Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Outgoing calls barred olayı telefonla değil şebekeyle ilgiliymiş, kostarikadan ispanyaya geldiğim anda düzeldi. Türkseli arayıp sorucam niye orda sorun yaşadım diye, heralde anlaşmaları falan yoktu gsm operatörüyle.

Bu arada vidyoları telefonu "düz" tutarak çekiyodum ben

______
| |
| |
| |
|____|

şeklinde yani. Ama bilgisayarda ilk defa izliyorum, meğer yan tutmak gerekiyormuş lolz. Şimdi bunu düzeltmek için nasıl bi program kullanabilirim?

edit : interneti wireless ne kadar hızlıysa o kadar hızlı. 30kbps falan diye bişey yok yani ehue. Gerçi max hız nedir bilmiyorum da o kadar yavaş değil.

vlc videoları rotate edebiliyor diye hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
beyler birsey soracam;

ara sıra telefonu kapatıp sonra tekrar actıktan sonra benım ana ekrana hıcbırsey gelmıyor sadece alt taraftakı kısayollar rehber dir mesajlasmadır fln.uygulamaları tıklıyorum gene ana ekranda duruyor hıcbısı yapamıyorsunuz yanı.tekrar kapatıp acınca duzelıyor gercı ama genede merak ettım tek bende mı oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

telefonu 2 gün önce vatandan kampanyalı aldım,

şimdi bu update yapıyor durmadan kota harcıyor, 3g açıkken update yapmasın ama wifi açıkken update&sync vb. yapsın gibi bir olay var mı aradım bulamadım,

+ androiddeki mobile armory sorunlu galiba şifreyi doğru girdiğim halde hata veriyor :S

baya program yükledim telefona ama illaki olması gereken ne vardır tavsiye edebilirmisiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Pil ömrü az, aşırı kullanım (oyun + 3g internet + vidyo fotoğraf vs.) ile 1 günde bile bitebiliyor. Normal kullanım 2-3 gün falan.

Iphone5 in çıkmasına sanırım az kaldı, o çıkınca ucuzlayacaktır diye tahmin ediyorum. Bence en asil duygunun telefonu, yine de acil ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Agalar telefonum geldi. Hayirli ugurlu olsun, masallah deyin oncelikle.

Yalniz benim koca parmaklarim koca koca izler birakti aninda ekranda. iPhone'umun ekranina koruyucu almadigimdan bu izler ve mikro cizikler mahfetmis durumda. Bu sebeple acil iki soru;

Ben bunu neyle temizleyecegim ve ne tip bir koruyucu alacagim. Kilifim var ama screen protector'um yok.

Bir de 3-5 gun protector olmadan kullansam kalici zarari olur mu bu tip ekranda ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

SGS aldığımda önce kılıf falan almıştım, 2-3 tip farklı farklı denedim. Telefonun kalınlığını 2'ye çıkarıyordu neredeyse, rahatsız etti beni. Kullanamadım öyle.

Sonra ZAGG'dan çift taraflı koruma aldım. Silikon benzeri bi koruyucu. Baya güzel oturuyor telefona, ama ilk takması biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Ben çok rahat taktım ama sıkıntı yaşayanları okumuştum almadan önce araştırırken.

Dokunmatikte herhangi bir fark yaratmadı, telefonun şeklini bozmadı. Plastiğimsi kaygan yüzey yerine daha yumuşak ve kaymayan bir yüzey oldu telefonun her iki tarafında.

Bu kılıftan önerebilirim sana da; ZAGG Invisible Shield diye geçiyor.
http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

SGS aldığımda önce kılıf falan almıştım, 2-3 tip farklı farklı denedim. Telefonun kalınlığını 2'ye çıkarıyordu neredeyse, rahatsız etti beni. Kullanamadım öyle.

Sonra ZAGG'dan çift taraflı koruma aldım. Silikon benzeri bi koruyucu. Baya güzel oturuyor telefona, ama ilk takması biraz sıkıntılı olabiliyormuş. Ben çok rahat taktım ama sıkıntı yaşayanları okumuştum almadan önce araştırırken.

Dokunmatikte herhangi bir fark yaratmadı, telefonun şeklini bozmadı. Plastiğimsi kaygan yüzey yerine daha yumuşak ve kaymayan bir yüzey oldu telefonun her iki tarafında.

Bu kılıftan önerebilirim sana da; ZAGG Invisible Shield diye geçiyor.
http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Abi nerde vardir bundan ? SII icin olanini bulamadim net'te. Mediamarkt gibi yerlerde mevcutsa aksam ugrayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zagg'ın kendi sitesinden almıştım ben.

Silikon kılıflar dışında bir de temizlemek için bez ve sıvı çıkıyor. Zaten yapıştırmadan önce onunla temizleyip nemlendiriyorsun falan, anlatıyor içinde ayrıntılı. Bi de düzgün yapıştırmak için plastik bi aparat çıkıyor.

Mediamarkt'ta görmüştüm bi ara ama ne çeşitleri vardır bilmiyorum.
Tek taraf, çift taraf, full cover gibi farklı paketler halinde satılıyordu SGS için. SGS2 için de öyledir muhtemelen..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...