Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Valla 90 dakikanın sonunda bir Fenerbahçeli olarak tebrik edeceğim tek şey GS taraftarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 galatasaraylılık yerlerde geziyo. topiğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu maçın bize kazandırdığı şey elano reyis strikes back ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 applev0dka said: 4Ever said: ArkaSokak aranıyor gören varmı forumda? fener mac kazanana kadar yazmaz o foruma :D ahahha gelir galatasaray topiclerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 galatasaraylı olsam utanırım şu duruma. siz nasıl direnc gosteriyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ooo finish him de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: galatasaraylı olsam utanırım şu duruma. siz nasıl direnc gosteriyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. ne konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @fede bu hacı olay. ayrıca yenemiyorsan yenilme, derbi deplasman oynuyorsun ki her sene oraya çakacaz ezicez diye gidip saçma sapan top oynadık durduk. sonunda `deplasman` takımı gibi oynadık, galibiyet de gelebilirdi, olmadı canları sağolsun. Sotto said: Son 10 yılın büyük psikolojik baskısı var...Hoca değişmiş,Baros'un yok Kewell yok...Arda yok... Fener formda...Olay beraberliğe sevinmek değil...Galatasaraylıların sevinmesinin sebebi takımın hakikaten iyi oynamış olması...Çok uzundur böyle oynayamıyorduk...İlk 15 dk ben çok beğendim...Bizi sevindiren Elano'nun dönüşü,oyuncuların isteği...Kazanabilirdik,olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ahahahaha çok kızmışlarrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: galatasaraylı olsam utanırım şu duruma. siz nasıl direnc gosteriyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4Ever said: Fistan said: galatasaraylı olsam utanırım şu duruma. siz nasıl direnc gosteriyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. ne konuda? 0-0 a sevinmek gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mehhh şimdi rijkaard olayı tamamen unutulur artık. Olsun ama yine de sevinmek lazım puan aldık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fener gg sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Olm sevinmesek heralde intihar edecekti fenerliler, sevinince en azından "ahaha seviniyorlar" diye avutuyorlar kendilerini salya sümük eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 stadı yaktı mı yine fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: 0-0 a sevinmek gibi :D 4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kimse hiç sağa sola bahane bulmasın, her şekilde GS ezdi resmen maç boyunca. Fenerin kaleye 2 şutu ya var ya yok, GS'de sırf 5 tane Pino attı, daha bunun Neil'ı var, Elano'su var, Sabri'si var, Emre Çolak'ı var. Ortasahada ilk yarı bi 15 dk'lık dönem dışında maçın tamamında GS hakimiyeti vardı, Pino tek forvet olarak yapabileceğinin en iyisini yaptı. Elano resmen müthişti bu arada, geldiğinden beri "şu adamdan faydalanamıyoruz süper adam" diyodum ilk defa gördük işte, böyle devam etsin ve satılmasın umarım. Misimovic'i bekliyoruz hala. Fenerbahçe bu maçtan puan alabildiyse bi Volkan'ın reflekslerine dua etsin bir de Yobo'ya. Yobo'yu bayağı beğendim bu arada, hem Servet gibi fiziği var hem de ağır değil hızlı adam. Pino'ya bile yetişebiliyor. Maçtan önce 0-0 bitsin deseler "oh iyi olur valla" derdim, ama şu maçı izledikten sonra resmen 0-0'a üzüldüm. Sahada bayağı bir futbol kalitesi farkı vardı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hahah şu fotoya güldüm baya http://media1.ntvspor.net/C/I/74/20101024.203433_IST431_I0IY9_580x410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4Ever said: Fistan said: 0-0 a sevinmek gibi :D 4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye, nası güzel oynadınız onu anlamıyorum bende 2. yarı tek kale. sabri 87 de sut atıyor falan iyi oynadık diyorsunuz işte bu takımın taraftarı olmaktan utanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: 4Ever said: Fistan said: 0-0 a sevinmek gibi :D 4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye, nası güzel oynadınız onu anlamıyorum bende 2. yarı tek kale. sabri 87 de sut atıyor falan iyi oynadık diyorsunuz işte bu takımın taraftarı olmaktan utanırım ben haydi fener haydi fener haydi demeden gaza gelmeyen taraftara mensup olmaktan utanmıosun.. sizi kendi evinzde top oynatmayan takımın taraftarina laf ediosun... kaldiki daha 2-3 gün önce 10 olur 15 olur muhabbetleri ceviriosunz.. olay fb gs bjk taraftari olmak diil.. komik olmak ve olmamak suan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan, sakin ol abi mis gibi berabere kaldık işte. Beraberlik opsiyonu olmasaydı da gayet maç bizim hakkımızdı hakem bize verirdi maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: nası güzel oynadınız onu anlamıyorum bende 2. yarı tek kale. sabri 87 de sut atıyor falan iyi oynadık diyorsunuz işte bu takımın taraftarı olmaktan utanırım ben Sizin ilk yarıda sutunuz yok abi, özellikle son 10 - 15 yine cok pozisyon yakaladık. Emre colak tecbüresi olsa heyecan yapmasa o pozisyon %100 yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan, Galatasaray'ın 13 şutu var...Fener'in 11..Kaleye bulanlar GS 8,FB 3....Nası ezmek ben onu anlamadım..Niang'ın pozisyonu net,bizde Pino'nun çizgiden çıkan topu artı şutu,Emre'nin pozisyonu var... Tek kale filan nasıl oynadınız ben anlamadım... Artı aynen o stad hoparloründen bağıran adam nedir,Fener bunu geçen senede yaptı Bursa maçında...Yok mu cezası bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 @applev0dka,taraftarımız türkiyenin en iyi taraftarı oldugu için söylediklerini kale almıyorum. ne dedigini de bildigini sanmıyorum. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar