-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bence kalmadı durumu olmaz ya. elbet alırız. ben önsipariş vermedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kanuni said: mail accountunu yarattiysan sil tekrar geri kur, kuruldu ise ayari degistiremiyorsun.. eyvallah ben de arıyorum arıyorum bulamıyorum, nerede bu diyordum. ama kurulurken de öyle bir şey sorduğunu hatırlamıyorum ya. bu arada değiştirmemeye karar verdim. ilk gün hevesiyle 6-7 application yükledim, 2 saat boyunca internetim yokken wifi ve/veya 3g ile telefondan takıldım, mal mal hangi app napıyo diye telefonda gezindim bolcana. bütün bunlara rağmen sabah 5.30'dan gece 01:30'a kadar gitti. 20 saat yani. ki daha pilin ilk şarjıydı, pil 5-10 şarj sonrasında kendine gelir geyikleri doğruysa, 1.5 güne kadar çıkabilir pilin ömrü, bence gayet yeterli. blackberry gibi mailları haber vermesi güzel bir şey, takılsın kafasına göre pili çok fazla götürmüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Telefon bomba oldu benim için, süper alet, alıştimda artık, o mail olayını kapayınca pilde nefis şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 parmak kasların için click-it pro widgetını kurdun mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kas muhabbeti sıktı be fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: parmak kasların için click-it pro widgetını kurdun mu abi? nette baktımda öyle bir şeyden bahsetmiyor. Ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ahahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 1250 ye kadar var sahibinden de. Bende alacağım da pasaport sorun. Yazın yunanistan falan gidip gelsek kaydedebilir miyiz pasaporta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 giriş yaptıktan sonra 1 ay içinde kayıt etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Tron said: Esh said: parmak kasların için click-it pro widgetını kurdun mu abi? nette baktımda öyle bir şeyden bahsetmiyor. Ne işe yarıyor? Ahahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şakamı yaptınız :) konu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gelmis telefonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Gelmiş derken dükkanlara mı gelmiş genel olarak türkiyeye mi? Ben daha göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Vatanın sadece topkapı mağzasında var, anadolu yakasında ikea mediamarktta bitmiş, göztepe optimum mediamarktta 3 tane kaldı. Bide dartylere gelmiş, stoklarımızda var diyor. Ben az önce optimuma gittim aldım valla heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konum belirleme hedesi var, bu internete bağlanıp pil ve para yiyor dimi arkadan? Kapatıyorum, sürekli açık kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne kadar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 1699 10 taksit Bu swype olayı güzelmiş baya biraz daha alışırsam yazması falan baya kolay görünüyor Yalnız 3g yerine edge le nasıl bağlanabilirim bulamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çokmuş blackberry felan alaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 @axedice S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ShadowFax said: S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. ben de daha 3g görmedim acaba sorun bundan mı, hep E çıkıyo anasını satiim :D bu arada turkcell'de 24x89tl. çok pahalıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 axedice said: Konum belirleme hedesi var, bu internete bağlanıp pil ve para yiyor dimi arkadan? Kapatıyorum, sürekli açık kalmasın. Arkadan bişey yemez, çok başarısızca yazılmış bir uygulama yoksa devamlı konum bilgisi isteyen. Ayrıca, o kadar parayı vermişken, bi internet paketi de alıver bi zahmet. Güle güle kullan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 :D noluyo lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sakin ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 17 kere yollasaymışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar