mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 said: Son dakika.... Son dakika... Rambo Okan yakalandı... Kadıköy AK Parti İlçe Binası önünde nöbet tutan bir polisin silahını çalarak kayıplara karışan "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler sonunda Fenerbahçe stadının yakınında Söğütlüçeşme'de kıstırıldı. Polis ekipleri uzun süren çalışmalarının sonucunda Rambo Okan'ı ikna etmeyi başardı. said: Ak Parti Kadıköy İlçe Binası önündeki polis noktasından dün akşam saatlerinde bir polise ait "MP5" silah kayboldu. Görevli polisin kulübede unutarak ayrılmasından faydalanan bir kişinin silahı aldığı tespit edildi. Alarma geçen polis hemen güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu içinde 30 mermisi bulunan otomotik silahın "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler tarafından çalındığı belirlendi. Tebrikler polis ağabey. Sana o silahı vereninde, seni oraya dikeninde, sana diploma vereninde............. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16113630.asp?gid=373 http://www.hurriyet.com.tr/_np/5977/11845977.jpg http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/128049374j.jpg Şu adamı halen akıl hastanesine almayan, gözetim altında tutmayan devletede kol bacak ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahahaha ilk resim çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tabelanın içinde yatsaymış gene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bi de bu var http://im.haberturk.com/2010/10/23/564167_detay.jpg?1287821018 Adam heralde akıl hastası falan diye yırtıyo hapisten mapisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 eleman cok iyi ya ahaha yalniz yakalanmasadi fener macinda ne yapardi acaba? gsnin yedek klubesini mi tarardi, kewell e falan mi sikardi kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mp5 kaybetmek bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kim daha salak onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 net tehlikeli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bıçakla sahaya dalıp Fener bayrağı dikmişti Souness'e nazire yaparcasına lol bu arada mp5'i kulubede unutup gitmekte bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 çok bi tehlikeli değil lan.. oturup çay içmişliğimiz var. kalabalık polis grubu adamı arıyordu, bundanmış demek.. ahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mp5 çalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bi ahmet kaya bi de bu polis. olm insan tabancasını unutur mu sağda solda? tüh senin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dasaaa said: çok bi tehlikeli değil lan.. oturup çay içmişliğimiz var. kalabalık polis grubu adamı arıyordu, bundanmış demek.. ahuauh bize bahsetsene ogünlerden biraz nasıl anlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oldukça güzeldi, hep senden bahsetti durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Temiz 5-6 senesi var 3 arkadaş avrasya maratonuna katıldık. Köprüye girişte SİGARA KÖLELİKTİR pankartı bulduk tepeye asmışlar koştuk aldık arkadaşla. Mal mal yürürken köprüde tipin biri geldi tinerci kılıklı konuştuk ettik güldük geçtik gittik. Aradan zaman geçti arkadaş hatırladı 'olm o fenerli Rambo ydu lan' dedi. Buda böyle bir anım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 rambodan bi dragunov, bi fn fal, olmadı keleş çalmasını beklerdim. mp5 ne lan, olmadı okan olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://karisikhaber.files.wordpress.com/2008/10/rambosi3.jpg?w=470&h=582 ondan sonra polise neden otomati ksilah verilmemeli diyicne ASKERI VESAYET HEDE HODO diye soliyosunuz, mp5 le nobet tutup caldiran polis ne ya AHAHAHAH, polis akademesi 15 filan cekilse kullanilabilir, zaten polis teskialta o duruma geldi neredeyse, her ksoe absinda bir harris goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sparkcaster said: mp5 çalar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 said: İstanbul yarınki derbi öncesi rahat bir nefes aldı. Kadıköy AK Parti İlçe Binası önünde nöbet tutan bir polisin 30 mermili 'Akrep' denilen otomatik silahını çalarak kayıplara karışan ve dün geceden beri polise hareketli anlar yaşatan "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler sonunda bir köpek kulübesinde yakalandı. OHA köpek yadırgamamış mı adamı ? :D said: Okan Güler, sağlık kontrolünden sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyet girişinde basın mensuplarının soruları üzerine Güler, “Silah çalmadım buldum. Fenerium’a girip Aziz Yıldırım’ı protesto edecektim. Çalışan personeli çıkartıp kendimi rehin alacaktım. Amacım Aziz Yıldırım’a gönderme yapmak. Aziz Yıldırım’ı istemiyorum. Aziz Yıldırım gidip Ali Koç başkan olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Marty said: eleman cok iyi ya ahaha yalniz yakalanmasadi fener macinda ne yapardi acaba? gsnin yedek klubesini mi tarardi, kewell e falan mi sikardi kimbilir Bencede bu adam bugün yakalanmasaydı yarınki maçta Gslileri tarardı gibime geliyor, sonuçta delidir ne yapsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam milli tinerci ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu adam terörü bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 klasik fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dasaaa said: oldukça güzeldi, hep senden bahsetti durdu severim kendisini, yanına gidersen selamlarını iletirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ben bu adamla sürekli muhabbet ediyorum kuruçeşme parkında kalıyor. arkadaslarla içmeye gittiğimize hep gelir muhabbet ederiz. kafa adamdır. ama çok tehlikelidir de. mesela bi keresinde çok bira iip işeyelim diye çalıların arkasına gittim gördü beni saldıracaktı üstüme "lan okan benim" dedim "abi sen olmasan sokardım emaneti" dedi ahah. o resimlerdeki köpek kulübesi de tahminen kuruçeşme parkının girişindeki ufak kulübe. haberin detaylarını okumadım ama oraya benzettim. edit: kuruçeşme parkında yakalanmamış ben benzetmişm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar