Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün açtım accyi baktım da, WW bitmiş yahu. Yüksek dmg da göremedim dummy de. Hoş gemler crit olarak değişmiş ama değiştirmekle uğraşamam şimdi onları. Raging blow hoş güzel iyi de vuruyor ama slam gibi bizi uyaran bişi yok, mal mal skill açıldımı acaba diye baktım dungeon boyunca.
Mesaj tarihi:
Bone said:

peki dps için fury berserker hazırlamak gerektiğinde yeni talent sisteminde nasıl bişi izliycez? bunu merak ettim.

http://cata.wowhead.com/talent#LhZcrrcszkMfdZb:kzmcVw0kV
Mesaj tarihi:
Asgard said:

beyler rotasyonlarınızda cleave mi var yoksa heroic strike mı? suan lvl 52 yimde kendime göre fury rotasyanu yapmaya çalısıyorum

Normal rotasyon

BT>RB>BT>SLAM>HS(rage varsa) Execute açıldığı anda başka hiçbişiyle uğraşmıyoruz ve spamlıyoruz :D

Dmg output şu şekilde

Execute>RB>BT>SLAM>HS

Soruya dönersek , cleave çok mob yoksa rotasyonda işi yok zaten. Cleave ve WW yi ben 5 mande intercept sonrası kullanıyorum zaten moblar ölmüş oluyo genelde diğer adamlarda abandığından. Highend yapmadım yeni talentlerle bi denemek lazım ama meta çalışmıyo gemler crit olmuş kasamam açıkcası :D

Bu arada DW açıkken enrage olmuyoruz sanırım.
Mesaj tarihi:
Fury çok iyi hoş zevkli, peki 2. talents build olarak Arms alsam, daha mı iyi ederim... Fury Pvp Arms Pve mi diye classic sorayim...

Bir Grandmaster Warrior açıklarsa sevinirim... Şuanki level düzeyim 27 ;))
Mesaj tarihi:
elitejerkes smf kullanın diyoda hesaplama yaptım kendimce 200 str 2h veriyo 200x2=400 str 1h 100 str desek 100x2=200 str o aradaki 200 str ve silah dpsi acaba eşitmi yani nasıl karsılıyo onu anlamadım
  • Yeni Oluştur...