Deacon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu konuda ciddi ciddi yardıma ihtiyacım var. Hayatımı iyice çekilmez hale getirdi çünkü. Durum şöyle ki, sırf bu olay yüzünden sadece ve sadece tek bir işle uğraşabiliorm. Örnek vermek gerekirse, 2 saat ders çalışmam gerekiyorsa bütün günüm rezil oluyor. Okuldan geliyorum örneğin, gece yatmadan önce 6-7 saatim varsa, bunun 2 saati ders çalışıp geriye kalan zamanda da hobilerimle ilgileneyim olayını beceremiorm. 4-5 saat boyunca boş boş oturuorm "ders çalışmam lazım" diye. Bu baskı yüzünden başka bir şey de yapamıorm. Bu yüzden de hem yeterince çalışmamış oluyorum, hem de bomboş bir gün geçirmiş oluyorum. İşte tam olarak bu yüzden koskoca günler yetmiyor ve sadece tek bir şeye zaman ayırabiliorm. Biraz da procrastination olayına benziyor ama tam değil. Sırf bu yüzden vizelerim başlayınca hayatım iptal oluyor. Hiçbir hobime zaman ayıramıorm örneğin. Bu konu artık iyice canımı sıktı ve ciddi ciddi yardım almak istiyorum. Yalnız nerden yardım alcam onu bile bilmiorm. Bir akıl verseniz, bir yol gösterseniz negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kağıda oluşturacan günlük çizelgeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi aynı sorunu yaşıyorum. şöyle yap eve gel önce o 2 saat ders olayını hallet. hani dinlenme geyiğini boşver yemeğini falan yiyeceksen ye akabinde derse yumul. sonra zaten için rahat olur zamanını dilediğin gibi harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://visualambassador.com/wp-content/uploads/procrastination.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 müm'un vardı bi procrastination videosu tumblr'da ya da twitterda.. biri bulup koysun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://mumtazbey.tumblr.com/post/543809511/blogda-video-paylasimini-hic-sevmem-yaziyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İrade =/= İdare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İdare olacak abi irade değil. HAY KIZ ÇOCUĞU GELMİŞ BENDEN ÖNCE TEY ALLAM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 idare lan o... ohoo 3rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yavaşınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yoo adamın işte bıçak kemiğe dayanmadan o işe başlayacak iradesi yok , irade konuyla çok alakasız değil. bu arada aynı şey hepimizde var hacu merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bu konuda yardım alabileceğim bir yer yok mu? Herkeste var da bende olmasın lütfen :p typo'yu da düzeltebilirse mod arkadaş sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben de hep küfrediyorum kendime zamanı iyi kullan dangalak herif diye ama napıcez bilemiyorum yardım bulursan haber edersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Xunn hızlı davranmış. Ben de eskiden son güne gelmeden işler yapamıyordum. Son gün sağlam boost oluyordu gayet güzel kotarıyodum herşeyi ödev sınav proje vs. Şimdi son gün geliyor hala yapasım yok. Çok tembelleştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bende de var bu ya bi is yapcaksam 3saat alcaksa 6 saatim varsa, mal mal 5 saat takiliyorum 3 saatlik isi 1 saatte yapmaya calisip batiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahuahuahuahua işte 1saatte yapabiliyorsan o daha da kötü oluyor. keza iyice "taaaam. panik yok, relax adamım. hallederiz" moduna giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 off o modu cok iyi bilirim ben. hadi oglum sakin kafayla yaparsin sen bunu... aradan 30dakka gecer, hadi olm daha 30tane dakikan var... son dakkalar skerim lan boyle isi yatiom ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 idareyi kırbaçlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yakın bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı. zamanla konusunda o kadar sıkıntılıydı ki bir dersde bu konuyu ele aldı ve sunum yaptı. 15dk sürmesi gereken sunumu 75dk'da tamamladı. yedi bitirdi bizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hocam kendin için yapıyorsun ve kendin için yaşıyorsun. ağlama sızlama yap. enjoy your life seconds to second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Time Management - Zaman İradesi Zaman idaresi veya yönetimi olması lazım doğrusu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 düşüncene saygı duyuyorum law ve onu söyleme hakkını ölümüne savunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 öncelikle sabaha kadar vaktimiz olduğunun farkına varmalıyız hatta ders ödev ya da iş neyse buna geçmeden önce tamamen sıkılmalıyız.. bide kasmıcaksın kendini ders çalışmalıyım die. zaten çalışacaksın ne de olsa sabaha kadar vaktin var bu yüzden akşamüstü biraz uykunu alcaksın sonra canın sıkılınca herkes uyuyunca başlıcaksın neye başlıyorsan.. çok adi bi yöntem olsa da işe yarıyor. mesela dün gece uyumadım.. 1 de başlamıştım maket yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çok kötü yöntem.. bir kere öncelik sıralaması yapılmalı.. çünkü her "iş"te öngörülemeyen ek işler / problemler çıkabilir ve bunlar ihtiyaç duyulan zamanın uzamasına sebep olur. dolayısıyla öncelikle işlere önce başlanmalı.. öncelik sırasına göre de bitirilmeye çalışmalı.. tabii bu kadar mekanik davranamayız çünkü bu hayatımızı mekanikleştirir. istisnalar her zaman vardır ama temel yaklaşım böyle olmalı kanımca.. AMA BAHSETTİĞİM BUNCA ŞEY, PROCRASTINATION'I ÇÖZEN BİR OLAY DEĞİL BEYLER. ÖYLE OKUDUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar