samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dün açtım accyi baktım da, WW bitmiş yahu. Yüksek dmg da göremedim dummy de. Hoş gemler crit olarak değişmiş ama değiştirmekle uğraşamam şimdi onları. Raging blow hoş güzel iyi de vuruyor ama slam gibi bizi uyaran bişi yok, mal mal skill açıldımı acaba diye baktım dungeon boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bone said: peki dps için fury berserker hazırlamak gerektiğinde yeni talent sisteminde nasıl bişi izliycez? bunu merak ettim. http://cata.wowhead.com/talent#LhZcrrcszkMfdZb:kzmcVw0kV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 cata sonrasında hangi talent tree ile kasmak daha iyidir? (quest yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Hacı bu devestate'i siliyim ben o zaman talenttende action bardan da uzun zamandır tanklık yapmıyodum varmı tanklarken bilmem gereken yeni bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 beyler rotasyonlarınızda cleave mi var yoksa heroic strike mı? suan lvl 52 yimde kendime göre fury rotasyanu yapmaya çalısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Asgard said: beyler rotasyonlarınızda cleave mi var yoksa heroic strike mı? suan lvl 52 yimde kendime göre fury rotasyanu yapmaya çalısıyorum Normal rotasyon BT>RB>BT>SLAM>HS(rage varsa) Execute açıldığı anda başka hiçbişiyle uğraşmıyoruz ve spamlıyoruz :D Dmg output şu şekilde Execute>RB>BT>SLAM>HS Soruya dönersek , cleave çok mob yoksa rotasyonda işi yok zaten. Cleave ve WW yi ben 5 mande intercept sonrası kullanıyorum zaten moblar ölmüş oluyo genelde diğer adamlarda abandığından. Highend yapmadım yeni talentlerle bi denemek lazım ama meta çalışmıyo gemler crit olmuş kasamam açıkcası :D Bu arada DW açıkken enrage olmuyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 slam 1.5 sn dps kaybı deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 furry de instant oluyor BT proclayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 himm daha o talenti alamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yunusemre said: cata sonrasında hangi talent tree ile kasmak daha iyidir? (quest yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Arms ya da one handed fury bence, prot ne alemde bilmediğim için söylüyorum bunu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Cata ile yeni başlanacak warrior için hangi spec uygun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 arcane hep yapmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yunusemre said: cata sonrasında hangi talent tree ile kasmak daha iyidir? (quest yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 single minded fury derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bende smf kullanıyorum memnunum yalnız offhande yavaş bi silah aldım hayatım karardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şimdi fury için tg mi iyi smf mi ? karar veremedim(85 için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Fury çok iyi hoş zevkli, peki 2. talents build olarak Arms alsam, daha mı iyi ederim... Fury Pvp Arms Pve mi diye classic sorayim... Bir Grandmaster Warrior açıklarsa sevinirim... Şuanki level düzeyim 27 ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fury pve, arms pvp, tank olmicaksan arms yapabilirsin yanci talentlari. titans griple bicer dover gibiyim valla, elitist jerkse filan bakan var mi, hesap yapmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 elitejerkes smf kullanın diyoda hesaplama yaptım kendimce 200 str 2h veriyo 200x2=400 str 1h 100 str desek 100x2=200 str o aradaki 200 str ve silah dpsi acaba eşitmi yani nasıl karsılıyo onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 işte smf talentindeki %15 lik dmg artışı vs den. Titanda rage gelmiyo delirecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 himm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hit ratelere de bakin onu hesaplarken, 0% hite dusucem yakinda, koca koca aletleri sallarken karsimdaki deve vuramaz olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hit kastım reforge ile dpsim düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 aynen bok oldu benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar