LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 senko +1 o posterler atmosfer falan harika yapılmış, keşke kontroller ve arayüzde daha iyi olsaymış (bide combat fln yeni olsa zor olsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sonuyla ilgili birşey sorucam :/ İyi veya kötü bitirsek, krallıktaki herkes ölse mesela veya kurtulsa, ne değişiyor? ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 iyi kararlar verirsen gittiğin heryerde herkez friend oluyo, hediye yağmuru geliyo. herkez ölürse insan kalmıyomuş ortada pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mahoolmez said: kötülük yapmayayım dedim hazine eksiye düştü. mandolin çalarak ülkeyi kurtarmaya çalışıyorum şu an :) ahaha baya güldüm buna hikaye çok saçma ya tyrant olmaktan başka çare yok herkezi kurtarmak istiosan. e ne değişti o zamanki ayni abimiz gibi olduk tresa mıdır nedir o hatunda sanki bilmiyomuş gibi abimiz niye tyrant olmuş bide bizi başa geçirmeye çalışıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bilgisayarı açık bırak yatarken ülke kurtuluyo :/ sanırım multiye fln girince para fln alıyosun bide play time uzadığı için iyi yola gereken para birikiyor. o gnomelardan istiyorum ya, odanın köşesine koycaksın böyle insanlar geçtikçe o replikleri söylicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sonu hakkinda tyrant falan olmak zorunda degilsiniz iyi son icin. sadece iyi paraniz olmasi lazim. zamaninda ev alip kiraya verirseniz surekli oyunun sonunda butun iyi kararlari vermek icin yeterince paraniz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bi soru hacitlar ben simdi kral oldum kardesimi de oldurdum (bilmem iyi mi yaptim) ama paran -1.5milyon, nasi arttircam ben bu parayi? 330 gun fln kaldi geriye. real estate kasiyim diyorum da o da hic para getircek gibi degil, var mi yuklu para kazanma imkani? halka jest olsun diye vergileri indireyim dedim birden bosaldi hazine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 iyilik yaparak para kazandığın nerde görülmüş? karşılayacak gelir yokken vergi düşürürsen, tabii hazine boşalır. oyunu daha oynamadım ama oynayanların para kazanma taktiği sadece ev basmak olmuş. oyuna başlar başlamaz ev alıp kiraya verecekmişsin, kral olduktan sonra da bu parayı kullanacakmışsın. herhalde stronghold/settlers gibi kendi kendine yetebilen bir ekonomik düzen yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İş yeri alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aliyorum da 30-40 getiriyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Sunset House Demon Door açtınız mı, 1 milyon da oradan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 -1.500.000 ve elimde 200.000 gold ile iş yerleri satına lma işine giriştim ben. Özellikle Pawnstorelar publar süper para getiriyor. Bir kere satın alırsanız en yükseğe getirin price ratei böylece baya para akıyor. Oyundaki her dükkanı satın aldığınızda 200.000 falan geliyor 5 dakikada bir. Ayrıca Millsfield'da servantların evleri var süper. Kira gelirler çok iyi. Onun dışında ev almak pek karlı değil tamir falan filan. Birde üstüne blacksmith kasarsanız bir süre hem para gelir hemde 5 dakikada bir income olduğundan para olur. Ha benim 2 günde bitecek oyun 5 günde bitti bu sebepten o ayrı. Boşa vakit geçmesin diye bütün gnomeları avladım. Ama oyunu good bir karakter ile bitirmeyi başardım :D Sadece qustler devam etmediğinden yapmak zorunda kaldığım üç questte öldürdüğüm 3 innocent kill var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oyunda kral oldugunuzda 300 kusur gun var diye rahat etmeyin, 4-5 kez sonra bir anda son gune geliyorsun ve hic bir uyari cikmiyo yarin son gun hazirmisin falan diye, aklinizda bulunsun. spoilera koymadimki herkes gorsun diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Son gün, son gün ne lan? Noluyor sonra? Marduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Oyun bitiyor. Yapacak başka eğlenceli birşey olmadığından oyunu unutup hayatına devam ediyorsun ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya faşist olucan ya kapitalist. bu kadar yamuk mesajlı oyun olurmu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu arada kira olayinda soylemeyi unutmusum, aldiginiz isyerlerinde kiralari sonuna kadar arttirin. daha sonra ucuz dandik evleri alip bedava yapin kiralari. bi is yerinden 300 altin ekstradan kazanirken obur evden 15 altin almayip, bedavaya verince karma esitleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oyuna daha yeni başladım, sadece başını oynadım da. kontroller rezalet ötesi. gerizekalıca yapılmış. hani gamepadlerde interaction sıfır ya, ona göre hazırlamışlar. ne yazık ki keyboard+mouse için değiştirmek veya optimize etmek akıllarına dahi gelmemiş. adam gibi kontrol edebilmek varken 1'e, 6'ya felan basıyorum oyun boyunca. save sistemi göremedim, böyle bir şey iyice güzel olmuş. çok sevdim yani. yaşa bullfrog... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sanctuary ye git optionsdan save room a geçiyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Daha gelmemiştir o bölüme herhalde, söylüyor yoksa nasıl save edileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok, başlangıçtaki kontrol layoutunu görür görmez "fuuuu" çektim kapadım. biraz alışayım sonra devam ederim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bir ben zorlanmadım herhalde kontrollerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 relinquary altında bi altın 2 gümüş kapı var, onları nasıl açıcam bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 tam bir konsol oyunu olmuş bravo. soğuktan geberen hatunla el sıkışıyorum "mmmmh ehehhe uuuu hihihi" sesler çıkarıyorlar, sonra bi daha sıkışıyorum yine mmmh uuuu, sonra yine yine yine... relationship durumunu ilerletme yoluna bak, sürekli el sıkış sasjdfajjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hacı hatunla tam olarak neler yapmak istediğini iletirsen 4. oyuna koyarlar bence :/ ilk fableda da böyle değilmiydi, sadece sayılarını azaltmışlar bide zorla sırayla yaptırtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar