Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin 4.0.1


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Ret rezil durumda su anda, retle ilgili QQ bekliyorsaniz I DONT CARE eheueheu, bir expansion daha zorda kalmadigim surece egcmiycegim ikinci specim olcak

Gelelim Prot a, oncelikle Betadaki eski halinden 5-10 kat daha iyi olmus, 3sn crusader baya rahatlatmis rotasyonu (yada aksini iddea edebilirsiniz cok cramped diye), vengeance cok sahane bole 18k filan ShoR criti gordum dun, AS glifleri yeni sistemle asiri esnek olmus, bubblewall asiri nerf yemis ama guardian of ancient kings gelcek, ardent defender ise manuele alinip 2. bir CD olmus

ciddi raid yapiyorsaniz bubblewall u magic only yapan glifi kapin, yeni AD ile asiri versatil oluyor bole bunun yaninda ustune daha gaurdian of ancient kings gelicek 85 de

simdi gelelim 3. sorumuza
holy nasil olmus? QQ fest okumak istemedigimden bakmadim forumlara hicde kullanan biri yazarsa sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. betada 3.45 saniyeydi. şimdi süper olmuş. rotasyonu cs+spell,cs+spell şeklinde yapıyorum. 3sn olduğu için cd'si, 2 spell atınca gcd'den dolayı direkt esselamı aleyküm ve rahmetullah.

divine shield koydu yalnız. dün storm peakste bi warlock girişti. balon açtım hs atıyodum. 8 saniyeymiş meğer dikkat etmediydim. WHERE IS YOUR GOD NOW? dedi herif. hissettim.

bide tüm tank classlardan %5 dodge alınmış. dodge bayağı g.te gelmiş durumda. icc'den -%20 debuffın kaldırılışı, itemlardaki dodge rating'in sağlam boostlanması, improved armor'lı itemların bi esprisinin kalmaması ve aynı ilvl'deki dps itemlarının tank itemlarından daha fazla stamina vermesi ile (277 dps chest:275 stam, 277 tank chest:239 stam. şaka değil işte şurup) blizzard açık açık diyor ki; stamina artık tank olarak main statınız diil. (zaten değildi de, ne bileyim öyle bi raid yapmışlar ki direkt staminaya bakıyo. aka soul reaper.)

ehuehe bide enchantlardaki defense rating'in yerine dodge & stam koymuşlar. heryerimi enchantladım, beyin bedava.

bubblewall'ı magicwall yapma olayı çok mantıklı. ama tüm glyphler elimizin altındaki tek tuşa ve de bir reagent'a bakacağı için fighttan fighta değiştirmek daha bi tatlı olur sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tank palada hor ile cs nin 3 sn same cd olması kötü olmus dedigin gibi cramped demek az kalır buna eh.single build rezil gibi geldi bana sorun shieldofrightın adam gibi vurması için 3 holy power biriktirmen gerekiyor build için ama 3 holy powerı üreticek abiltyler aynı cdyi paylasıyor bekleme yapman gerekiyor ama sorun arkadaki dps seni beklemiyor (:P) avengerın glypınıda kullancaz herhalde build için değilmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi mentaliteyi anlamamissin sen

single targetta CS ile
aoe de HotR ile build up yapiosun

HotR kullanmiyoruz artik single targette, o yuzden o CD shared

stam hala en iyi tank stati, catada DAHADA iyi olucak, I AM DISAPPOINT oldu direk su stam kotuyu duyunca dsfaasfd

bu arada agi den gelen armor i kirpmislar, str parry veriyor AP veriyor

Red daima str veya str arti bisiler basioz, stamdan sonra en iyi stat str artik hem threat hem avoidance

Yellow dodge + bisiler basiozz

Blue stam direk

master cok imba, buffladilar bide buda su demek, master abanirsaniz ve block cap e ulasirsaniz her psy damage dan %30 tirpiyorsunuzm, bir paladinin yapicagi ilk sey mastery abanmak olucak catada

dodge %21 den asagida tutmayin
parry %20.4 u gecmeyin

geri kalan butun avoidance i mastery ye reforgelayin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok stamina kötü değil tabi ki. ama stamdan önce düşünülmesi gereken statlar daha çoğunlukta sanki. armor sağlam nerf yedi mesela. bunu fırsat bilen koralon'da cevabı yapıştırmış. al sana vanşat diye. haliyle direkt; wtb trinket from rs25.

en kötüsü paladin t10lar.
hammer of righteous single targetta kullanmıcaamız için direkt çöp.
divine plea'nın cd'de 2min olmuş.

yalnız viktor'un dediği süper fikir. dodge'a odaklandığım için mastery'i unutmuşum. eheh. jeton just dropped. !bid 100
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

Cata postuna detaylı olarak paladin rakamlarını yazdım merak eden oradan verileri görebilir.

Yetenek istemeyen bir classa bu kadar güçlü healing vermek çok ayıp çooooook.


su geldi aklima

http://www.zaytung.com/mags/ZaytungKampus-S1%281%29.jpg

sunu yazanda universitelim olunca cuk oturdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor senin işin yok mu evladım her fırsatta saldırmaya çalışan aptal bir köpek gibi hırlıyorsun, hayır ısırabilecek cesaretinde yok pek hoş durmuyor buradan bakınca. Çabalamanı garipsiyorum, ha ayrıca işin falan yoksa boş zamanın varsa şu oyunu iyi bir seviyede oynamayı öğrenebilirsin ondan sonra tartışabilecek seviyeye gelirsen belki aptal aptal yazılar yazmak yerine konu ile alakalı veriler sunarsın.

Adamların basit ve kalitesiz üniversitelerini başka bir konuda küçümsedim diye dillerine düştüm cık cık cık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

hangi okuldan mezunsun sen ? soyle bakalim bilelim :D

bide seyi emrak ettim, guild basvuralarina filanda yaziyormusun su okuldan mezunum diye, harbi onemli yani bak oda


Ben guild başvurusu yapmadım uzun zamandır en son 3 yıl önce yapmıştım sen bir dene ileride yapmam gerekirse bende kullanırım.

Ciddi olarak sorunlar yaşıyorsun bu başlıkta üniversite konusunu açan sensin gelmiş birde benim söylemimmiş gibi konuya dahil ettiriyorsun bunu. Sanki wow endeksli birşey söz konusu üniversite isimleriyle, hakikaten her anlamda yetersiz biri çıktın.

Gangren said:

Hakaret, küfür, vb. davranışlar uzaklaştırma nedenidir.

Hatırlatayım da.


Hatırlatma görevini yap konuları akışından çıkarmaya çalışanları cezalandır yaptırım koy izleme senden çoban köpeği olsaydı sürüde koyun kalmazdı kusura bakma ama benim senin hakkındaki düşüncem bu.

İnsanları böööööööööö öcü diye korkutmaya çalışacağına görevini yap konuyla alakasız mesaj atana ceza kes. BAK YAPARIM demek otorite sarsar adamın ne yazdığını görüyorsun pat diye ceza/uyarı vs vermek bu kadar zor mu ? Burada uzun yıllardır takıldığın kişilere herzaman olduğu gibi torpil mi geçeceksin? Aman ne şaşırdım bunu yapan ilk paticik yetkilisi oldun !

Hem her türlü insana gerekli gereksiz mesaj atma imkanı vereceksin hem yetkini kullanman gereken yerde kullanmayıp geçiştirmeye çalışacaksın.

Trollük serbestse söyleyin bizde yapalım bak bakalım forumları o zaman ne hale getiriyoruz. Ha değilse konu saptıran kişiselleştiren kişilerin yaptırım alması gerekiyorsa o zaman izleme, başlatanı tespit et yaptırım uygula.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...