Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi niye her sene bazi adamlar efsanele$iyo hala cozemedim gecen sene jaja ebemize mum dikti bu sene hulk, oncesinde gerrard. nedir abi siyah beyaz renkller ate$liyo mu herifleri nedir yani olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hulk size özel oynamadı abi, her maç öyle o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ya adamlar kaliteli takim 10 kisi bizi kitlediler ustune birde 2 gol atmayi basardilar belki deplasmanda yenebiliriz bunlari, guti olur quaresma olur vs ama yinede porto bizden iyi açik ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 her türlü yenil de , böyle yenilme yahu.. hakan diye başlayıp , zapo diye giden bir cümle kurmak istiyorum ama kuramıyorum artık sıkıldım çünkü aynı cümleden.. allahtan , kaybetsekte sadece 3 puan kaybediceğimiz bir maçtı , sorun yok aynen devam. nobre yerine fatih tekke monte edildiğinde çok daha iyi olucak bu takım , guti ve quaresma olmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 valla maçı izlemedimde babam içerde izliyordu ilk golde spiker hakan boşa cıktı dedi bende aha yine mi dedim içerden demek ki maçı hakana yıkmak normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 *porto cheat yaptı adamlar action hero getirmişler banlansınlar. *hakanın yerine bir fazla defans veya orta saha ile oynayalım zira adam karşı takımın gol atacağı yoksa bile yemek için azami gayreti sarfediyor birde adamların kaleyi bulan 4 topuda gol oldu biri sayılmadı,bu şartlar altında kalecisiz oynansa ne değişirdi. *ismail i yeni sabri olarak aday gösteriyorum. *boş kaleye 3 kere topa vurup azimle kaçıran arkadaşlar kısırlaştırılsın böylece çoğalmaları engellensin. *kimse kalkıp eksiktik demesin tamam yedek olmayabilir ama sahadaki kadro gayet isim olarak yeterli bir kadroydu. *tabataya artık brezilyalı denmesin,japon asıllı brezilyalı adamdan brezilyalı topçu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yahu hadi ilk golü hakan yedi 2. 3. golü nasıl atıyosunuz adamın üstüne:D rüştü mü oynasın nedir yani; türklerden yetişmiş bitane iyi kaleci varsa siz söyleyin. olmeyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 cenk gayet iyi duruyordu kalede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hakan golü yemese takım açılmayacak. hakan sadece bu maçta değilki bu sene oynadığı her maçta bir tane özenle yiyor. en basit örnek fener maçında salak gibi yemese o maç öyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 fener maçı mı? fener maçında fenerbahçe biraz şanslı olsa 5-1 biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yahu kim yıktı 2.3. golü, biz maçı verdi diyoruz. Golü yiyince açıldın, adamlarda taktı. Hulk zaten tek başına attı 2 golüde. Ah birde manisa maçı gibi isatistik getirsinler Hakan'ın yaptığı kurtarış 0. Eh ben kaleye geçeyim bare, nede olsa geleni geçeni yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ahah la millet ne eğlenmiş, ne elin pipisiyle gerdeğe girme sevdalıları varmış da haberimiz yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yesil pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Alen'in cezası bitti, adam sahaya girip 3lü çektirdi, bare onun için oynasaydılar :p Hulk fazla geldi bize. Adamın 2. golü süper yani. Manisa maçından da bu maçtan da sonra üzülmedim açıkçası, çünkü kötü oynamıyoruz. Hakan gene hatalı gol yedi belki ama ıslıklanacak tek adam o değil. Sabri ile bu kadar dalga geçiyoruz ama Hilbett kadar orta yapma şansı bulsa takımına gol kazandırır yani. Net. Çok güzel orta şansları yaratıyorlar ama Hilbert malı bi' tane tehlikeli orta yapamıyor. İşte onun yerine Quaresma olsa... İkinci yarının başında golü bulsak adamlar iyice kapanacak, böyle rahat çıkamayacaklar. Nihat hakkında konuşmaya değmez bile. Kendin atıyor yere bi'de mal mal itiraz ediyor. Manisa maçında hakem olayında demek istediğim buydu işte. Hakem böyle oyunu etkilemeyince Porto'nun galibiyeti herşeyin önüne geçiyor. Aynı şeyler Manisa maçı içinde geçerliydi. Neyse. Bu arada hakem bizdendi resmen dsadas Taraftar gene çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kingpin said: ahah la millet ne eğlenmiş, ne elin pipisiyle gerdeğe girme sevdalıları varmış da haberimiz yokmuş :D işte en çok bunu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 beyler raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yeter Hakan Arıkan ısrarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Reksa said: kingpin said: ahah la millet ne eğlenmiş, ne elin pipisiyle gerdeğe girme sevdalıları varmış da haberimiz yokmuş :D işte en çok bunu seviyorum. neyi seviyorsun aga açık ol pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu takımın agresif bir forvete ihtiyacı var. bobo cidden çok iyi , ama yırtıcı değil. nobreden zaten yürümesi dışında bişey beklemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Kötü oynadık kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Q7 ve Guti eksikliğine rağmen orta sahası baya etkiliydi aslında Beşiktaş'ın. hücumda daha şanslı/becerikli olsalar ve defanslarıyla kalecisi idiot olmasalar alırlardı maçı. Yani 10 kişi kaldıktan sonra hele rakibe oyunu yığmışsınız, adamların sol beki yok sağ kanada atılan her pas tehlikeli orta pozisyonu, ama gol yok. Yazık.. Defansı zorla verdi maçı ama Beşiktaş kaybetmeyi hak etmedi bence.. Çarşı da çok başarısızdı valla, 2-0'ken bile destek verseler maç en azından beraberliğe gidebilirdi. Hep Kartal GOL GOL GOL bekledim, yapmadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Wispy said: GS FB yılan gibi akmış yine Beşiktaş topic'ine. Ama haklısınız, takımı haftaiçi maç oynamayınca canı sıkılıyor insanın :/ Bence yenemediğimiz her uefa maçından sonra young boys vs topiklerini falan uplayalım hep beraber? Herkese tartışıcak bişey çıkar hem. edit: Kötü falanda oynamadık. Hakan'ın hatası kelebek etkisi gibi oyunu bu şekle getirdi, uzun atılan bir topta defans hatası ve sonra bi kontr golü daha, kaliteli takımlarla oynarken adamlar kontradan atar her türlü zaten risk alınca. BJK çok etkili oynadı bence. Nihat Hilbert ve Tabata yerine, Quearesma Guti ve Ekrem olsa çok farklı olurdu maç. Bu adamlar Portekizdeki maça yetişecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 cenk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 suBzer0 said: Kötü oynadık kaybettik. kötü oynadığımızı düşünmüyorum olması gereken futbolu oynadık beceriksiz ve salaktık net 2 gol verdik adamlara 2 gol kaçırdık net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bende kötü/ezik oynadığımızı düşünmüyorum, kanatlar çalışmadı, sol zaten yok, sağdanda KABIZ Hilbert ile bir halt olmadı işte. Manisa maçı gibi adamlar 5 kere geldi 3 ü gol oldu bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar