Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Avea 1GB 9 lira haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ama 100mb sonrasında edge'e düşüyor hızın galiba di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 edge'e düşse iyi, daha da düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 default browserdan da, dolphin'den de kesinlikle pati'ye giremiyorum.. benzer bir sorun yasayan var mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Patinin kendisinde sorun var şu anda çok zor yüklüyor, yoksa dolphin olsun miren olsun pati açıkken sorun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 telefondan hiç bi şekilde giremiyorum patiye. Wifi ile de denedim, 3g ile de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ilginc, ben giriyom dolphinden surekli. Bugun 1 saat kadar bakim vardi o ara denediyseniz olabilir. Simdi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yok su an da olmuyor.. zaten yeni diil benim icin.. bir haftadir boyle =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bu mesajı telefondan yazıyorum sorun yok bende. bu arada partiyi okuyup yazarken dolphin miren den daha iyi bi browser galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 of inanılmaz gıcık bir şeyle karşı karşıyayım ahaha, biri yardım etsin deliricem :D go sms pro çok kullanışlı diye okudum yükledim merak edip. neyse bir mesaj geldi, gereksiz spam'di, sil dedim go sms pro'dan. ama telefonun default mesajcısı da yanıyor home screen'de 1 mesaj var diye. tıklıyorum mesaj yok tabii ki sildiğim için. yani devamlı okunmamış bir mesajım varmış gibi gözüküyor ve bunu bir türlü kaldıramadım. ne yapabilirim fikir üretebilen var mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 go sms pro yu silebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 onu yaptım ya. farketmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 aha şimdi mesajlara girip, gereklileri ayırarak delete all dedim, gitti. phantom olarak duruyormuş demek ki listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Hmm bende hiç öyle bişey olmadı, gerçi ben telefonun kendi notification sistemini kullanmıyorum gonun gmail notification da veren bi eklentisi vardı onunla birlikte kullanıyorum. Go launchercılara bi tavsiyem de go contacts. Telefonun dandik arayüzünü derleyip topluyor, eğer rehber bilgilerinizi gmail hesabınızdan alıyorsanız ordaki grupları aynen koruyan bi gruplama tabı ekliyor falan. Çok daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 call log u, guzel olan bir sey onerin plx, go contacts da call log bulamadim, ya da tam aramadim, ama hosuma gitmedi pek, bu s2 deki saga cekince ara sola cekince mesaj gonder olayi cok hosuma gidiyor sadece log olayi sapkin, banane kime ne mesaj attigimdan sadece call , missed call, incomming call gostersin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nedanko said: ilginc, ben giriyom dolphinden surekli. Bugun 1 saat kadar bakim vardi o ara denediyseniz olabilir. Simdi deneyin. HTC'nin içinde gelen WebKit3.1 ile deniyorum sadece. girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 galaxy s2 alayım mı ? iphone 3gs kullanmıştım en son. ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 iphone 4 de alabilirsin, yok android diyorsan s2 direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 xwhiplashx said: galaxy s2 alayım mı ? iphone 3gs kullanmıştım en son. ne diyorsunuz ? boyutları sorun değilse al, memnun kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ipad 2 yi aldıktan sonra iphone ihtiyacım kalmadı aslında. 1350tl oluyor rusyadaki sıfır fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Kanuni said: call log u, guzel olan bir sey onerin plx, go contacts da call log bulamadim, ya da tam aramadim, ama hosuma gitmedi pek, bu s2 deki saga cekince ara sola cekince mesaj gonder olayi cok hosuma gidiyor sadece log olayi sapkin, banane kime ne mesaj attigimdan sadece call , missed call, incomming call gostersin istiyorum. Ahaha abi go contacts da dial pad ekranında (aşşadaki tuşlardan en soldaki) dial pad tuşuna bi kere daha basarsan tuş takımını kaldırır, all-missed-incoming-outgoing diye 4 ayrı alanın olduğu bi call log çıkar karşına. Bi daha bak sen ona :P Ayrıca go contacts yükleyenlere wallet theme de tavsiye ediyorum, siyah deri şeklinde güzel bi tema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 erh , abicim bende ne uyuz olmustum o olaya :) diyorum banane tus takimindan kim ceviriyor bu yuzyilda :P tekrar download then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Opera bombaymis, dolphin ve miren denedim ama opera bana uyanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben tapların tepede oldugu browserlara baktım da miren ile dolphin var sanırım bi. miren güzel gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ShadowFax said: nedanko said: ilginc, ben giriyom dolphinden surekli. Bugun 1 saat kadar bakim vardi o ara denediyseniz olabilir. Simdi deneyin. HTC'nin içinde gelen WebKit3.1 ile deniyorum sadece. girmiyor. bende de durum bu.. galaxy s2 kullaniorum.. bu ara tesaduf oldu.. birkac farkli romla (stock rom dahil) deneme firsati buldum.. webkit engine kullanan hicbir browserla baglanamadim patiye.. en sonunda, presto kullanan opera ile acabildim sadece.. zaten desktopumda opera kullandigim icin link falan iyi oldu bu haliyle de.. su an bir sorun yok artik ama dolphin veya orjinal browserla kesinlikle giremiyordum patiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar