Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CATACLYSM INTRO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi o eventların nedeninin bu olduğu zaten belliydi :D

hatta tam ne olacağı konusunda fikrin yoksa mmo-champion ve buradaki cataclysm başlığından uzak dur , expansion çıkınca görmek tadından yenmez o zaman :D
Mesaj tarihi:
Aga intro çok kötü. Thousand needles booty bay falan hep oyun içinden hazır grafiklere konmuşlar. Deathwing de öyle zırhı mırhı falan hep hazırdan yemiş blizzart. Tomb raiderın introsu bundan daha güzeldi iğrenç olmuş en az ben beğendim.
Mesaj tarihi:
"Awesome video by the way I think it's got a really epic feel to it, you really get the impression of great power from Deathwing, he feels really powerful, Illidan didn't have it, Arthas did to some extent, Deathwing just radiates power and menace."
this
Mesaj tarihi:
2 videoyu da 8-9 kere sırayla izledim, bariz wotk daha iyi intro, konuşma, atmosfer, gaz vb olarak :p
(720p hd seçin)

http://www.youtube.com/watch?v=95vcgv-pK_4
Mesaj tarihi:
cataclysm açık ara en iyi intro olmuş bununda sebebi eski dünya değişirken yaşanılan çaresizliği çok iyi yansıtmışlar izleyiciyi içinde yaşadığı dünyanın değiştiğini hissettiriyor.

barrenstaki tower yıkılırken "bi daha çıkamıyacağım o towera yaa" duygusuna tek ben mi kapıldım?
  • Yeni Oluştur...