Wayne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ilk yeraltindan ciktigi bolge darkshore yakinlarimi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şu anda olan ve olacak eventların sebebini çok güzel göstermiş, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi o eventların nedeninin bu olduğu zaten belliydi :D hatta tam ne olacağı konusunda fikrin yoksa mmo-champion ve buradaki cataclysm başlığından uzak dur , expansion çıkınca görmek tadından yenmez o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mmo-champ dan da izleyemiorm videoyu ya off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cocukluğumuzun mekanlarını yıkılırken görmek.... abi mükemmel yapmışlar o zırhlama olayını ya bittim tekniklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şu an depremlerin sebebi işte videonun başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sokakta cadirda yatiyoruz lan, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 WOTK nın introsu bundan daha iyiydi netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 editakbayram:lkdfksdf yanlış videoyu izlemişim 10 numara cinematic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi ne diyosunuz kafanız mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Cuce said: cocukluğumuzun mekanlarını yıkılırken görmek.... abi mükemmel yapmışlar o zırhlama olayını ya bittim tekniklere. hi tech dragon ya dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Aga intro çok kötü. Thousand needles booty bay falan hep oyun içinden hazır grafiklere konmuşlar. Deathwing de öyle zırhı mırhı falan hep hazırdan yemiş blizzart. Tomb raiderın introsu bundan daha güzeldi iğrenç olmuş en az ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 "Awesome video by the way I think it's got a really epic feel to it, you really get the impression of great power from Deathwing, he feels really powerful, Illidan didn't have it, Arthas did to some extent, Deathwing just radiates power and menace." this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 vanilla tbc cata wotlk intro epiklik sirasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 e bunuda verdiler blizzcon dan once. ne kaldi blizzcon a ? diablo falanmi vericekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 blizzcona verebilicekleri cok sey var. sc2 devami diablo3 nextgen mmo bunlardan yap bi karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sarsılarak boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 2 videoyu da 8-9 kere sırayla izledim, bariz wotk daha iyi intro, konuşma, atmosfer, gaz vb olarak :p (720p hd seçin) http://www.youtube.com/watch?v=95vcgv-pK_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wotlk en kötü abi my son bıdıbıdıbıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Wotlk en gaz introdur şimdi hakkını verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Wotlk un intorya kötü demek nasıl bir zevktir Kel'thuzad içeren intro daha iyi dersiniz siz şimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cataclysm açık ara en iyi intro olmuş bununda sebebi eski dünya değişirken yaşanılan çaresizliği çok iyi yansıtmışlar izleyiciyi içinde yaşadığı dünyanın değiştiğini hissettiriyor. barrenstaki tower yıkılırken "bi daha çıkamıyacağım o towera yaa" duygusuna tek ben mi kapıldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aquila said: stormwindde emlak fiyatlari dustu. Ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Deathwing ne alaka yine zırh takıyor, önceki dökülmüşmü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 izleyemeyenler veya indirmek isteyenler icin hotfile'a upload ettim. meh 720p cata intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar