fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yüksek oranda şiddet ve vahşet içerir. İzlemeden önce haberiniz olsun. / Abso http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hergün bunun misli insan ölüyo açlıktan ses çıkarmıyosunuz bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aç topiğini küfredeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kediye o bölgede yemek felan veriyorlar heralde kaçmamış.oç lar işte inş onun kafasınıda kamyon ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kitleyin küfredicem lan hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Keşke şu şerefsizleri tanıyan çıksa şu forumda. Bornova sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Gerizekalı embesil enikler bune ya elini ayağını kırıcaksın şerefsizin ömrü boyunca unutmayacak bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi 4chan'e devretsek bulurlar mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ulan kaç kişisiniz.aranızda bir taneniz bile mi adam değilmiş.tamam kutusundan cıkardın falan.tekme atınca bir taneniz mi dur olm demez.nasıl bir 'küfür edemiyorum'dir bu. ne biçim kafalar bunlar.tespit ediliop ceza alıcak olsa adam bi nevi ama o da olmicak.yemin ediyorum bana verseler o adamı.kafasını ezdip öldürmem için dua eder bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Amacı neymiş ki ırzı kırıkların? Ban yemeden kaçayım ben videonun tamamını izleyemedim zate :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 amaç ne çok merak ettim ben de cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 amaçları annelerine vesika almakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kan beynime sıçradı kapattım direk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Görsem katil olurdum herhalde. Kedilere yaptığı işkenceleri anlatan bir çocugu iyice bir dövmüştüm zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aptal nasıl düştü ama haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hepsi onun bunun çocuğu ya edit: geçti ilk sinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi geçmiyo hakkatten sinirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 çok kolay bulurlar bunları. kesin o mahallede yaşıyolardır. köpekle filan gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 to Rasmon ah be koçum, dayanamadı yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bornovalılar böyle de apaçi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 elemana iyi sövmüşler mynette de zaten mal bi bebe ya kediyi tekmelerken yere düşecek kadar angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yok apaçiler gene itlerini falan salıyo da, bu yetersiz embesil kendi vuruyo nasıl bi eziksin lan sen, itoğlu eşşeoğlu eşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 orospu çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adama bak gerizekalının önde gideni düşmüş bi da mal ahahahah keko düşünce gururunu böyle mi kurtardı lan ne garip böyle insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar