Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Ne diyeceğimi şaşırdım. Linkte tıklayıp CBS in web sitesinden video yu bi izleyin. Video ingilizce bu arada http://downloads.cbn.com/cbnnewsplayer/cbnplayer.swf?aid=17933
idilik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 islam hoşgörü dini derler ya. adamların hoşgörüden anladıkları bu herhalde. istediğimiz yerde şov yapalım, herkes te bizi hoşgörsün. mecbur sanki millet bir sürü leş popo görmeye sokaklarda. aynısı ülkemizde de mevcut ne yazık ki. istediği yerde (sokak, havaalanı, otogar v.s.) adam güya dininin gereğini yerine getiriyor ve hoşgörü bekliyor. bir de bravo, nasıl da özgürleştirmişler kadınlarını. imrenenler olmuştur diye düşünüyorum. özgürlükten anladıkları da bu işte.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben de bayram namazını ingiltere'de brighton'da mescidin dışarısında ki yolda kılmıştım. mescidde yer yoktu.ve ogüne özelde polis amcalar o yokuş caddeyi kapatmışlardı. ne var bunda be ?
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bu olay ne zaman olmuş haber ne zamanın?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 xwhiplashx said: ben de bayram namazını ingiltere'de brighton'da mescidin dışarısında ki yolda kılmıştım. mescidde yer yoktu.ve ogüne özelde polis amcalar o yokuş caddeyi kapatmışlardı. ne var bunda be ? bunlar özel izinle falan değil ama sanırım, yani yanılmıyorsam..
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sokakta namaz mı kılınır lan. sokakta sevişilir, french kiss filan yapılır, yiyişilir. halk bunları görmek istiyor.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bir de paris sokakları avrupanın, türkiye dahil, en pis sokakları filan herhalde. büyük hata.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yoo cok temiz. turklerin yasadıgı bolgeler pis olabilir. londra'da oyle mesela. paris'te turklerin oldugu bolgelere gitmedim ama temizdi sokaklar.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 türklerin yaşadığı bölgeler neresi bilmiyorum gördüğüm sokakları genel olarak baya pisti.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bisi sorucam bu en sagdaki erkek mi? http://www.welt.de/multimedia/archive/01080/jm_nikab_BM_Bayern_1080358p.jpg
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 herangi bir cuma namazına bu kadar insanın katılacağını sanmıyorum ben yav hem de gurbette.. bayram namazıdır muhtemelen, belediye de yılda 2 kere belli bir yere izin veriyordur gizli kamerayla çekim yapan gasteci de bir ihtimalle provokasyon amacı taşıyan bir haber yapmıştır yapmaya çalışmıştır o yüzden tepki/tehdit almış olabilir. madem hoşgörü dini diyoruz bakın hoşgördüm ben de :) ama demek istediğim rastgele bir habere aha bak gördün mü vay reziller diye saldırmak çok mantıklı gelmiyor bana haberin en keyifli kısmı fransızların ingilizce konuşması ama onu da diyim :D
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hoşgörü dini islamda mesela dinden çıkmanın cezası ölümdür. o yüzden çok hoşgörülüdür. cami de yer olmaması nedeniyle dışarı taşabilir kalabalık bunda bi sorun yok. Ama bu onu geçmiş. denildiği gibi bir güç gösterisi. Biz istediğimiz yerde kılarız namazımızı, kuralları dinlemeyiz bize dokunursanız direk faşist avrupa olursunuz diye göz dağı vermeye çalışmışlar belli. Ayrıca yolda domalmış 100 lerce erkek ve çıplak ayakları fikri midemi bulandırdı be kardeşim. Bursa dan okkacı abiyi götürelim oraya.
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 biz başka bişey mi okuduk ya. islamı savunacak adam ben değilim de, ne okudunuz nerde yazıyosa sanki osuranı bile öldürüyolar islamda.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ortada tamamiyle fransanın mallığı var. popülasyona ibadethane sağlamamak 1, illegal durumda en azından geçici bi çözüm bile bulmamışlar 2. polisler mal gibi bekliyo başlarında ahah. cbs sanki dünya çapında skandal dönüyomuş gibi yayınlamış yemeyin arkadaşlar. 4 yandan anti islam propagandası dönüyo. gerzek amerikalı cumhuriyetçiler, >türk< bayrağıyla terörist resimlerini aynı kareye fotoşoplayıp tehlikenin farkında mısınız islam rising tadında kampanyalar başlatıyo. böyle saçma sapan bişeyden de aha bulduk geçirelim tadında rant elde ediyolar işte.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 le bağrbağrs domalin il le müdül of dü sütrüğt
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bide bu olay istanbulun göbegnde de oluyor.. sisli camiiinde cuma namaznda millet yolun ortasina 2 şerit isgal etcek kadar yayilip namaz kılıyor.. trafik kilitleniyor ve yolda kalan ambulansdaki insan bu nedenle belki can veriyor.. gecen sene karilastm bunla... ambulans gecememsti o sıkısıklkta 10dk... ama oraya 2 tane ögrenci oturup bisey yapsa 3 gün dayak yerler.. iste bizm özgürluk anlayisimz bu kadar sığ..
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mani said: hoşgörü dini islamda mesela dinden çıkmanın cezası ölümdür. o yüzden çok hoşgörülüdür. cami de yer olmaması nedeniyle dışarı taşabilir kalabalık bunda bi sorun yok. Ama bu onu geçmiş. denildiği gibi bir güç gösterisi. Biz istediğimiz yerde kılarız namazımızı, kuralları dinlemeyiz bize dokunursanız direk faşist avrupa olursunuz diye göz dağı vermeye çalışmışlar belli. Ayrıca yolda domalmış 100 lerce erkek ve çıplak ayakları fikri midemi bulandırdı be kardeşim. Bursa dan okkacı abiyi götürelim oraya. Bilip bilmeden iddialı yalanlar sallamayın! http://www.diyanet.gov.tr/Kuran/fihrist.asp?index=152 http://www.diyanet.gov.tr/Kuran/fihrist.asp?index=150
mardox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben sadece şu kadar bi cümle ,le özet geçiyorum, bi grup taksimde hristiyanlara veya yahudilere özgü bi ayin yapacak sokağın ortasında...
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İslam hoşgörü dini değil diyenler hoşgörü saçmışlar etraflarına. Inb4 http://img.chan4chan.com/img/2009-03-29/1238339547130.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İslam bayaa hoşgörü dini de, etrafınızda gerçekten islam görüyor musunuz orası hakikatten tartışılır. Ama sadece onlara bakıp islam gaddarlık falan diye de yorum yapmamak lazım.
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İslam en son gelen din olsa bile bugün en outdated din ne yazık ki. Yabancıların antipatisinin sebebi de bu. Ha bir de ekstremistleri var islamın. Gidip canlı bomba saldırıları yapıyorlar. Alman restoranlarını bombalayan bir tane bile yahudi yokken, müslümanların hepsine terörist gözüyle bakılması kaçınılmaz bi yerde. Bir tek Türkiye vardı işte batıya islam konusunda güzel referans olacak. "%99 mülüman olup aynı zamanda medeni ve çağdaş olabilen" ülke olarak bi biz vardık. AKP hükumetinin arkasını batıya dönüp araplardan irandan vs. medet umması gibi politikalar yüzünden artık bizi de görmüyor gözleri.
Öne çıkan mesajlar