deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Almanca geyik yapılmaz zaten, kavga edeceksin, küfredeceksin almanca. Ağız dolusu söveceksin bawaria aksaanıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 alman aksanlı ingilizce biliyorum ben. tiger ready to blitz! enemy kaput! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Zaten o anasını sattığım bavyera aksanı yüzünden oluyo hep bunlar. Alakası yok a-la-ka-sı yok öğrendiğinle. Nece konuşuyo herifler alam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 iki COH atın anlaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bir yabancı dili iyi derecede öğrenen adamın ikincisini öğrenmesi nispeten kolay.Bu öğreneceği dilin bildiği dile olan benzerliğinden ziyade beynindeki konuşmayla ilgili bölümlerin antremanlı olmasıyla ilgili gibi geliyor bana Fiziksel kuvvet gibi düşün.30 yaşında bir boksör kayak yapmayı hiç spor yapmamış yaşıtına göre daha rahat öğreniyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 her havzun dibi aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Gençler; ben bir kitap/site/tablo vs arıyorum bana almanca fillerin zaman ve şahış çekimlerini versin hepsi bir yerde; bilen gören varsa şeetsin buraya. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.logosconjugator.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 eyvallah çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 bir necromancy yapayım, bu ara almanca öğrenmek gibi bir niyetim var. deutschland doğumluyum, anadilim almanca iken 6 yaşında Türkiye'ye dönüş sonrası tamamen silmişim kafadan. Alamancı lisede okudum ama yine öğrenmeye kasmadım. Aslında temel var hala, okuma falan baya iyi. Kendi kendime öğrenirim diyorum gaza gelirsem. Şöyle paket bir almanca eğitimi arıyorum, Goethe'nin var 243 euro TL'ye çevirince biraz çok geldi gözüme hem 3 ay süresi var, benim iş yoğunluğundan dolayı 4 kuru 3 ayda bitirmem zor gibi. Var mıdır bu tarz satın alalım bizim olsun bir şey? Sanki elden ele gezme ihtimalinden dolayı yoktur diye düşünüyorum ama bulamamış da olabilirim googleda böyle bir şeyler. Yoksa full kitap seti falan alıp ona mı girişsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 up. almanca rushlamam lazım ama kelime dağarcığım sıfır. gramer de yarım kalan kurslardan az biraz var ama cümleyi anlamayınca pek bir anlamı kalmıyor. ingilizce üzerinden gitmek daha mı kolay olur, diziye filme mi abanayım almanca ses ing/tr altyazıyla veya tavsiye edebileceğiniz bir onlayn kurs/kitap var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Almanca manga yardımcı oldu bana baya, dizideki gibi durdur başlata da gerek olmuyo, bi tarafta sözlük bi tarafta manga gidiyorsun. Ama bu b1den sonra çalışır bence, öncesinde biraz daha sabır işi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 https://www.imdb.com/title/tt5753856/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 (düzenlendi) Darkın almancası komplike baya. Avatar the last airbender'ı almanca dub izlemek tadında şeyler daha makul, yoksa sinirlerin hepten bozulur. Özel ders hocası arıyorsan öm at bu arada, benim hocam çok iyiydi paylaşıyim bilgilerini Ekim 17, 2023 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 f/p hoca var ya. sıkıntı pratik ve kelimede daha çok akkusativ, dativ vs. ne pislik şeyler. bu adamların dil reformu yapıp artikellerden kurtulmaması angloların enjekte ettiği l*beralliğin max. zekaya zararından sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 1 yıl Goethe de yoğun kurs aldım B2 nin sonuna kadar. B2 goethe sertifika sınavından sprechen schreiben geçtim ama hören lesen kaldım. O ikisini de almak için biraz daha kasmak lazım ama bir yandan iş ile çalışılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar