Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Beyler adamın biriyle tanıştım bu akşam adam. Adamla muhabbet ederden konu dövmelere geldi. Adam sana hoşgeldin hediyesi olarak dövme yaptırcam dedi. Yıllardır dövme istiyorum ama bir türlü o kadar mevlayı bir araya getiremiyordum izmirdeyken. Şimdi karşıma böyle bir şey çıktı ama ben omzuma veya sırtıma ne yaptıracağıma karar veremedim. Naptırsam ki? Beşiktaşın acayip fanatiğiyim ama kartal o kadar klasik bir şey oldu ki. Kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kesin karar vermediysen yaptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 2-3 yıldır yaptırmaya niyetliyim. Ama işte dediğim gibi 700 lira civarı bir para söz konusu oldu hep gittiğim yerlerde ben de vazgeçmiştim. Bu akşamda adamla aynı bunları konuştuk. O da kimileri sadece hoşgeldin der gibisinden bişeyler dedi, ama ben sana dövme sözü veriyorum dedi. Bakalım Çarşamba gene buluşcaz adamla umarum sarhoş kafasıyla dememiştir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 adam senin dibini dovmek istemis olmasin? taklaya gelme haci, dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Yok ya adamın iyi niyetimden şüphem yok =) Ne bileyim burdaki insanlar cidden iyi gibi. En azından küçük bir şehir olduğundan şu ana kadar kim ne dediyse doğru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 taklaya musait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bir böbrek gider.İki yağdır mevlam su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Benim böbrek gitcek olsa şu 1 ay içinde giderdi zaten =) Hani onu geçtim de harbi adam ciddi çıkarsa bu konuda ne yaptırsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 küçük süprizler yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 neresi burasi böyle herkes birbirine iyi davraniyor ufak bir sehir fln beles dövmeler ucusuyor havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 meblag bu arada, mevla degil.. ve evet kesin emin olmadan yaptirma, acele etme. ben dovmemi yaptirmadan once 1 hafta wallpaper yapmistim bilgisayarima, gozum alissin da sevmezsem yaptirmayayim diye. sevdim, yaptirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aquila said: adam senin dibini dovmek istemis olmasin? taklaya gelme haci, dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yahu adam hediye dövme yaparım demiştirde komple vucut yok öyle kartal kocaman şeyler için dememiştir herhalde hani yarın sana yemek ısmarlıcam diyen adamı istakoz yedirmeye götürmek gibi bişi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 böyle bisi yaparmis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Valhalla said: küçük süprizler yaptır haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 the aquila yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 beni bir kere dövdüler çok gözlüklüydüm daha bere giyiyordum bıyıklarım da duruyor büyükdere'de dövdüler emirgân ve birileri geceleyin dövdüler dişlerimi tükürdüm emirgan'la aramız çok eskiden beri yok niye ölmedim diye bana bozuluyor ötekiler şurda burda azar azar gördüğüm çakıdan bozma itler sustalı birileri fakat çok fena dövdüler size ne söylüyorum bir vakit omuzlarım tutmadı dişlerimi tükürdüm boşyerlerime vurdular yumrukları duruyor gecenin bir saatinde gizlice kustum bir böcek yürüyordu boynumdan içeri burnum mu kanıyordu ağlıyor muydum büyükdere'de dövdüler emirgân ve birileri ayıran eden çıkmadı susadım su veren yok kavgalı olmasaydık belki seni düşünürdüm çocuk sıcaklığına sığınıp uyumayı omzum bir vakit tutmadı dişlerimi tükürdüm fakat çok fena dövdüler size ne söylüyorum daha bere giyiyordum bıyıklarım da duruyor hiç kimse o halimde görsün istemiyordum eczane aramak filan aklımdan geçmedi sıcak bir şeyler içmek otelde motelde kavgalı olmasaydık belki seni düşünürdüm dağıtılmış suratımı avuçlarına saklamayı ağlamayı düşünürdüm kim bilir belki de bir vakit omzum tutmadı dişlerimi tükürdüm beni bir kere dövdüler çok gözlüklüydüm daha bere giyiyordum bıyıklarım da duruyor büyükdere'de dövdüler emirgân ve birileri senin için dövdüler dişlerimi tükürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nomsaR said: Valhalla said: küçük süprizler yaptır haha *sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 BELEJ olunca süpriz yapılıyo anca /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bedava dövme yaptırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 page 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 offf çok pis koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi iki topic altta usete herneise kandirilmayin diyen kisiden bole bi topic. http://www.popiler.org/users/66fe92f2-8dae-4f3b-bf67-605f4bde9406/popi_images/544ec969-16f7-4d9d-ba33-7742384e8cd1_bbd37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aç bi oyunu seç bişey xunn dövmesi yaptır tıtııtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aquila said: adam senin dibini dovmek istemis olmasin? taklaya gelme haci, dikkatli ol. demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar