Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: BESİKTAS-porto 21/10/2010 **** 20:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

her türlü yenil de , böyle yenilme yahu.. hakan diye başlayıp , zapo diye giden bir cümle kurmak istiyorum ama kuramıyorum artık sıkıldım çünkü aynı cümleden..

allahtan , kaybetsekte sadece 3 puan kaybediceğimiz bir maçtı , sorun yok aynen devam. nobre yerine fatih tekke monte edildiğinde çok daha iyi olucak bu takım , guti ve quaresma olmasa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

*porto cheat yaptı adamlar action hero getirmişler banlansınlar.

*hakanın yerine bir fazla defans veya orta saha ile oynayalım zira adam karşı takımın gol atacağı yoksa bile yemek için azami gayreti sarfediyor birde adamların kaleyi bulan 4 topuda gol oldu biri sayılmadı,bu şartlar altında kalecisiz oynansa ne değişirdi.

*ismail i yeni sabri olarak aday gösteriyorum.

*boş kaleye 3 kere topa vurup azimle kaçıran arkadaşlar kısırlaştırılsın böylece çoğalmaları engellensin.

*kimse kalkıp eksiktik demesin tamam yedek olmayabilir ama sahadaki kadro gayet isim olarak yeterli bir kadroydu.

*tabataya artık brezilyalı denmesin,japon asıllı brezilyalı adamdan brezilyalı topçu olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kim yıktı 2.3. golü, biz maçı verdi diyoruz. Golü yiyince açıldın, adamlarda taktı. Hulk zaten tek başına attı 2 golüde. Ah birde manisa maçı gibi isatistik getirsinler Hakan'ın yaptığı kurtarış 0. Eh ben kaleye geçeyim bare, nede olsa geleni geçeni yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Alen'in cezası bitti, adam sahaya girip 3lü çektirdi, bare onun için oynasaydılar :p

Hulk fazla geldi bize. Adamın 2. golü süper yani.

Manisa maçından da bu maçtan da sonra üzülmedim açıkçası, çünkü kötü oynamıyoruz. Hakan gene hatalı gol yedi belki ama ıslıklanacak tek adam o değil. Sabri ile bu kadar dalga geçiyoruz ama Hilbett kadar orta yapma şansı bulsa takımına gol kazandırır yani. Net. Çok güzel orta şansları yaratıyorlar ama Hilbert malı bi' tane tehlikeli orta yapamıyor. İşte onun yerine Quaresma olsa...

İkinci yarının başında golü bulsak adamlar iyice kapanacak, böyle rahat çıkamayacaklar.

Nihat hakkında konuşmaya değmez bile. Kendin atıyor yere bi'de mal mal itiraz ediyor.

Manisa maçında hakem olayında demek istediğim buydu işte. Hakem böyle oyunu etkilemeyince Porto'nun galibiyeti herşeyin önüne geçiyor. Aynı şeyler Manisa maçı içinde geçerliydi. Neyse. Bu arada hakem bizdendi resmen dsadas

Taraftar gene çok iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 ve Guti eksikliğine rağmen orta sahası baya etkiliydi aslında Beşiktaş'ın. hücumda daha şanslı/becerikli olsalar ve defanslarıyla kalecisi idiot olmasalar alırlardı maçı. Yani 10 kişi kaldıktan sonra hele rakibe oyunu yığmışsınız, adamların sol beki yok sağ kanada atılan her pas tehlikeli orta pozisyonu, ama gol yok. Yazık.. Defansı zorla verdi maçı ama Beşiktaş kaybetmeyi hak etmedi bence..

Çarşı da çok başarısızdı valla, 2-0'ken bile destek verseler maç en azından beraberliğe gidebilirdi. Hep Kartal GOL GOL GOL bekledim, yapmadılar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

GS FB yılan gibi akmış yine Beşiktaş topic'ine.

Ama haklısınız, takımı haftaiçi maç oynamayınca canı sıkılıyor insanın :/

Bence yenemediğimiz her uefa maçından sonra young boys vs topiklerini falan uplayalım hep beraber? Herkese tartışıcak bişey çıkar hem.

edit: Kötü falanda oynamadık. Hakan'ın hatası kelebek etkisi gibi oyunu bu şekle getirdi, uzun atılan bir topta defans hatası ve sonra bi kontr golü daha, kaliteli takımlarla oynarken adamlar kontradan atar her türlü zaten risk alınca. BJK çok etkili oynadı bence. Nihat Hilbert ve Tabata yerine, Quearesma Guti ve Ekrem olsa çok farklı olurdu maç. Bu adamlar Portekizdeki maça yetişecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...