Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 cidden öküz gibi dps düştü ya hit alınca anlamadım ne yanlıs yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 armsta ne güzel 9 10 k yapiyordum fury oldum dps 4 5 e indi, kesin bişey yanlış yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fury ile special hitinizi capledikten sonra hit kasmayın abi naaptınız öle. hiç bi zaman öle hit kasmıyodu fury warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hitte pek sıkıntı yok ya rage gelmemesi çok sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 650 hit rate var, normal miss %20 diyor speciallar 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 fazlaymış yaw sanki. %8 cap , benim 485 le %7 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 e tamam işte zaetn special %0 olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 rage dolmuyor ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 rage hitledfolmaz zaten. hiti speciallrdan sonra kasmak mantıklı değil, attack power kas cirt kas daha fazl rage gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben hit caplemedim hiç.. atack power ve crit var okuz gibi dps yapiyorum cata'dglerde paso 2. yada 1.ciyim item level 320 vede daha ole paso hs,bl basip dps yapilmiyor artik. walla en son 43k Crit vurdum o zaman item levelim 318di.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Cuce said: fury ile special hitinizi capledikten sonra hit kasmayın abi naaptınız öle. hiç bi zaman öle hit kasmıyodu fury warrior. hardcape kadar hit str'den sonra en iyi stat fury için. bu yüzden geardan gelen crit haste ve masteryleri hite reforge eder çoğu fury warrior. 4.0.1den sonra endgame fury warriorlar hep 730+ hitle gezerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 armsa geri döndüm ben 1500 dps farkediyor resmen dummy de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Phlox said: Cuce said: fury ile special hitinizi capledikten sonra hit kasmayın abi naaptınız öle. hiç bi zaman öle hit kasmıyodu fury warrior. hardcape kadar hit str'den sonra en iyi stat fury için. bu yüzden geardan gelen crit haste ve masteryleri hite reforge eder çoğu fury warrior. 4.0.1den sonra endgame fury warriorlar hep 730+ hitle gezerdi Bence yanlış. Crit ve masteryi (eğer soft capte isen ) hit e reforge etmek saçma. RB dmgı azalır, critin düşer vs vs. Beyaz dmg tabi önemli ama yani biyere kadar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Farm için fury mi geçerli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fury iyi ya herşeyde pvp denemedim:) ya bu arada herkes TG mi kullanıyor burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 size saçma gelebilir de oyunda herşeyin olduğu gibi bunun da hesabı var. spreadsheet etc kullanıp denersiniz. uğraşmak istemiyorsanız da denenmişi var hit strden sonra en iyi stat fury için. gerçi bu 80de millet 60% critle gezerken geçerliydi. şu an crit çok daha değerli flurry uptime için. fakat full hit reforge edip raid bufflarıyla 30+% critte kalabilcek düzeye gelince yapılabilcek en mantıklı şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aoe ve solo için Arms yanına da instanceslar için Prot almayı düşünüyorum. Arms ve fury için çok kararsız kaldım, fury bana rogue umu hatırlattığı için hoşuma gidiyor. Ama arms daha güven veriyor... Ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oyunun special ve düz ataklara olan miss i göstermesi bence insanlarda paranoyaklık yaptı. Sonuçta 4.0 dan önce de soft cap geziyorduk, dmg da melee ilk 3 te yer alıyordu aynı miss şansıyla. Hit illaki kasılır da şahsen ben aynı fikirde değilim hala. Raging blow üzerinde bende %177 yazıyor. Normalde %108 mi ne yazıyor. Aynı şekilde enrage % 16 incrase dmg bende ve süresi uzun, talentte % 10. Enrage regenaration %70 hp mi doldurur yazıyor normalde %30 sanırım. Beyaza hit bana göre 1h furry gidersen kasılır. 3.6 speedlik silahın beyazını görene kadar zaten skill açılıyor ama 2.6 ve 1.8 saniyelik silah kullanacaksan doğal olarak o aradaki sürede vurduğun beyazları tutturman gerekecek. Tahminim budur benim, grafiklere falan inanan biri değilim oynarım bakarım gerekiyosa takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Dün level 40 Gnome warrior (yanlış yazmışım ilk seferinde), Uldaman'da Bladestrom özelliğini kullanıyordu. Hemde instances boyunca 20-30 defa kullandı heralde... Faka level 40'da bu talenti almasının imkanı yok, nasıl kullanabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 mage derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Fefe said: Dün level 40 Gnome mage, Uldaman'da Bladestrom özelliğini kullanıyordu. Hemde instances boyunca 20-30 defa kullandı heralde... Faka level 40'da bu talenti almasının imkanı yok, nasıl kullanabilir ? Level 40? Mage? Bladestorm? WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Warrior, düzelttim, yanlış yazmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 flurry axe miydi neydi bi silah vardi. ondan vardir adamda. edt: flurry axe degildi, (o epicmis)warrior questiyle alinan baska bi silahti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 trinket falandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 "scarlet mons. armory" drop son boss drop 2h axe, şansa whirlwind atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar