Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ortalama son 6-7 aydır bu zımbırtı bana yapıştı ve acayip de rahatsız edici hale gelmeye başladı. normalde uyku denen olayın dinlendirici olması gerekirken tam tersi bir durum söz konusu. gece 12 de yattığımda bile sabaha kadar defalarca uyanıyorum ve tekrar rüyaya dönüyorum hiç uyumamışım bu kadar saat geçmiş hissiyle ve çoğu zaman bu nane uyku felci denen hadise ile son buluyor. tamam, rüyanın farkına varıp free roam takılmak güzel ama bi yerden sonra harbi tırstırıcı olabiliyor (gece uyanıp su içtikten sonra dönüp yatakta uyuyan kendinizi görmeniz gibi). veya kabus içinde tırsıp kontrolü yitirdiğinizde uyanamadığınız dönemler harbi kabus oluyor. düzenli ve sakin bir uyku istiyorum artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bitçi çayı vb. sakinleştirici şeyler deneyebilirsin belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kızları etkileme puanı : +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bide gunde bi lustral bi xanax kullaniyorum dersen +5 bonus alirsin. yapiyorum diyene bisi dememde bana acayip sacma geliyor, arkadas vardi abi ben uyudugumda istedigim heryere girebiliyorum fln diyodu, iyi lan dedim gir benim odama sticky notlardan birini oku soyle bana yarin dedim. 2yildir bekliyoruz... normal uyuyamasan bisiler derdim de lustral yapip uyuyamayan adama ne denir bilmiyorum, biraksan belki bu isleri daha rahat uyursun kafana cok takmasan gece ruyamda kendimi gorcem fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dostum lucid dreaming degil o, astral seyahat. strechner mi ne öyle bi üye vardı astral seyahatla kafayı bozmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 geleneksel astral konusu.bayadır açılmıyodu :) astral değilde benimde şöyle bi sıkıntım var. rüyalarım bile aynı lan.yemin ederim seneler once gordugum rüyaların 1-2 farklı şekilde görüyorum hep bi bilimkurgu ögesi içeriyor rüyalarım.bi ara yazmayı düşündüm fantastik efekli bir film cıkabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 iki bira çak uykuluk yetmiyorsa dozajı arttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Cok yoruluyorsan ara ver, cok uyuyorsan biraz yorulup/uykusuz kalip oyle yatmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 senko said: bide gunde bi lustral bi xanax kullaniyorum dersen +5 bonus alirsin. yapiyorum diyene bisi dememde bana acayip sacma geliyor, arkadas vardi abi ben uyudugumda istedigim heryere girebiliyorum fln diyodu, iyi lan dedim gir benim odama sticky notlardan birini oku soyle bana yarin dedim. 2yildir bekliyoruz... normal uyuyamasan bisiler derdim de lustral yapip uyuyamayan adama ne denir bilmiyorum, biraksan belki bu isleri daha rahat uyursun kafana cok takmasan gece ruyamda kendimi gorcem fln diye. Normal uyuyamıyorum, aynen böyle 41623126743 kere kalkıyorum sabaha kadar ya da hiç uyumuyorum. Uyuduğumda dinlenmiş hissetmiyorum. N yıldır günde ortalama 3-4 saat uyuyorum. 2 günde 3 günde 1 uyuduğum da oluyor. Tavsiyeleriniz lordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 uyku apnesi var sende. bende de var. çözümü basit 2 gün uyumayıp 1 gün uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 İşte bende öyle yapıyorum da çözüm değil lam o :D Bildiğin zorluyorum yani 0 uykum olsa da yatıyorum yatağa öle tavana falan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 çözüm olm işte. sorun : uyuyamıyorum. çözüm : uyuyabiliyomusun böyle yapınca? evet. çözüm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 İyi de 2-3 gün sonra bitkinlikten uyuyorum.. Ben normal uyuyabilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 normal uyumak haram bize.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 önce kafama sıkarım sonra sana fatih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 çözüm yazayım doğru düzgün 1- yatmadan en az yarım saat önce pcnin başından kalkın. 2- yatmadan 1 saat önce şınav-mekik-açma-germe çalışmaları yapın 3- süt için 4- seks yapın(ne ile olduğu size kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 denendi çok bir yararı görülemedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ne güzel bişeymiş. Keşke bana da olsa. eğlenceli görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fiziksel olarak aktif olmadigim ama zihinsel olarak cok yoruldugum zamanlarda oluyor boyle seyler bana. en guzel cozumu aksam 7-8 gibi bir saat kadar spor yapmak. oyle yalandan 20 mekik 30 sinav degil ama, boyle tiril tiril terleyecegin, bittiginde ayaga kalkamayacagin bir spor yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aboo karabasan gelmiş sana iki kulhüvallah bi elhem oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 eskiden bana da oluyordu şimdi rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ben de geç vakit kokoreç yersem çok çılgın rüyalar görüyorum. Yemiyim diyorum dayanamıyorum sonra da gece korkuyorum mis gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 okuyunca merak uyandı biraz okudumda ciddi ciddi lucid dreaming olayını yaşıyomuşum farkında değilmişim. şimdilerde rüya göremiyorum lanet olsun içim cız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 fede said: kızları etkileme puanı : +2 asghsdskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar