Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7emOn1QnTHY açılmış olabilir çok eski ama aklıma geldi birden süper ya şhalkdşslf
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pipet said: ahah kim bu ? Bahadır Baruter karikatürist.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ahahahah süpermiş. çok seviyorum lan bu adamı, çizim olarak da eline su dökebilecek biri gelmedi daha karikatür dünyasında.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pipet said: ahah kim bu ? ben tuttum siz vurun :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vay be baya eski. yıl 1945, ikinci dünya savaşındayız...
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hahahah bilmiyordum bu videoyu. Zaten ota boka şaşırmasıyla ünlü kendileri. :D Süper olmuş. sdf
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 "istanbulda bu karı yüzüne sürdüğün zaman kappkara olursun" dediği noktada ölüyorum gülmekten şasldkf
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 -Deno- said: ahahahah süpermiş. çok seviyorum lan bu adamı, çizim olarak da eline su dökebilecek biri gelmedi daha karikatür dünyasında. Usluptan bahsediyorsan Kenan Yarar var. Genelden bahsediyorsan Ersin Karabulut var. Ki Ersin Karabulut'tan daha iyi çizebilen hiç bir karikatürist yok şu anda.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 O da içerik olarak korkunc ama. Adam karikatür dergisinde 17 dergisi gibi blogging yapıyor. Ha çok iyi çiziyor, sürekli okuyorum o yüzden.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ha bide çok populist. Hipsterlıgım depreşiyor okurken. Imma hipst.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ersinin framingleri gayet iyi ama, galip tekin falan varken ersin değildir en iyi cizerimiz ya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ersin'in Sandık İçi olayı gerçekten ve gerçekten çok can sıkıcı. Onun dışındaki hikayelerinden bazıları fena olmaya biliyorlar, ama eskiden yapıyordu onları daha çok. Ersin'e karşı çok nötrdüm aslen, ama böyle hiç beklemeyeceğin şekilde figür yapabiliyor, işte aileden birisinden bahsediyor iş araba ev aile sahibi, kendisini ezik hissediyor falan karşısında ama adamın ruhu yok falan diyip herifin suratını sadece ağız burun gözler falan olarak çiziyor mesela ve karedeki diğer her şey ile olan tutarlılığını da koruyabiliyor, hiç sırıtmıyor. Bence inanılmaz derecede yetenekli bir herif, bileği kuvvetli yani, ama yaratıcılık açısından sıkıntı çektiğini düşünüyorum zira resme yönelmemesi, en çok işlediği konunun dediğin gibi blog olması, hatta sandık içini çizerken bile çizememekten şikayet ettiği tonla kare olması da bunlara delalet.
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ayrica bir uykusuzluk posteri vardir ki, kitler adamı. orjinalini bulamadim ama kısa versiyonu nette var.
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ersin iyi de liseli kızlara oynaması baya kötü
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: ersinin framingleri gayet iyi ama, galip tekin falan varken ersin değildir en iyi cizerimiz ya galip tekin yazıcaktım. güzel insansın
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 galip tekin tabi ki 10 basar,ama ersinin kabiliyetini de görmemezlikten gelmemek lazım.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ersine bok atmayın lan hepiniz okuduğunuz 10 durumdan yedisine hak vermişsinizdir
Öne çıkan mesajlar