Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7emOn1QnTHY açılmış olabilir çok eski ama aklıma geldi birden süper ya şhalkdşslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ahah kim bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pipet said: ahah kim bu ? Bahadır Baruter karikatürist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ahahahah süpermiş. çok seviyorum lan bu adamı, çizim olarak da eline su dökebilecek biri gelmedi daha karikatür dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pipet said: ahah kim bu ? ben tuttum siz vurun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vay be baya eski. yıl 1945, ikinci dünya savaşındayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 çok güzel tasak döt meme çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hahahah bilmiyordum bu videoyu. Zaten ota boka şaşırmasıyla ünlü kendileri. :D Süper olmuş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahahha super adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 "istanbulda bu karı yüzüne sürdüğün zaman kappkara olursun" dediği noktada ölüyorum gülmekten şasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 -Deno- said: ahahahah süpermiş. çok seviyorum lan bu adamı, çizim olarak da eline su dökebilecek biri gelmedi daha karikatür dünyasında. Usluptan bahsediyorsan Kenan Yarar var. Genelden bahsediyorsan Ersin Karabulut var. Ki Ersin Karabulut'tan daha iyi çizebilen hiç bir karikatürist yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 O da içerik olarak korkunc ama. Adam karikatür dergisinde 17 dergisi gibi blogging yapıyor. Ha çok iyi çiziyor, sürekli okuyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ha bide çok populist. Hipsterlıgım depreşiyor okurken. Imma hipst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ersinin framingleri gayet iyi ama, galip tekin falan varken ersin değildir en iyi cizerimiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ersin'in Sandık İçi olayı gerçekten ve gerçekten çok can sıkıcı. Onun dışındaki hikayelerinden bazıları fena olmaya biliyorlar, ama eskiden yapıyordu onları daha çok. Ersin'e karşı çok nötrdüm aslen, ama böyle hiç beklemeyeceğin şekilde figür yapabiliyor, işte aileden birisinden bahsediyor iş araba ev aile sahibi, kendisini ezik hissediyor falan karşısında ama adamın ruhu yok falan diyip herifin suratını sadece ağız burun gözler falan olarak çiziyor mesela ve karedeki diğer her şey ile olan tutarlılığını da koruyabiliyor, hiç sırıtmıyor. Bence inanılmaz derecede yetenekli bir herif, bileği kuvvetli yani, ama yaratıcılık açısından sıkıntı çektiğini düşünüyorum zira resme yönelmemesi, en çok işlediği konunun dediğin gibi blog olması, hatta sandık içini çizerken bile çizememekten şikayet ettiği tonla kare olması da bunlara delalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ayrica bir uykusuzluk posteri vardir ki, kitler adamı. orjinalini bulamadim ama kısa versiyonu nette var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ersin iyi de liseli kızlara oynaması baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: ersinin framingleri gayet iyi ama, galip tekin falan varken ersin değildir en iyi cizerimiz ya galip tekin yazıcaktım. güzel insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 galip tekin tabi ki 10 basar,ama ersinin kabiliyetini de görmemezlikten gelmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ersine bok atmayın lan hepiniz okuduğunuz 10 durumdan yedisine hak vermişsinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar