-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 insafsızlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kokoreç yedim geldim servetten keyfim yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kokoreç resmi görmeyi bekliyordum, iyi geldi bunu görmek. üzülmedim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ShadowFax said: köylü kokoreçi. iştah kaçırır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fast foodu biraktiktan sonra boyle seylerde cazip gelmemeye basladi bana. onumde olsa yemem heralde simdi. edik: ilk resim icin dedim yoksa sundan 4tane yerim su an ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şampiyon kokoreçe kokoreç demeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ShadowFax said: Dünyanın en çirkin kokoreçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi servet usta ya 1 numara <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nutella ne abi, gece vakti nutella istiyosanız zaten obezsiniz geçmiş olsun. kokoreç bambaşka bişey, yemeden geldiğim için küfrediyorum kendime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 unlu olan bu degilmiydi ya niye cirkin diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Şampiyon mu ünlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi kokoreçe biber, domates, kekik konuyorsa yiyim öyle ünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dartanian said: Şampiyon mu ünlü? degil mi abi? istanbuldaki unlu kokorecci sampiyon degilmi bide iyi kokorecin icine ney konmali? cok nadir yedigim icin bilmiyorum nasil iyi olur hangisi kotu olur. mesela bazilari parca parca koyuyor bazilari da direk halka seklinde koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 parça parça veya halka olması keyfe göre değişir. ama kesin iki şey var; kimyon ve toz kırmızı biber. başka bişey konmaz içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gece gece bu kadar iğrençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi şampiyon ünlü çünkü sermayesi yüksek her yerde varlar.Ben ve çevremdeki bir tek insan sevmez şampiyonun kokorecini. Ayrıca kokoreç sade olur, acılı kimyonlu olur istenirse. domates,yeşillik,soğan tarzı şeyler olmaz.Doğasına aykırı. Ayrıca kokoreç dediğin o seyyar tezgahlarda yenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kokoreç iyidir candır sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şemiklere sırf kokoreç yemeye gidiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 @senko abi bu arada bugüne kadar hep şampiyon gibi yerlerden kokoreç yediysen sana önerim,tavsiye edilen bi arabalı seyyar kokoreççiden kokoreç yemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aklima oreo geldi olsada yisemmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ShadowFax said: allah belani versin ya her seyim var ama mutlu degilim abi nasil yicem ben kokorec simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 olm siz nerden çıkıyponuz ya. gece gece kokoreç resimleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yok yedim mi genelde zaten seyyarlara denk geliyorum, cok nadir yiyorum zaten. biliyim dedim isin raconunu :) bi dahakine dikkat ederim zaten icine ne koyuyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi oreo. ohş... http://www.gunaxin.com/wp-content/uploads/2009/02/post-oreo-os-2.jpg ben asıl bunu istiorm laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar