Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Gg nin açılımı good game değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 gecko said: Xaenin said: gecko said: dün de facedeki bütün beraber çekildiğimiz fotoları silmiş neden sildin dedim canım istedi dedi niyetin ayrılmak mı dedim evet aynen öyle dedi bende gg ettim ilişkiyi. Sen mi gg ettin? davranış olarak o bitirdi tabii ama konuşmasaydım devam da edebilirdi ben bitirmiş oluyorum o yüzden, böyle kavgamız olduydu 1-2 defa Abi niyetin ayrılmak mı sorusuna evet aynen öyle dedikten sonra nereye devam ediyor allah aşkına. İyi yapmışsın geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 official olarak o bitirmis genco. eger bundan sonra delüanli olup, elini ayagini cekersen o hatundan sen gg etmis sayilabilirsin. (almanlarin önceden gg ettigini varsayarsak) daha önce böyle oldugu zaman, gidip sen mi barisalim diyordun bi de onu göz önünde bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Xaenin said: gecko said: Xaenin said: gecko said: dün de facedeki bütün beraber çekildiğimiz fotoları silmiş neden sildin dedim canım istedi dedi niyetin ayrılmak mı dedim evet aynen öyle dedi bende gg ettim ilişkiyi. Sen mi gg ettin? davranış olarak o bitirdi tabii ama konuşmasaydım devam da edebilirdi ben bitirmiş oluyorum o yüzden, böyle kavgamız olduydu 1-2 defa Abi niyetin ayrılmak mı sorusuna evet aynen öyle dedikten sonra nereye devam ediyor allah aşkına. İyi yapmışsın geçmiş olsun bu arada. Devam etmesi için bazı şeyleri ayaklar altına almam gerekirdi ama bundan ziyade "aptal aşık" olmam gerekiyordu. Eskiden olsa bunu bile yapardım sanırım ama artık değilim. :D Sağolasın, darısı malcırın başınaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aptal asik degil, sadece aptal olman gerekirdi. aska baglamayin olm yaptiginiz salakliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kötü ilişkinin vermiş olduğu tecrübe,yaptığın salaklıkları görebilmek paha biçilemez bir şey. ama ondan sonraki ilişkilerinde çok temkinli oluyorsun ve yeni ilişkindeki insan seni sevse bile sen ona kötü davranıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ya bi ben mi hissediyorum böyle bilmiyorum.Çok garipsiyorum böyle şeyleri.Paticikte olması garip gelen yani. Yani o kadar trolle,makara,oyunlarda content tartış,sohbet ebik gabık falan filan. Sonra böyle gayet insani tepkiler verince bu mecradakiler çok yadırgıyorum lan!!Aşk filan priceless yahu. Hani burdaki frekansdaysan dişi varlığı anlıyamassın.Onlarda seni anlamaz işte. Karşındaki insan hala Facebook'daki fotoğrafları silip bişeyler ima etmeye çalışan bi tipse zaten fail bu. Nasıl bi commerciallık lan bu. Hatta abi buraya açılan başlığıda geçtim filan abi şu seviyede bi yenge farmlarsanız kendinize ilişkinin bitişi bile daha kolay olur.Güzel bi anı olur filan.Ne desem bilemedim.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hahara kikiri diyen adami cyborg mu saniyorsun interperez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aşk boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mum_Chamber said: hahara kikiri diyen adami cyborg mu saniyorsun interperez? olsak baya güzel olurdu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gecko said: sakin ol şampiyon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aşk boş değil arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Aşksız geçen günlerimi ömürden saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bosker kkans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 2 tane fotografi yakarak nasil bitiyo lan ben mi garip bi iliski icindeyim? laptopun power girisindeki kiriktan su an ustumdeki tshirte felan hepsini yakmam gerekir ole bi durumda 2 fotograf ne lan emailla mi cikiyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mum_Chamber said: aska baglamayin olm yaptiginiz salakliklari. ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BonePART said: 2 tane fotografi yakarak nasil bitiyo lan ben mi garip bi iliski icindeyim? laptopun power girisindeki kiriktan su an ustumdeki tshirte felan hepsini yakmam gerekir ole bi durumda 2 fotograf ne lan emailla mi cikiyodunuz işte niye sildin fotoları amacın ayrılmak mıydı diye sorduydum evet dediydi kadınlar abi işte, sevilmek için varlar anlaşılmak için deel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ama hala girip facebookunu falan kontrol ediyosundur sen onun gün aşırı. edik: gerçi dün olmuş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 adını tc kimlik nosunu verir misin hala bostaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Hєr iLişki ; ''Bєn Sєni '', ''Bєndє Sєni''.. Diyє BaşLar.. ''Bєn Sєnin'' , ''Bєndє Sєnin'' Diyє Bitєr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 (tu)(tu)(tu)>:D<>:D<(:D:D;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 İyi olmuş bitmesi herkes için en hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 FromTheHell said: ama hala girip facebookunu falan kontrol ediyosundur sen onun gün aşırı. edik: gerçi dün olmuş olay. yok engelledim eğer açarsanız bir daha engelleyemeceksiniz dedi ondan açamıyom şu an sdfsa ama açmam aslında. iradem var. ruffles yiyorum bide napayım karının facebookunu allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar