Buddha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Skor 2-2 oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 puan ihtiyacı olarak saldırması gereken gs gibi gözüksede berabaerlige muhtemelen sevinen gs olacak nerden bakarsan bak sacma bi derbi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 snarveien said: Abi bu şaka mı galatasaray'a 4.2 gibi bi oran veriyor fenerbahçe'ye 1.50 şaka mı bu derbi yani sonuçta takım ölmedi daha sadece t.d gitti ben bu maça 02 hertürlü oynarım hatta 2 bile oynarım 50 kağıt bile basarım o derece 50 kağıta yapılıcak daha iyi işler var.. Yoldan geçen bi fakire ver en azından sevaba girersin. Iddaa yeterince para kazanıo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 snarveien said: Abi bu şaka mı galatasaray'a 4.2 gibi bi oran veriyor fenerbahçe'ye 1.50 şaka mı bu derbi yani sonuçta takım ölmedi daha sadece t.d gitti ben bu maça 02 hertürlü oynarım hatta 2 bile oynarım 50 kağıt bile basarım o derece 50 lirayı benim hesaba yatır 1 e 10 veriyorum 0-2ç için 500 tl kazanma şansı kaçmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 üst oynayın fener ezicek fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Heh tamam yenileceğiz de bazılarıda çok yüksekten uçmuş. Böyle dandik bir kaleci ve defans hattı ile zaten yenmemizi beklemiyorum. 2 atsak 4 yeriz o derece durum rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yüzlerce polis Rambo'yu arıyor Kadıköy AKP Binası önünde nöbet tutan bir polisin "MP5" model otomatik silah çalındı... Kadıköy AK Parti İlçe Binası önünde nöbet tutan bir polisin dalgınlığı sonucu "MP5" model otomatik silah çalındı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, silahı "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler'in çaldığını belirledi. Ak Parti Kadıköy İlçe Binası önündeki polis noktasından dün akşam saatlerinde bir polise ait "MP5" silah kayboldu. Görevli polisin kulübede unutarak ayrılmasından faydalanan bir kişinin silahı aldığı tespit edildi. Alarma geçen polis hemen güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu içinde 30 mermisi bulunan otomotik silahın "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler tarafından çalındığı belirlendi. STAT BİLE ARANDI Alarma geçen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri her yeri didik didik aradı. Aramaya yüzlerce polis katıldı. Aranan yerlerden biri de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'ydı. Gece yarısı stadın ışıklarını yakan polis, "Rambo"yu burada da aradı. Aramaları genişleten polisler otoyol kenarları ve ilçedeki parkları hatta hastane bahçesini dahi aradı. Ancak şu ana kadar Güler ve silaha ait bir iz bulunamadı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü'nün bizzat yürüttüğü aramalar hala devam ediyor. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bende bunu koymaya gelmiştim. asdadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahaha abi bu adam son yılların en orjinal insanı, saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kimi vuracak manyak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 denize atar onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Reklam panolarının altına baksalarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yakalamışlar ramboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 rambo down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Maç yayınında spider cam de kullanılacakmış. Gerçi kesin görmemiş gibi oyuncak ederler 2000 fps kamera olayındaki gibi. FM-2D maç motorundan çıkma maç izleyebiliriz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oo yediğimiz farkı değişik değişik açılardan izleyebileceğiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 LigTV bu kamera işlerinin biraz cılkını çıkarıyor...Bilmiyorum HD izlemiş olanınız var mı ama en alakasız pozisyonu bile 50'şer kere göstermeye çalışıyorlar,sırf HD kameradan çimin yerden kalkışını göstermek için,bu sırada da maç oynanıyor,pozisyonlar kaçıyor,çok sinir ediyor bazen.... Bu maçta da şimdi spider cami göstereceğiz diye abartmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Abi ne farkı ya. Ben GS-FB maçlarında hep beklenmedik anlarda farklı sonuçlar çıktığını gördüm. Fark falan olmayacak. Hatta bence favori bile yok. 10 yıl önce GS bize 10 atacak dedim tek şut oda saçma bir frikik 1-0 FB aldı :) Johnson hayatının golunu atmıştı :D GS bizim kalede şut çalışması yapıyordu maç boyunca ama sonuç 1-0 FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 baros reis de yok gs gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kewell + baros yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Aydın bile yok lol:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sola pino saga elanoyu koysun, ortada misi onde batdal. Ortayada al canayi koy yanina musayi, geride sabri ali zan insua, ver gazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Çok sakat olunca Sabri +1 getircekmiş maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 neill reis var mi? o sakat diye oyle kurdum ben, yoksa en birinci neill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mokoko said: kewell + baros yok. Eh. Oynayacak deniyordu barosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar