Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lucid dreaming

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ortalama son 6-7 aydır bu zımbırtı bana yapıştı ve acayip de rahatsız edici hale gelmeye başladı. normalde uyku denen olayın dinlendirici olması gerekirken tam tersi bir durum söz konusu.

gece 12 de yattığımda bile sabaha kadar defalarca uyanıyorum ve tekrar rüyaya dönüyorum hiç uyumamışım bu kadar saat geçmiş hissiyle ve çoğu zaman bu nane uyku felci denen hadise ile son buluyor.

tamam, rüyanın farkına varıp free roam takılmak güzel ama bi yerden sonra harbi tırstırıcı olabiliyor (gece uyanıp su içtikten sonra dönüp yatakta uyuyan kendinizi görmeniz gibi). veya kabus içinde tırsıp kontrolü yitirdiğinizde uyanamadığınız dönemler harbi kabus oluyor.

düzenli ve sakin bir uyku istiyorum artık. :(
Sosyal ağlarda paylaş

bide gunde bi lustral bi xanax kullaniyorum dersen +5 bonus alirsin.

yapiyorum diyene bisi dememde bana acayip sacma geliyor, arkadas vardi abi ben uyudugumda istedigim heryere girebiliyorum fln diyodu, iyi lan dedim gir benim odama sticky notlardan birini oku soyle bana yarin dedim.
2yildir bekliyoruz...

normal uyuyamasan bisiler derdim de lustral yapip uyuyamayan adama ne denir bilmiyorum, biraksan belki bu isleri daha rahat uyursun kafana cok takmasan gece ruyamda kendimi gorcem fln diye.
Sosyal ağlarda paylaş

geleneksel astral konusu.bayadır açılmıyodu :)

astral değilde benimde şöyle bi sıkıntım var. rüyalarım bile aynı lan.yemin ederim seneler once gordugum rüyaların 1-2 farklı şekilde görüyorum

hep bi bilimkurgu ögesi içeriyor rüyalarım.bi ara yazmayı düşündüm fantastik efekli bir film cıkabilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bide gunde bi lustral bi xanax kullaniyorum dersen +5 bonus alirsin.

yapiyorum diyene bisi dememde bana acayip sacma geliyor, arkadas vardi abi ben uyudugumda istedigim heryere girebiliyorum fln diyodu, iyi lan dedim gir benim odama sticky notlardan birini oku soyle bana yarin dedim.
2yildir bekliyoruz...

normal uyuyamasan bisiler derdim de lustral yapip uyuyamayan adama ne denir bilmiyorum, biraksan belki bu isleri daha rahat uyursun kafana cok takmasan gece ruyamda kendimi gorcem fln diye.

Normal uyuyamıyorum, aynen böyle 41623126743 kere kalkıyorum sabaha kadar ya da hiç uyumuyorum. Uyuduğumda dinlenmiş hissetmiyorum. N yıldır günde ortalama 3-4 saat uyuyorum. 2 günde 3 günde 1 uyuduğum da oluyor. Tavsiyeleriniz lordum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...