Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 matematikte X harfi ile rakam buluyorsun arkadaş, öyle birşey bu matematik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 SeaGle said: Kur'an fal, büyü, şifre kitabı değildir. Bunu böyle göstermeye çalışanlar bu işten para kazanıp nemalanan insanlardır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hesaplar şahane ben de şunu fark ettim; 15. ayetin tanrı yolu doğrultusunda lie türevini alınca yine kendisi çıkıyor yani tanrı yolunun akış eğrileri 15.ayetimorfizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Lancelion said: Ya Kum Ya Mecid Ya Vacid Ya Vahid... Devamını Gör Ya Ehad Ya Samet Ya Kadir Ya Melik Ya Rahman Ya Rahim Allah hiç bir zaman yanıltmaz bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz erteleme bunlar Allahın isimleridir. (Allah adı geçti göndermek zorundayım) BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER. EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2012. Türevini al = 0. Demekki 2012'de dünya yok olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ayrıca 09/11 ın bir uyarıymış gibi gösterilmesi nasıl bir salaklık lan, adamlar terörist yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kojiroh said: 2012 20-12=8 20+12=32 32+8=40 MHP'NİN 40. YILI KUTLU OLSUN!!! 40 YAPAaAaAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kojiroh said: 2012 20-12=8 20+12=32 32+8=40 MHP'NİN 40. YILI KUTLU OLSUN!!! lan bunu yapmaya gelmiştim sdf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hakkatten sarsılarak .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ey türk titre ve kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dünyam sarsıldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 üşüdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne incici adamsınız ya reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2012de allah bize küçük süpriz yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sarsılarak inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 40 yapar dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 synthesizer said: 2012de allah bize küçük süpriz yapıcak ne sürprizi! sürprizler yapacak sürprizler!! (Devlet bahçelinin, ne horutumu! kanalizasyon boruları bağladılar'ı söyler gibi söyledim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 konunun islam diniyle hiç alakası yok. yanlışsınız. 2012'de dünyada korsan kalmayacak.. somali'de kalan son korsanları da BM temizleyecek. bu yüzden uçan spagetti canavarı, dünyayı yok edecek maalesef.. eğer uçan spagetti canavarının dünyayı yok etmemesini istiyorsak, somali'deki korsanları korumalıyız. ayrıca dünyaya yeni korsanlar kazandırmalıyız. bana inanmıyorsanız, grafiklere inanın. bakın, dünyadaki korsan sayısı azaldıkça, nasıl da küresel ısınma artmış =( http://www.venganza.org/images/PiratesVsTemp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vay arkadaş, Kuran-ı Kerim sadece bu içinde bulunduğumuz 10 yıla ip ucu verilmesi için mi yollandı? sayıları çarp böl, tarihlere şey yap. niye ciddiye aldıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Karag8z said: peki 21 aralık 2012 de bir bok olmayınca topluca hristiyan oluyormuyuz olmuyormuyuz? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Nako said: Lancelion said: Ya Kum Ya Mecid Ya Vacid Ya Vahid... Devamını Gör Ya Ehad Ya Samet Ya Kadir Ya Melik Ya Rahman Ya Rahim Allah hiç bir zaman yanıltmaz bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz erteleme bunlar Allahın isimleridir. (Allah adı geçti göndermek zorundayım) BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER. EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN hacı f6'ya basıyorum adres bara gidiyor. iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ShadowFax said: synthesizer said: 2012de allah bize küçük süpriz yapıcak ne sürprizi! sürprizler yapacak sürprizler!! (Devlet bahçelinin, ne horutumu! kanalizasyon boruları bağladılar'ı söyler gibi söyledim.) abi hortum demiyo fortum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gitar değil sitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar