Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@fede

bu hacı olay.
ayrıca yenemiyorsan yenilme, derbi deplasman oynuyorsun ki her sene oraya çakacaz ezicez diye gidip saçma sapan top oynadık durduk. sonunda `deplasman` takımı gibi oynadık, galibiyet de gelebilirdi, olmadı canları sağolsun.
Sotto said:

Son 10 yılın büyük psikolojik baskısı var...Hoca değişmiş,Baros'un yok Kewell yok...Arda yok...
Fener formda...Olay beraberliğe sevinmek değil...Galatasaraylıların sevinmesinin sebebi takımın hakikaten iyi oynamış olması...Çok uzundur böyle oynayamıyorduk...İlk 15 dk ben çok beğendim...Bizi sevindiren Elano'nun dönüşü,oyuncuların isteği...Kazanabilirdik,olmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse hiç sağa sola bahane bulmasın, her şekilde GS ezdi resmen maç boyunca. Fenerin kaleye 2 şutu ya var ya yok, GS'de sırf 5 tane Pino attı, daha bunun Neil'ı var, Elano'su var, Sabri'si var, Emre Çolak'ı var. Ortasahada ilk yarı bi 15 dk'lık dönem dışında maçın tamamında GS hakimiyeti vardı, Pino tek forvet olarak yapabileceğinin en iyisini yaptı.

Elano resmen müthişti bu arada, geldiğinden beri "şu adamdan faydalanamıyoruz süper adam" diyodum ilk defa gördük işte, böyle devam etsin ve satılmasın umarım. Misimovic'i bekliyoruz hala.

Fenerbahçe bu maçtan puan alabildiyse bi Volkan'ın reflekslerine dua etsin bir de Yobo'ya. Yobo'yu bayağı beğendim bu arada, hem Servet gibi fiziği var hem de ağır değil hızlı adam. Pino'ya bile yetişebiliyor.

Maçtan önce 0-0 bitsin deseler "oh iyi olur valla" derdim, ama şu maçı izledikten sonra resmen 0-0'a üzüldüm. Sahada bayağı bir futbol kalitesi farkı vardı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Fistan said:

0-0 a sevinmek gibi
:D

4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye,

nası güzel oynadınız onu anlamıyorum bende
2. yarı tek kale.
sabri 87 de sut atıyor falan
iyi oynadık diyorsunuz
işte bu takımın taraftarı olmaktan utanırım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

4Ever said:

Fistan said:

0-0 a sevinmek gibi
:D

4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye,

2. yarı tek kale.
iyi oynadık diyorsunuz

haydi fener haydi fener haydi demeden gaza gelmeyen taraftara mensup olmaktan utanmıosun.. sizi kendi evinzde top oynatmayan takımın taraftarina laf ediosun... kaldiki daha 2-3 gün önce 10 olur 15 olur muhabbetleri ceviriosunz.. olay fb gs bjk taraftari olmak diil.. komik olmak ve olmamak suan...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

2. yarı tek kale.
iyi oynadık diyorsunuz

Sizin ilk yarıda sutunuz yok abi, özellikle son 10 - 15 yine cok pozisyon yakaladık. Emre colak tecbüresi olsa heyecan yapmasa o pozisyon %100 yol
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan,
Galatasaray'ın 13 şutu var...Fener'in 11..Kaleye bulanlar GS 8,FB 3....Nası ezmek ben onu anlamadım..Niang'ın pozisyonu net,bizde Pino'nun çizgiden çıkan topu artı şutu,Emre'nin pozisyonu var...
Tek kale filan nasıl oynadınız ben anlamadım...
Artı aynen o stad hoparloründen bağıran adam nedir,Fener bunu geçen senede yaptı Bursa maçında...Yok mu cezası bunun..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...