Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@Eralp
eyw ona bisey diyen zaten.. her takım ille kontra atak calısıor antremanda.. takım topu kaptıgında kımın nereye kosucagni ne biliym kımın o topu kullanıcagni fln elbet yazıp ciziyorlar dogaclama diil sonucta...
ama ordaki tepkin cok asiri olmus onu vurguladm ben... ama kontra atak karsindakinin acık vermesne bagli oldgu icin öyle planli organize bisey olamaz demeye calistim.. ç.kale gecilmez oynayan adamlara kontra atak yapamazsn dimi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Ah keşke benim futbol bilgim kadar teknik konulara girebilicek taraflı olmayabilecek hatta biraz olsun Futbol'un ne olduğuna dair şeyler konuşabilecek biri olsanda konuşabilsek.. Burda öyle bi egemenlik kurmuşsun ki 234234 Galatasaraylı var Fenerbahçeli birinin en ufak lafında üstüne çöküp saçma sapan konuşarak onları savuşturmaya çalışıosunuz.. Tebrikler

Bencede değiştir onun açılımını Galatasaray'lı olmayan girmesin yazarsan daha iyi olur .. Hatta Galatasaraylıların tartışma platformu fln daha güzel olabilir..

Futbol konusunda cehaletini şurada 2 günde gösterdin zaten. Bir düşün bakalım burada bu kadar üye varken, hiçbir fenerli beşiktaşlı neden sana hak vermiyor? Çünkü tamamen haksız ve bilgisizsin, saçma cevaplar yazıyorsun. Şu bilgisiz yorumlarınla başkalarının futbol bilgisine nasıl dil uzatabiliyorsun esas komik yanı bu.

Futbol bölümünde GS hakimiyeti falan yok, burayı takip eden herkese sorabilirsin, kimse takımına bakılarak cezadan kurtulamıyor, ayrıcalık tanınmıyor.

Moderatörler de takım tutar, bilgi ve fikrini paylaşır, moderasyon konusunda objektif olunduğu sürece bu konuda zaten sorun yok. Dediğin gibi hakimiyet kursam emin ol "abi bu adam futboldan anlamıyo zaten" der, seni şimdiye kadar 10 kere banlardım kafama göre. Ama tahammül etmeyi tercih ediyorum. Ayrıca moderatör olarak ben GS'li olsam da verdiğim her ceza admin onayından (ki bölümle ilgilenen 2 admin de fenerbahçeli, fizban ve zegna) geçiyor, sebepleri inceleniyor.

Ha, yönetimi ya da buradaki tartışmaları beğenmiyorsan kimse kafana silah dayayıp buraya tutmuyor seni.

"Bu kadar GS'liye karşı tek kalman" GS'li fazlalığından değil mesajlarına yandaş olacak kadar bilgisiz fenerli olmamasından kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

galatasaray ofansif oynadı demek, düpedüz taraftarlıktır, 10 yılın kompleksidir...

kontra atak kovalayan, forvetsiz 4-6-0 şeklinde oynayan bir takımın neresi ofansif allasen. orta sahada üstün gözüktüler diye ofansif mi oldular bir anda?

Abi sen ofansif oynamayı sadece dizilişten mi gelir sanıyorsun hala?...Manchester 4-6-0,Roma'nın 4-6-0 oynadığı zamanları görmedin heralde...O zaman her takım ofansif oynayacaksa koysun 3-5 tane forvet..Ha kaldı ki 4-6-0 oynamadık ne alaka...
İlk yarı yarı sahayı zor geçtiniz,ne defansif futbolu...Maç boyunca Aykut sadece 1 kere yere yattı,hatırlatırım...
Son kez yazayım ayrıca,Fener'in kaleyi bulan şutu 3,7 tane değil,6 tane pozisyonu da yok yukarıda link verdim....
Sosyal ağlarda paylaş

forumun geneli, dört senelik şampiyonluk yaşanan dönemde ilkokul dönemini yaşıyor olduğundan çoğunluk malesef galatasaraylı. bunu tartışmanın hiç alemi yok.

Fenerbahçe'nin normal defans hattıyla savunma yapıp, 6 kişi hücum deneyişi görmezden gelinmesin. hatta dia ve stoch'un çizgiye yapışık oynayışı da bu nedendendir. galatasaray 10 yıl sonra ilk defa ya tutarsa diyerek oynamaya çalıştı da olay oldu. beraberliği bu kadar büyütmeyiniz, yenseydiniz buraları zaadan geçilmicekti ama şimdiki hal ondan da beter. ortada hiçbir şey yokken böyle konuşulmamalı. ezbere kaçıyor ifadeler, hoş durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Dilersen özelden sana gerekli siteleri verebilirim Futbol Analiz siteleri yaklaşık 500-600 kişi ciddi manada Teknik analiz yapıyorlar ve E , D , C sınıfı Antrenor eğitimli oldukça fazla üyesi var üstelik moderatorler senin gibi değil aksine UEFA A yada UEFA B Teknik direktör diplomaları gerektiriyor ..

Lütfen oraya herhangi bir topic altına KONTRA ATAK organize yapılır yaz seni ne hale sokuolar ordada senle bi tartışalım.

Ufak bilgilerinle Teknik olarak analizleri aşşağılamak ki bunun tek sebebi GALATASARAY'lı olman futbol bilginin bana karşı üstünlüğünü göstermez sadece gülüyorum ve şu forumu düşürdüğünüz hale acıyorum..

Futbol'a dair öğrenmeniz gereken oldukça çok şey var

Dünkü maçı izledikten sonra

"ofansif olan taraf fenerbahçeydi"

"gs ofansif oynamadı 9 kişiyle defans yaptı"

"fb nin daha çok pozisyonu var"

gibi komik iddialarda bulunuyorsan, daha da ötesi kaynak olarak maraton programını gösterebiliyorsan istersen UEFA başkanı ol gülerim sana, aklı başında olan herkes de güler, ki gülüyorlar da zaten. Futbol konusunda herhangi bir bilgin olduğunu iddia etme bi zahmet.

Kontratak maç içinde organize edilmez, ama organizasyonu önceden çalışılmıştır, kim nereye ne tarafa koşacak, kim hangi durumda kime pas atacak önceden tekrarlanır antrenmanlarda, maçta duruma göre tabii ki improvizasyona girişilebilir o ayrı bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Arkasokak said:

galatasaray ofansif oynadı demek, düpedüz taraftarlıktır, 10 yılın kompleksidir...

kontra atak kovalayan, forvetsiz 4-6-0 şeklinde oynayan bir takımın neresi ofansif allasen. orta sahada üstün gözüktüler diye ofansif mi oldular bir anda?

Abi sen ofansif oynamayı sadece dizilişten mi gelir sanıyorsun hala?...Manchester 4-6-0,Roma'nın 4-6-0 oynadığı zamanları görmedin heralde...O zaman her takım ofansif oynayacaksa koysun 3-5 tane forvet..Ha kaldı ki 4-6-0 oynamadık ne alaka...
İlk yarı yarı sahayı zor geçtiniz,ne defansif futbolu...Maç boyunca Aykut sadece 1 kere yere yattı,hatırlatırım...
Son kez yazayım ayrıca,Fener'in kaleyi bulan şutu 3,7 tane değil,6 tane pozisyonu da yok yukarıda link verdim....

istatistik kasılıyorsa bir zahmet takımların oynadıkları alan genişliğini de içeren bir liste çıkarılsın. biz ne kadar yayılmışız sahaya, galatasaray ne kadar yayılmış. doğrudur ofansif oyun dizilişle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Sotto said:

Arkasokak said:

istatistik kasılıyorsa bir zahmet takımların oynadıkları alan genişliğini de içeren bir liste çıkarılsın. biz ne kadar yayılmışız sahaya, galatasaray ne kadar yayılmış. doğrudur ofansif oyun dizilişle olmaz.

Doğru,biz zaten oyunu dar alanda oynadık ki amacımız bu zaten,asıl oynamamız gereken bu...Fenerbahçe'de stoperler ve Niang arası 70m olması takımın iyi dizildiğini değil aksine kötü dizildiğini gösterir...Biz topu şişirmedik,ayağa çıktık farkettiysen,futbolda maksat zaten dar alanda oynamak ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisizliğimi yargılayabilicek bir futbol bilgisine sahip değilsin. Kontra Atak'ın organize yapıldığını söyleyen bir insan nasıl olurda Futbol bilgimi eleştirebilir dediğin gibi 2 gündür burdayım ve muhtemelen şu denli derin kapsamlı yorumları bir daha yapmicam.

Sebebi ise benim cehaletime yancı bulamamam asla değil aksine Futbol Cahili bir platformda Futbol tartışmam.. Spor Akademisi okumadığım için ve 10 sene Lisanslı futbol oynamayıp yada A milli takımda yer almadığım için 12 senelik bir eğitim süreci gerekiodu Teknik Direktör olmam için bu yüzden buna zaman ayıramadığım için VE Futbol içinde kalmak için Lisanslı Futbol hakemliği yapıyorum. Snavlarımızda doğal olarak sadece PErformans olarak 6 x 40 ı 6.2 saniyede koşucaksın 20x150 metre gibi atletiklik sınavlarından ibaret değil. Futbol Oyun Kuralları Teorik bilgileri ve Futbol'un taktiğinide kapsıyan Futbol Bilgisi sınavlarımızda mevcut ve bu sınavlardan şu ana kadar 90'ın altında not olmadım. Ayrıca Gözlemci notlarındada HIF hakemliğinde geçen sene ilk 10 da yer aldım istanbul anadolu yakası bölgesinde.

Futbol Analiz sitelerinde Lisanslı Teknik sorumlulardanda pozitif geridönüşümler alıyorum. Ve dediğim gibi Burda Futbolda benim Futbol bilgimin önünde olduğunu düşünen bi insanın Kontra Atak Organize yapılır. Dün galatasaray önde oynadı demesi biraz garip.

Fenerbahçe Topicindeki Teknik Analizimdede belirttim burayada yazdım. Galatasaray önde ve dirençli oynadı. Önde dirençli oynamak demek hucumu değil defansı düşünmektir.. Defans Çizgisini biraz geri çekersin takımı üstüne çekip arkaya sarkmaya çalışırsın buna denir ofansif oyun . Bu yüzden teknik bazda birşey bilmediğini iddia ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hayır fener aynı oyunu geçen sene 2 defa oynayıp yenince sorun yok.

geçen sene kadıköyde keita ve ardayı tıkamak için wederson/carlos, gg/topuz kanatları ile kademeli savunma yaptı, ilerde kazım fizik gücüyle atılan topları alıp savunmayı dağıtıp sürekli şut çekti, arkasında emre ve alex kazıma hızlı toplar yolladı.

fener yapınca omg taktik deha, gs oynayınca zaaa korkak futbol. yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Arkasokak said:

Sotto said:

Arkasokak said:

Doğru,biz zaten oyunu dar alanda oynadık ki amacımız bu zaten,asıl oynamamız gereken bu...Fenerbahçe'de stoperler ve Niang arası 70m olması takımın iyi dizildiğini değil aksine kötü dizildiğini gösterir...Biz topu şişirmedik,ayağa çıktık farkettiysen,futbolda maksat zaten dar alanda oynamak ki...

o zaman şöyle tamamliyim. yobo-lugano ikilisine güvenerek ileri uçta niang, sağ ve solda dia, ortada emre-alex-mehmet üçlüsü -ki mehmet'in hala top ayağına gelin napayım hocam bakışı baydı- ile içeriyi deneyişimiz. kalabalık orta sahadan yeterince top çıkaramayışımız, ama ciddi pozisyon denebilecek pozisyonları da neredeyse hep bizim buluşumuz oyun tarzı açısından çok şey anlatıyor siz saygıdeğer fm sever galatasaraylılara.

agresif futbol, yerinde verilmeyen kartlar haliyle oyunu galatasaray lehine çevirdi. sezarın hakkı sezara, fenerasyon diyenler, hakemler için başlık açanlar bunları da görünüz.

imla.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ceso said:

Dilersen özelden sana gerekli siteleri verebilirim Futbol Analiz siteleri yaklaşık 500-600 kişi ciddi manada Teknik analiz yapıyorlar ve E , D , C sınıfı Antrenor eğitimli oldukça fazla üyesi var üstelik moderatorler senin gibi değil aksine UEFA A yada UEFA B Teknik direktör diplomaları gerektiriyor ..

Lütfen oraya herhangi bir topic altına KONTRA ATAK organize yapılır yaz seni ne hale sokuolar ordada senle bi tartışalım.

Ufak bilgilerinle Teknik olarak analizleri aşşağılamak ki bunun tek sebebi GALATASARAY'lı olman futbol bilginin bana karşı üstünlüğünü göstermez sadece gülüyorum ve şu forumu düşürdüğünüz hale acıyorum..

Futbol'a dair öğrenmeniz gereken oldukça çok şey var

Dünkü maçı izledikten sonra

"ofansif olan taraf fenerbahçeydi"

"gs ofansif oynamadı 9 kişiyle defans yaptı"

"fb nin daha çok pozisyonu var"

gibi komik iddialarda bulunuyorsan, daha da ötesi kaynak olarak maraton programını gösterebiliyorsan istersen UEFA başkanı ol gülerim sana, aklı başında olan herkes de güler, ki gülüyorlar da zaten. Futbol konusunda herhangi bir bilgin olduğunu iddia etme bi zahmet.

Kontratak maç içinde organize edilmez, ama organizasyonu önceden çalışılmıştır, kim nereye ne tarafa koşacak, kim hangi durumda kime pas atacak önceden tekrarlanır antrenmanlarda, maçta duruma göre tabii ki improvizasyona girişilebilir o ayrı bir konu.

YA ALLAH AŞKINA ŞU MESAJINI Bİ OKU..

Kontra ATAK çalışılır demişsin..

Ya defansın açık verebileceği 1000 lerce kombinasyon var ve bu 1000 lerce kombinasyona Barcelonada çalışamaz ..

Belli başlı kriterler vardır oyuncuların koşu yolları giri bu koşu yolları karşı takımın vereceği reaksiyona göre değişkenlik gösterir hala nasıl Kontra Atağın organize birşey olduğunu savunursun..

Onuda geçtim burda TEKNİK olarak Futbol bilgisi kesinlikle bulunmayan insanların bana TEKNİK futbol öğretme çabasıyla bana gülmeleri beni üzmez kırmaz yaralamaz. Ama şu Topici baştan aşşaya Bir Futbol adamına okutsan şurdaki Futbol bilgisi analizinde kimin daha önde olacağı oldukça ortada
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi pozisyonları hep siz mi buldunuz ?

abi niyangın 1 tane bireysel yeteneği ile gelişen ve kendi kalemize atıcagımız pozisyon var sadece

ya gerçekten şaka yapıyosunuz.izlediğim maçlardan gordugum şeylerden suphe edicem nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...