz pulbiber atıyorsun, ekmeğin arasında bir karnaval havası yaşandığını hissedeceksin.
freemaniacss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ince kıyılmış soğanlar eşliğinde ekmeğin arasına doldurulmuş ton balığı,bol tuz.
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 iceberg kullanılmalı fikrimce yeşillik dengeliyo ton balığının ağırlığını mısır vs de pek güzel yaraşır yanına=P
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ton balığı soğan turşu mayonez marul domates pul biber
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ton baligi ketcap pul biber marul kornison
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 uzman asci su sekilde yapiyor; ton baligina mayonezi koyup birazda karabiber ile elinle ufalayip karistiriyorsun hamur gibi. sandvic ekmegi aciliyor.iceberg doseniyor.hamur kivamindaki mayonezli ton baligi iceberglere sürülüyor.ince dogranmis yarim daire seklinde 4 domates ustune seriliyor ve ekmek yarım kapatılıyor.3tatlı kasigi mısır aradan doldurulup uzerine şerit şeklinde mayonezi sıkıp sandvici kapatıyorsun ve yenmeye hazır.afiyet olsun.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ben evde şu şekilde yapıyorum. Ton balığının yağını süzdükten sonra tenekesine tuz ve limon döküoyrum bolca.Karıştırıyorum bi güzel.Ekemği açıyorum.Evde mevcutsa marul,iceberg koyuyorum.Eğer marul iceberg türevlerinden varsa domateste ilave ediyorum ama eğer yoksa tek başına domates koymuyorum.Ardından içine ton balığını nazikçe boca ediyorum.Yemeğiniz hazır.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ton baliginin yagini suzelim. sonra bir tabaga bosaltalim. catal yardimi ile ezelim ve tabaga yayalim. Sonra once uzerine kucuk kucuk marul dograyalim. sonra misir koyalim ve karistiralim. Daha sonra uzerine istenildigi kadar limon sikalim ve karistiralim. En son uzerine yine istenildigi kadar mayonez sikip karistiril ve ekmegin icene konup yenir.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cons said: ton marul mayonez mısır zeytin arkadaş en ideal ton balıklı sandviçi sölemiş bende bayılırım buna ama light ton balığından sakının rsmen tadı gidio yağı gidince(balık yağı sağlıklı zaten)
Öne çıkan mesajlar