Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_WZS1MXnoJx4/TDipKxvNZlI/AAAAAAAAAgo/GA_V61-DSV8/s1600/wtf_is_this_shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir tek ben mi üzüldüm peki? Sorunlu evet ama işaret parmağıyla gösterip kahkaha atacak kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 agzina sokasim geldi, topugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ilk video için yapılan yorum bacım hangi kafadasın sen ? gerizekalımısın nesin ya. allahını peygamberini **** beynim yandı lan 20 sn dayandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hatunun facebook sayfasından sayfa içeriğindeki her türlü yazı fotoğtraf video telif hakları NOTER TASDİKLİ saklıdır kullanılamaz! 10.8.1971 copyright şiir , şarkı sözü ,fotoğraf ,videolarım harici lütfen aranılmasın numaram. 0 534 978 54 52 ~~ ~bilge ibik çokm ilgilenmiş herkes bilge ibik le? üstelik bu alakalar bilge ibik kendi facebook sayfasında kullandığı yazdıkları ile ilgili tüm bu patlamalar...bu patlamaları yaratan şahısların sayfalarını incelesen neler çıkacak neler?benimkinde şiir var şarkı var yok şu el hareketi yapmışım,yok ben nasıl böyle videolar kaydetmiş...im yayınlamışım size ne?benim sayfam görmek istemeyen bakmaz?bakmışssının bana ait olan alana kendi alanımda benim alanım olduğum için paylaştığım yazdığım herşeye bir anormallik kusmuşssunuz?ha evimin içinde yalnızken kendi kendime yaptığım birşey kimseyi ilgilendirmeyen, ha kendi facebook sayfamda yayınlamışım kendime ait olanı kendi arkadaş listem çerçevesinde bundan kimseye ne????dailymotion ve myspace gibi siteler maalesef insanların profilindeki videoları izinsiz kafasına göre alakasız sitelerde kullanıyor,bundan faydalanan işte birtakım kalitesiz saygısızlar bu durumları yaratıyor???ben bu yorumları yapanların kendi sayfalarında olup bitenleri incelesem kimbilir neler çıkacak ortaya???? insanların evinin içinde bilgisayarını parçalayıp kayıt cihazı çalanların yaşadığı yerde de böyle internet vakaları oluyor işte malesef! bu aşağıdaki şekilsiz herife ne benden ve tüm o yorum yapan şahıslara ne benim videomdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İNSANLARIN BİLGİSAYARLARINDAKİ "KAYIT CİHAZLARINI" ÇALIYORLAR! hide yo wives hide yo kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 haddinde kal nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çok değişik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya hayben senin.. sinirim bozuldu ağzına ağzına vurasım geldi hani kaliteli bir şey yapsa ortada bir karoegrafi olsa neyse de.. yukarı dudullu sanayi kokuyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bence kesinlikle akli dengesi yerinde değil ve çokda bilinçli değil bu yapılanlar, allah ayrdım etsin böyle kişilere gerçekten üzücü ve sinir bozucu bir durum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cystein said: İNSANLARIN BİLGİSAYARLARINDAKİ "KAYIT CİHAZLARINI" ÇALIYORLAR! hide yo wives hide yo kids :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 too long dident watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya şarkı mıdır şiir midir kötü de o surat ifadesi nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 15 saniye dayanabildim bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ben ilk bas boyle hani aptal psikolojik terapiler oluyor ya, onlardan sandim, meger degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gökay naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dohtor bu ne.ayrıca stimpak ın koyduğuda ayrı bi gezegen videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sürrealist bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu seri toplatıldı diye biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Moron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya ben bunun sarki olduguna inanmadim :) sonra hani tiyatroda bazen vurgu ve soylev calismalari icin boyle metinler okunur abuk subuk uygunsuz mimiklerle ama ozellikle yapilir iste metnin gucunu ve seklini daha dogrusu algisini degistirip o sekil bir kez daha yapilmasin diye.. google ladim metni acaba dedim hani onemli biseyin icinden mi alinti.. yok yaw. bildigin mal bir metin.. malin teki yazmis.. http://bilgeibik.blogcu.com/VIEDEOALRI bole biseyi de var.. aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar