Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haddinde kal.

BaaL

Öne çıkan mesajlar

hatunun facebook sayfasından

sayfa içeriğindeki her türlü yazı fotoğtraf video telif hakları NOTER TASDİKLİ saklıdır kullanılamaz!
10.8.1971

copyright
şiir , şarkı sözü ,fotoğraf ,videolarım harici lütfen aranılmasın numaram.
0 534 978 54 52

~~

~bilge ibik çokm ilgilenmiş herkes bilge ibik le? üstelik bu alakalar bilge ibik kendi facebook sayfasında kullandığı yazdıkları ile ilgili tüm bu patlamalar...bu patlamaları yaratan şahısların sayfalarını incelesen neler çıkacak neler?benimkinde şiir var şarkı var yok şu el hareketi yapmışım,yok ben nasıl böyle videolar kaydetmiş...im yayınlamışım size ne?benim sayfam görmek istemeyen bakmaz?bakmışssının bana ait olan alana kendi alanımda benim alanım olduğum için paylaştığım yazdığım herşeye bir anormallik kusmuşssunuz?ha evimin içinde yalnızken kendi kendime yaptığım birşey kimseyi ilgilendirmeyen, ha kendi facebook sayfamda yayınlamışım kendime ait olanı kendi arkadaş listem çerçevesinde bundan kimseye ne????dailymotion ve myspace gibi siteler maalesef insanların profilindeki videoları izinsiz kafasına göre alakasız sitelerde kullanıyor,bundan faydalanan işte birtakım kalitesiz saygısızlar bu durumları yaratıyor???ben bu yorumları yapanların kendi sayfalarında olup bitenleri incelesem kimbilir neler çıkacak ortaya????
insanların evinin içinde bilgisayarını parçalayıp kayıt cihazı çalanların yaşadığı yerde de böyle internet vakaları oluyor işte malesef!

bu aşağıdaki şekilsiz herife ne benden ve tüm o yorum yapan şahıslara ne benim videomdan?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bunun sarki olduguna inanmadim :) sonra hani tiyatroda bazen vurgu ve soylev calismalari icin boyle metinler okunur abuk subuk uygunsuz mimiklerle ama ozellikle yapilir iste metnin gucunu ve seklini daha dogrusu algisini degistirip o sekil bir kez daha yapilmasin diye..

google ladim metni acaba dedim hani onemli biseyin icinden mi alinti.. yok yaw. bildigin mal bir metin.. malin teki yazmis..

http://bilgeibik.blogcu.com/VIEDEOALRI
bole biseyi de var.. aman diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...