Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Adam akıllı SMF vs TG tartışan biryer bulamadım. Elit jerkler biraz jerklemiş ama yani kıl tüy yünle uğraşmışlar. Bilginiz var mı nedir durum.

TG :

Stat ve silah dps i yüksek. Ama swing time düşüklüğü rage dolmasını zorlaştırmakta.

SMF :

Stat ve silah dps i düşük. Fakat dmg ın % 15 artması, rage in kolay dolması, iki silahla slam vurması.

Bu % 15 karşılıyomu acaba aradaki açığı
Sosyal ağlarda paylaş

ben smf denedim biraz, rage gain daha sürekli olduğu için rotasyonu katletmiyo. tg ile su andaki itemlarla bay aacı cekiyosunş. cler bitiyo rage olmuyo, dur collosus'a rage saklıyıjm diyosun bi anda bar fullenıyo taşıyo falan, garip yanı

ama tgle daha cok dps yaptım dummye falan
Sosyal ağlarda paylaş

TG ve SMFin rage gen. tamamen aynı. hem EJ diyor hem de kendim test ettim aynı ilvl 1h ve 2hlerle. fakat sonuçta TGnin dpsi daha iyi çıktı dummyde fln. ben bütün mastery ve hasteleri hit reforge ediyorum, hit arttıkça rage sorunları da bariz biçimde azalıyo. şu an 14% hit var ama hala rage sorunu çekebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bi tane video buldum da adam hiç stance deiştirmeden oynamış, kesio fln tabi de çok iyi mi değil mi bilemedim. Swifty'de hiç yeni vidyo eklememiş. Prot'un durumu nedir pvp'de kullanan bilen var mı? Özellikle arena için

bir de şöyle bir makro istiyorum nasıl yazılır, tek tuşla berserker stance'a geçip intercept(charge gibi olan bu muydu adı bilemedim) atıp sora tekrar battle stance'a geçsin ve hatta şeklinde intercept'in cd sini göstersin mümkün müdür?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben PvP için biraz QQ yapıcamda görüşlerinizi almak için biliyorum sonuçta blizzard offical forumu değil bu bişeyi değiştirmiycekte merak ediyorum sizde böyle düşünüyormusunuz. Warrior oldukça güçlü çoğu classa görede bazılarına görede çok yetersiz.

Rogue u öle alalım önce Disarm 10 saniye (chain ench varsa 5) subsa paso çift vanish çift eveasion, combat readns, %5 hp every 3 sec, bilmemne hasar veremiyosun adama vurupta dotlarla eriyosun. Hadi 1v1 duel fln fear atıp uzaklaşıp cdlerini harcatıp kesiyorsunda kalabalıkta cc de yaptırtmıyolar tam bi ızdırap oluyorlar. Dün bgde bi sub roguela 3 dk fightım oldu 20k cnm kalana kadar 1 kere vuramadım tüm cd leri bitince 2k cnm kala kestim ama şansa yani.

Frost magelerden bahsetmiyorum bile zaten herkez biliyor yüztane Frozen bide stun onlarında hadi 1v1 de bi şekilde kesebilsende bg de fln ızdırabın allahılar hatta bütün bg ye cc yapıyolar adamlar.

Feral desen adam stealth cat formda yakalayıp bleed dotları koyup bi bear oluyor abansan bile açıyor healı ölmüyor sen ölmezsan dotları yeniliyor gene bear form.

Diğer classlarda pek sorunum olmuyor slackerda değilim ama bu classlara karşı daha baştan oldukça düşük şansımız yanlışmıyım biraz fazla değillermi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

e işte
cast berserker stance
cast intercept
cast battle stance
yapıcan

sırayla at bunları macronun yaı box'ına. 1 kez basmayla olmaz ama 3 kez basıcaksın.

evet bunda 3 kere basıyorum, biraz lat varsa sıkıntı yaratıyor o yuzden istemiştim. Peki buraya intercept'in cd'sini gösteren şekil koyabiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ben smf denedim biraz, rage gain daha sürekli olduğu için rotasyonu katletmiyo. tg ile su andaki itemlarla bay aacı cekiyosunş. cler bitiyo rage olmuyo, dur collosus'a rage saklıyıjm diyosun bi anda bar fullenıyo taşıyo falan, garip yanı

ama tgle daha cok dps yaptım dummye falan

Aynen ya collosus sonrası için rage biriktiriyim derken dolup taşıyor rage heba oluyor en büyük problem o ama TG ftw diyorum bende
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue ve frost mage oynamış biri olarak, şuan warrior geliştirmekteyim. Gerçi şuan level 43 ama gayet güzel gidiyor. Dungeonlarda tank olmakda şuan gayet zevkli, olay senin etrafında dönüyor, hiç olayların bu tarafından bakmamıştım daha önce... Umarim ilerde pvpside fena olmaz.

Geçen gün biri bana, dual yapalım diye ısrar etti level 42'ken, o level 46 frost magedi. Arms olarak saldırdım, nerdeyse %20 canını götürdüm. Sonra Protection oldum, ya o yendi ya ben, ikimizin can barı tamamen boşaldı, yenen 20-30hp ile yendi, sonra dungeon sırası gelmişti bakamadan hemen gittim... Ama ilkinde gülen adam, " Nooooooooooo" diye bağırınıyordu...

İlerde prot, pvpde işe yarar mı bilmiyorum, sizin düşünceleriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Prot 4.0.1 de imbaydı şuanda yeterli dmg yapamıyorsun hala çok dayanıklı pvp de ancak bg de arkana healer alıp bayrak falan taşıyosan ağlatırsın protkende onun dışında ne arenada ne duelde arms ve furye göre iş yapmaz, hp ler çok artığı için. Yani sana vuruluyorsa ve heal geliyorsa imba diğer türlü yetersiz PvP de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...